>
В наявності
349 грн
270 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

99 шт.
2 шт.
15.7 × 4.5 × 14.1 cm
5+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
698 грн
539 грн
+ =
1068 грн
839 грн
+ =
2948 грн
2324 грн
+ =
1088 грн
847 грн
+ =
2548 грн
2118 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Відпочивати і весело проводити час можна різними способами, особливо коли мова заходить про серію ЛЕГО Сіті. Один із варіантів - катання на міні-картах, що й обирають мініфігурки набору LEGO "Картинг і гонщики". Ну а переможець або переможиця зможуть повернуться додому із золотим трофеєм.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 60400 був випущений в рамках серії LEGO City. Він містить 99 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) і призначений від 5 років. Тематика набору - транспорт. 

Особливості серії. Серія LEGO City дає можливість створити власне місто з унікальними будівлями та інфраструктурою з детальок LEGO. І відразу ж після цього наповнити його мініфігурками-мешканцями. При цьому, пригоди тривають як у місті, так і за його околицями, включно з відкритим космосом. 

Мініфігурки гонщиків

У набір ЛЕГО 60400 додано 2 мініфігурки, які люблять швидкість і картинг:

  1. дівчина. Перша мініфігурка одягнена в гоночний костюм, який поєднує білі, сині, жовті та червоні деталі. На грудях принт блискавки, а також його більша версія на спині. Безпека понад усе, тому в неї є червоний шолом із прозорим забралом, що піднімається. Вираз обличчя щасливий, із широкою посмішкою;
  2. хлопець. На ньому також гоночний костюм, проте в більш однотонному чорному костюмі з рожевими та бірюзовими смужками. Мініфігурка має логотип своєї команди на торсі та на спині. На голові аналогічний захисний шолом із прозорим забралом, проте чорного кольору. Вираз обличчя розчулений, який найкраще працює в разі перемоги дівчини.

Єдиний аксесуар, доданий до набору - золотий кубок, який забирає переможець перегонів.

Перегони на картах

Для довідки, карт - невелика гоночна машина, в якій відсутній кузов і відкриті колеса. Розрахований такий транспортний засіб на 1 людину. Всі ці особливості відтворені в збірних картах з цього набору. Машин 2 і кожна з них поєднується з гоночним костюмом однієї з мініфігурок. Завдяки цьому у дівчини жовтий карт з білими і синіми смужками, а у хлопця - чорний з бірюзовим і рожевим. У них відкриті гладкі колеса і місця для мініфігурок позаду керма. Бажаний трофей можна як дати в руку персонажам, так і розмістити позаду карта, на різних збірках сірого двигуна. 

Влаштуйте домашні перегони на картах з набору ЛЕГО "Картинг і гонщики", ганяючи на відкритій місцевості кімнати в режимі без правил або спорудивши перегоновий трек з підручних засобів. 

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари