>
В наявності
5499 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 192 шт.
4 шт.
48 × 9.4 × 37.8 cm
9+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Відчуйте всю принадність вільного життя вікінгів: розсікайте хвилі на драккарі, боріться з величезним вовком і будуйте власний будинок у наборі LEGO "Корабель вікінгів та Мідгардський змій".

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 31132 було випущено у рамках серії Creator. Він містить 1192 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 9 років. Тематика набору – середньовіччя.

Особливості серії. Серія LEGO Creator від інших відрізняється тим, що практично всі її набори - це 3 в 1, що дозволяють з тих самих деталей створити кілька збірок. У той же час є частина великих наборів, присвячених одній моделі. Загалом серія охоплює великий спектр тем: від тварин до визначних пам'яток та космічних кораблів.

Суворі вікінги

Всього в цьому наборі 4 мініфігурки вікінгів, дві жінки та двоє чоловіків:

  • жінка-вікінг №1. Одягнена в шкіряну куртку поверх зеленої туніки та червоні штани. Зі зброї у неї невелика сокира;
  • жінка вікінг №2. Має деталізований нагрудник, чорні рукави, зелені штани та діадему у формі крилець. Її зброя – спис;
  • чоловік-вікінг №1. Носить рогатий шолом, шкіряну куртку із зеленими рукавами та помаранчеві штани. Також має велику сокиру;
  • чоловік-вікінг №2. Одягнений у світлу куртку з блакитними рукавами та сині штани. Також має деталь коміра та меч.

Залежно від обраної збірки, Ви також можете зустріти збірні фігурки биків, воронів і навіть дракона.

Складання №1 — корабель

Головна збірка набору LEGO 31132 є тим, без чого вікінги не мислили свого існування – драккар. Він повністю збирається з деталей, включаючи вітрила. На кораблі Ви можете знайти носову фігуру у вигляді дракона (ознака високого статусу), стріляючу балісту, місце для обіду з багаттям, скарби, пакунки соломи і навіть бика. Крім того, ця модель включає бірюзового морського змія - Мідгарда (син Локі і брат Фенріса) з рухомою головою і хвостом і щелепою, що відкривається. Змій є грізним ворогом для екіпажу драккара і знатно височить над нещасними мініфігурками!

Складання №2 — будинок вікінгів

Будинок вікінгів або кузня є двоповерховою будівлею в традиційному скандинавському стилі. Одна зі сторін будинку відкрита і там є невелике ковадло поруч із струмком. У самому будинку можна знайти безліч щитів та місце для сну. Окремі збірки включають бика з плугом, невелике багаття і дракона з рухомою головою.

Складання №3 — вовк Фенріс

За легендою, Фенріс – це син Локі та Ангрбоди, який під час кінця світу поглине Одіна. Тут він показаний як великий синій вовк із рухомим хвостом, головою та ногами. За рахунок цього його арсенал поз досить великий, а сама фігурка вовка сподобається дітям. Складання доповнює сосна та невелика ділянка землі біля неї, де можна виявити багаття та схованку зі скарбами.

Жоден фанат вікінгів та скандинавської міфології загалом не може згаяти шанс власними руками створити моделі драккара, змія Мідгарда, кузні та вовка Фенріса, запропоновані в наборі LEGO “Корабель вікінгів та Мідгардський змій”.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    30 лип, 2022
    Вирішила колекціонувати конструктори LEGO. Декілька років тому мені подарували потяг - і це було моїм першим поштовхом до колекціонування. Тепер друзі знають, що мені дарувати, а цього разу, сама прикупила собі такий презент. Давно задивлялась на корабель вікінгів, та і тато у мене історик, змалечку виховував любов до цікавої історії. Напевно, це найкращий набір LEGO з усіх, що у мене були. Спершу я не помітила 3 в 1. і думала буде лише корабель, але наявність ще й хатинки вікінгів та вовка Фенріса мене приємно потішила, а мініфігурки - це окрема тема. Вони дуже реалістичні та якісні, барвисті. До речі, серед вікінгів є навіть жінки.
    Достоинства:
    Усі 3 збірки просто приголомшливі та виглядають доволі реалістично. Для мініфігурок є безліч занять та місць, де вони можуть знаходитись. Є збірний бичок та дракон.
    Недостатки:
    Настільки крутий набір, що хочеться виставити усі 3 збірки разом, а не можна(
  • 5.0

    30 лип, 2022
    Моя доня дуже любить конструктори LEGO, мій чоловік з самого дитинства з нею їх складав і от, вирішили з ним купити щось особливе, переглянули сайт і побачили корабель. Донечка так зраділа, у неї ніколи кораблів від LEGO не було, а цей набір ще й 3 в 1. У ньому і корабель, і хатинка вікінгів є, і якийсь вовк фантастичний. Фігурки якісні, яскраві. Ми всі дуже задоволені, бо навіть нам з чоловіком було цікаво складати. Приємно вряди-годи провести час з родиною за спільним заняттям. Все ж, LEGO об'єднує людей.
    Достоинства:
    Набір з величезною кількістю деталей та альтернативними збірками коштує супер-дешево. Будь-кому сподобається такий набір з скандинавською тематикою та фігурками-вікінгами. Серед запропопнованого: драккар, хатинка та вовк.
    Недостатки:
    Вовк трішки не допрацьований та має дивні ноги.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари