>
В наявності
4199 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

467 шт.
2 шт.
38.2 × 5.6 × 26.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
6698 грн
6124 грн
+ =
9398 грн
8567 грн
+ =
12698 грн
11339 грн
+ =
7198 грн
6719 грн
+ =
9698 грн
8819 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Уявіть собі невелику двоповерхову будівлю, що причаїлася в куточку якогось затишного європейського містечка, де таїться щось більше, ніж просто кафе та квартира.

Все це стало втіленням творчості та деталізації завдяки ігровому набору LEGO Creator Магазинчик на розі (31050). Оздоблення даху та фасаду цієї будівлі не залишає байдужими навіть найвибагливіших критиків. Роздавальне вікно, виглядає як скло-навіс, що піднімається, додає йому шарму і неповторності. А можливість збудувати два додаткові варіанти будинку надає цьому набору ще більше варіативності та надихає на нові пригоди у світі LEGO Creator.

Коли сонячні промені проникають крізь вікна цієї затишної будівлі, вони висвітлюють кожен куточок, створюючи атмосферу тепла та радості. Магазин стає цікавим місцем для мешканців містечка, де вони можуть зустрітися, поспілкуватися і насолодитися ароматом свіжої випічки з кафе. Віньєтка, що зображує кут будівлі, стає свідком життя на перехресті, де щодня відбуваються нові історії та пригоди. Із цим ігровим набором LEGO Creator кожен може стати архітектором свого маленького світу, наповнюючи його унікальними персонажами та подіями.

Про набір

Ігровий набір LEGO Creator Магазинчик на розі (31050), є унікальним поєднанням креативності і деталізації. Цей набір, що складається з 467 деталей, дозволяє створити не тільки затишне кафе і квартиру на другому поверсі, але й два додаткові варіанти будинку: великий магазин і віньєтку, що зображує кут будівлі.

Кожна деталь цього набору продумана до дрібниць, починаючи від декору кафе та роздавального вікна до фасаду будівлі та навіть найменших елементів інтер'єру. А дві мініфігурки, включені в набір, є продавець та маленька клієнтка, які можуть оживити будь-яку сцену гри.

Однією з ключових особливостей набору є його модульна конструкція, що дозволяє варіювати зовнішній вигляд будівлі та створювати різні сцени та ситуації. Це стимулює уяву та творчість, дозволяючи кожному будувати свій унікальний світ LEGO.

Ігровий набір LEGO Creator 31050 відрізняється не тільки своєю якістю та деталізацією, але й можливістю створити неповторний міський пейзаж, який стане ідеальним місцем для пригод та ігор.

Три варіанти складання

1. Затишне кафе та квартира – перший варіант споруди є двоповерховою будівлею із затишним кафе на першому поверсі та квартирою на другому. Кафе має характерні риси вуличного кафе, з роздавальним вікном, столиками та стільцями, а також деталями інтер'єру, такими як стійка з напоями та рослинами. Квартира на другому поверсі обладнана балконом, звідки можна насолоджуватися видом на вулицю міського життя.

2. Великий магазин: другий варіант є більшою будівлею, тепер перетвореною на магазин. Магазин має більше місця для розміщення товарів та широкі вітрини для демонстрації асортименту. Внутрішній простір може бути облаштований по-різному, щоб уявити магазин з різними товарами чи послугами.

3. Віньєтка кута будівлі: третій варіант є компактною віньєткою, що зображує куточок будівлі, що виходить на перехрестя. Цей варіант дозволяє створити невелику, але мальовничу сцену міського життя, де можна зустріти різних персонажів та події, що відбуваються. Віньєтка може бути прикрашена додатковими елементами, такими як рослини, сміттєві баки, вуличні ліхтарі та багато іншого, щоб надати їй більшої реалістичності.

Ці три варіанти будівель дозволяють кожному створити свій унікальний куточок міського життя та обігравати різноманітні сюжети та історії за допомогою набору LEGO Creator 31050.

 

Придбати ігровий набір LEGO Creator Магазинчик на розі (31050) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

  • 5.0

    19 жов, 2020
    В коробке ничего особенного нету, поэтому пропущу этот момент. Как и в любой наборе из серии Creator, здесь можно создать аж 3 модели. Самая прикольная по моему мнению – “Закусочная на углу у Дели”. Неоднократно была в Америке, так там целая сеть таких закусочных. Собирается интересно, к тому же в наборе еще 2 минифигурки: продавец и девочка с бутербродом. Только вот по-факту, закусочная получается совсем небольшой. Понравилась идея с балкончиком на втором этаже, сразу какая-то атмосфера уюта. Могли бы сюда же какого-то котика посадить. На ребре домика также рекламный бутерброд, вообще прикольно. На крыше – антенна с птичкой. Внутри даже плитка с бутербродиком есть. Очень довольна детализацией)
    Достоинства:
    В целом симпатичный набор, с хорошими ресурсами. Хорошее сочетание цветов. Запоминающаяся птица. Набор хоть и не большой, но довольно интересный.
    Недостатки:
    Не совсем доработанная фигурка продавца, даже нет фартука, девочка тоже обычная. На втором этаже вообще почти ничего нет.
  • 5.0

    26 лис, 2018
    Интересный такой набор взяла своему сыну, среди массы других он понравился мне тем, что он служит прекрасным дополнением к игре с иными конструкторами из серии Creator. Яркие цвета деталей, хорошая детализация выполнена магазина, правда только 2 персонажа, с которым ребенок может играть, но при наличии их с предыдущих наборов - это совсем не проблема. Благодаря разнообразию мелких предметов - ламп, маркизов, кувшинов, ребенок изучает новые слова, а собирая и преобразовывая конструктор в другие постройки, прекрасно тренирует свое мышление и мелкую моторику.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари