>
В наявності
11499 грн
8892 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

2 049 шт.
2 шт.
58 × 48 × 13 cm
18+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
15498 грн
12252 грн
+ =
15498 грн
12252 грн
+ =
11848 грн
9161 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

"Ти не можеш мене вбити, не ставши таким як я! Я не можу вбити тебе, не втративши людину, яка завжди за мною слідує! Хіба це не дивно?" - Джокер щодо Бетмена.

Так само, як Бетмен пов'язаний із Джокером, він пов'язаний із Бетмобілем. Складається враження, що вони справді не можуть один без одного. А в наборі LEGO Бетмобіль "Тумблер" Ви отримаєте одразу їх трьох. Не пропустіть можливість отримати головні символи всесвіту DC.

Легендарний "Тумблер"
Автомобіль, представлений у наборі LEGO 76240, був створений у 2003 році, коли Крістоферу Нолану запропонували зняти фільм про Бетмена. На розробку було витрачено майже 1 мільйон доларів, але це того коштувало, адже у фільмі використовувалася не картонна модель, а справжнє диво техніки. А поза "Бетменом", автомобіль навіть брав участь у гонках на трасі "Сільверстоун".

Тому LEGO-версія Бетмобіля тут не менш вражаюча та підготовлена ​​до боротьби зі злочинністю. Автомобіль оснащений:

  • безліччю шипів та броньованими панелями;
  • дахом, що відкривається, що дає доступ до кабіни і панелі управління;
  • всередині екранами "Loiter" - з Batman Begins;
  • тонкими передніми шинами та масивними задніми;
  • знімною панеллю спереду, щоб було зручно прицілюватися;
  • повітрозабірними клапанами.

Для того, щоб Тумблер було зручно демонструвати, є спеціальна підставка, що обертається, з якою Ви зможете відобразити його під будь-яким кутом. До підставки також кріпиться інформаційна табличка, на якій написані технічні характеристики автомобіля (вага, швидкість, двигун тощо).

Навіщо ще один Тумблер?
Багато фанатів запитали, навіщо було переробляти набір 2014 року, якщо він був відверто непоганим і чи варто купувати новий. Відповідь на це запитання подана в інструкції до збірки набору LEGO 76240:

"Прихильники LEGO Batman знають, що це не перший Бетмобіль, увічнений у наборі LEGO. Наявність існуючого Бетмобіля – це не лише відправна точка, а й унікальне дизайнерське рішення. Ми поважаємо оригінал, але при цьому гарантуємо, що готовий результат буде свіжим. Нам довелося витратити трохи часу і побачити це вперше, переглянувши кадри з Бетмобілем у дії та довго коригувати деталі, доки ми побачили щось справді нове”.

Сподіваємося, після цього Ви все ж таки вирішите купити оновлений Тумблер, адже він виглядає дійсно свіжо. У будь-якому випадку, вдвічі більше Бетмобілів – удвічі більше веселощів!

Вічне протистояння
Набір LEGO Бетмобіль "Тумблер" можна вважати перевиданням набору LEGO 76023 2014 року. Тому, що у попередньому наборі, що в цьому з'являються Бетмен та Джокер.

  • Бетмен (Брюс Вейн). Бетмен отримав необхідне оновлення з високим рівнем деталізації на його обладунках та золотим поясом. В іншому – це той чорний костюм супергероя, який хочуть бачити усі фанати. Є навіть маска та плащ;
  • Джокер. Фігурку лиходія також було оновлено. Тут він у фіолетових смугастих штанях, зеленому жилеті та блакитній сорочці (наряд із відомої сцени оплесків).

Обидві мініфігурки мають альтернативні вирази обличчя.

Порада! Вона допоможе Вам не тільки в наборі LEGO 76240, але й багатьох інших. Якщо у Вас пом'ялася тканинна накидка, можна встановити низький рівень парової праски, притиснути їх, і складки розійдуться за секунди.
Так як набір демонстраційніший, для мініфігурок також передбачена підставка. Це сіра платформа, з боків якої стоять горгулі.

Чим же закінчиться протистояння Бетмена та Джокера цього разу? Яку роль у цьому відіграє Тумблер? Обов'язково потім поділіться своїми враженнями у відгуках до набору. А також напишіть, чи Вам сподобалося оновлення набору 2014 року. З нетерпінням чекатимемо!
 
Придбати набір LEGO Super Heroes DC Бетмобіль "Тумблер" (76240) Ви можете у нашому магазині.
Вдалої та цікавої збірки! 

  • 5.0

    4 лют, 2022
    Я в свое время не купил версию 2014 года, поэтому на этот раз это должно было быть обязательным приобретением. Сборка была прямолинейной, на приходилось уделять много времени внимательному осмотру шагов из-за странных углов модели. На его сборку ушло около 9 часов, и он выглядит фантастически. К тому же есть подставка, на которой можно вращать машину. Из фигурок есть Бэтмен и Джокер. В основном это предмет для демонстрации, а не игровой набор.
    Достоинства:
    Культовый автомобиль из фильмов. Хорошая детализация. Движущиеся части - рычаг переключения передач. Стильный предмет для коллекции.
    Недостатки:
    Наклейки. Чтобы получить доступ вовнутрь, нужно снять крышу.
  • 5.0

    4 лис, 2021
    Касательно вопроса о наборе 2014 года и этом. Предыдущего у меня нету, но я посмотрел его обзор в ютуб и могу сказать, что в целом новая модель также имеет право на жизнь. В целом форма очень точная. По сравнению с предыдущей версией, у этого Тумблера больше открытых шипов. К сожалению, отсутствие третьей фигуры очень разочаровывает. В их число могли входить Харви Дент, Рэйчел Доус или Джеймс Гордон. Я понимаю, что в 2014 году было только две фигурки, так что, возможно, это причина, но прилагаемый стенд предназначен для размещения трех фигурок.
    Достоинства:
    Тумблер получаеться очень прочный, выдержит столкновение и с Джокером, и с диваном. Похоже на то, что я видел в фильме.
    Недостатки:
    Явно же есть место для 3 минифигурок. Сомневаюсь, что взял бы набор, имея версию 2014 года.
  • 5.0

    4 лис, 2021
    Ох який же цей Бетмобіль крутий. Ми замовили його собі в офіс, щоб у перервах між роботою можна було відволіктися та позбирати. Навіть те, що у збірці беруть участь одразу людей 5 ніяк не заважає, оскільки є змога користуватись онлайн-інструкціями. Вже передчуваю, що буде, коли ми завершимо, Тумблер буде ганяти по всьому офісу, намагаючись впіймати Джокера.
    Достоинства:
    Набір коштує недорого. Всередині збірка величезного Тумблера та мініфігурки на крутій підставці. Запропоновані функції цікаві, побачимо що з цього вийде.
    Недостатки:
    Чомусь у Бетмена немає принтів на руках.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари