>
В наявності
17499 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

2 569 шт.
6 шт.
58.2 × 9.1 × 48 cm
16+
0 шт.
3.7

Рекомендовані Комплекти

+ =
21998 грн
21279 грн
+ =
26998 грн
25479 грн
+ =
18598 грн
18423 грн
+ =
23998 грн
22959 грн
+ =
25998 грн
24639 грн
+ =
17848 грн
17768 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Крута автомайстерня ЛЕГО 10264 Креатор чекає вас!
Великий триповерховий гараж - автомайстерня набору ЛЕГО 10294 Гараж на розі надає всі види ремонтних послуг для залізних коней на двох, чотирьох ... і на будь-якій кількості коліс в цілому! Оригінально продумане планування дозволяє побудувати заїзд і виїзд з бензоколонки, а також продумати окремий вхід на перший поверх для міні фігурок, в той час, як автомобіль, який слід відремонтувати, заїжджає в бокс крізь ворота, які підіймаються. Хоча набір LEGO 10264 Corner Garage вже самою назвою підкреслює основний вид занять мешканців будинку, на другому поверсі будівлі розташований кабінет ветеринара і приймальня, а на третьому, останньому поверсі - невелике кафе, куди можуть зайти на ланч працівники СТО, ветеринар - і їх клієнти . Формально, є і четвертий поверх - є вихід на дах будинку, де розкладений лежак, є парасолька від сонця і невелика клумба з червоними квітами. Також в комплекті ЛЕГО 10294 є синій пікап - евакуатор з підіймачем у кузові та ще один транспортний засіб - красивий моторолер бірюзового кольору. 6 міні фігурок набору, величезна кількість потрібних для сюжетної гри аксесуарів і можливість акуратно знімати поверхи один з одного для гри серед інтер'єру приміщень, які продумані до дрібниць, подарують дитині величезну кількість годин веселої гри! Дорослі ж фанати LEGO напевно відзначать той факт, що і триповерхова будівля і мешканці міні фігурки витримані в стилістиці 60-70-х років минулого століття.

Про серії LEGO Creator
ЛЕГО Креатор - це одна з постійних лінійок ЛЕГО, яка випускає набори різної складності і тематики, починаючи з 2001 року. Її відмінна риса - повний політ фантазії і орієнтованість на гравця будь-якої вікової категорії. З 2011 року в лінійці LEGO Creator з'явився розділ «Експерт» - в ньому компанія ЛЕГО випускає набори з високим рівнем складності і деталізації - це подібні моделі модульних будівель і масштабовані моделі реально існуючого транспорту (наприклад, Mini Cooper, Volkswagen T1, лондонський двоповерховий автобус) і багато іншого. Купити набори серії ЛЕГО Креатор (Кріейтор) ви можете за допомогою офіційного дилера ЛЕГО в Україні - магазину constructors.com.ua. Адреса магазину в Києві - вул. Олени Теліги, 29 (можливий самовивіз або доставка кур'єром по Києву). Оператори онлайн-чату і телефонної лінії (контакти знаходяться вгорі на сторінці) із задоволенням допоможуть вам у виборі оптимального за ціною і розміром набору ЛЕГО.

 

  • 3.0

    16 лис, 2020
    Как только я увидел этот набор на сайте, то понял что нужно брать. Идея была в том, что это угловое здание и оно бы отлично подошло мне на компьютерный стол. Сборка интересная, особенно решение с угловыми фасадами. 2 верхних этажа мне показались немного тесными, а вот в гараже наоборот слишком много свободного места. Особенно понравились рабочие ворота для гаража и навес над бензонасосом. В целом набор еще нужно улучшать. Я планирую сделать наверху сад, добавить полок в гараж, переделать комнату ветеринара. Казалось бы, я должен быть недоволен таким набором, но мне даже в какой-то степени понравилось, я могу сделать то, что я хочу.
    Достоинства:
    Идея с угловыми фасадами. Подойдет также тем, кто собирает лего-город, много полезных приколюх.
    Недостатки:
    Чтоб это было реалистичное здание, его придется конкретно переделать. Из комнат, которые особо не понравились - ветеринар. Понадобятся машины определенного размера.
  • 3.0

    16 лис, 2020
    Это мой первый набор лего Creator и я даже не знала чего ожидать, кроме того, что это будет круто и надолго. Сразу удивила коробка - по сравнению с обычными наборами детальная и красиво оформлена. Но после сборки возникли некоторые вопросы, которые не позволяют мне поставить оценку повыше. Думаю, что можно было бы добавить хоть небольшие машинки в набор, чтоб сразу разместить их в гараже. Пол должен быть гладким, а не шипованным. Также немного странная планировка комнаты ветеринара.
    Достоинства:
    Скошенный фасад. Угловая стена из кирпичей.
    Недостатки:
    Пришлось перестраивать комнаты, чтоб сделать лучшую планировку.
  • 5.0

    7 жов, 2020
    У нас уже стало традицией дарить сыну на день рождения конструктор LEGO. В этот раз его серию пополнила коллекция LEGO Creator Гараж на углу (2569 деталей!!). Это очень много и на сборы у всей нашей семьи ушла неделя, но мы не спеша собирали, в перерывах между домашними делами и работой. В инструкции написано, что подходит детям в возрасте 16+, нашему только 14 лет, но он у нас мальчик смекалистый, поэтому принимал активное участие в сборах, ну а больше всего был заинтересован наш папа и я понемногу помогала. Конструктор классный, но очень дорогой, не каждой семье будет по карману.
    Достоинства:
    Качество, подробная инструкция как собирать по этажам, все детали разложены по пакетикам.
    Недостатки:
    Цена подойдет не всем.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари