>
В наявності
2499 грн
1932 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

808 шт.
3 шт.
26.2 × 7.05 × 38.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
4598 грн
3696 грн
+ =
7698 грн
6300 грн
+ =
8798 грн
7224 грн
+ =
5498 грн
4452 грн
+ =
7998 грн
6552 грн
+

LEGO Creator Маяк (31051)

6499 грн
5460 грн
=
8998 грн
7392 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Ігрові набори LEGO Creator 3 в 1 завжди дивують своєю унікальністю та практичністю. Замість звичної однієї будівлі в наборах Creator 3в1 представлено три варіанти для складання. Побудуйте одну конструкцію, потім переробіть в другу та в третю. Для вдалого результату в комплекті передбачена покрокова ілюстрована інструкція зі збирання з кожним варіантом із трьох. Такий вид конструктора ЛЕГО точно сподобається допитливим та креативним дітям.

Варіативність в наборі

В ігровому наборі LEGO Creator Затишний будинок (31139) на вас чекають три різні варіанти LEGO будинків:

  • Сімейний двоповерховий будинок з чотирма кімнатами (кухня, вітальня, спальня та дитяча кімната), садом та терасою;
  • Будинок із трьома поверхами на річковому каналі з мансардним офісом, художньою галереєю та кафе;
  • Будиночок для відпочинку на воді.

Кожен будинок має свою унікальну архітектуру та дизайн, що дозволяє створювати безліч різноманітних історій та грати з ними протягом багатьох годин. Кожну конструкцію можна регулювати, наприклад, сімейний будинок може бути використаний у грі в розкритому вигляді, а можна будиночок скласти посередині і повністю закрити. Тобто, створити маленьку копію житлового будинку з чотирма стінами та фасадом. У такому вигляді конструкцію зручно зберігати на полиці у вашому будинку, в якості декору.

У комплекті передбачені ще три головні герої - три мініфігурки двоє дорослих і одна дитина. Мініфігуркам можна міняти одяг та волосся, створюючи різних персонажів для різноманітної гри. Комбінуйте набори ЛЕГО для створення оригінальних історій та пригод. Створюйте свої власні міста, села та вулиці, використовуйте уяву та фантазію. Запрошуйте друзів до захоплюючих пригод разом з LEGO Creator.

Про набір

Ігровий набір LEGO Creator Затишний будинок (31139) складається з 808 елементів ЛЕГО, трьох мініфігурок, аксесуарів, інструкції зі збирання трьох різноманітних будинків. Конструктор передбачений для дітей віком від 8 років. Ігрові моделі будинків будуть цікаві як хлопчику, так і дівчинці, а сам набір стане чудовим подарунком вашій дитині на будь-яке свято або просто так.

Ігрові набори LEGO Creator 3в1 обов'язково стануть улюбленим захопленням ваших дітей, адже, граючи та конструюючи, діти розвиватимуть творчі здібності та логічне мислення. А створені нові історії для гри допоможуть вашому малюку розвивати уяву та навик вигадування та розповідання цікавих історій.

Цифровий досвід збирання конструкторів ЛЕГО

Встановіть безкоштовний мобільний додаток LEGO Building Instructions на свій гаджет і пориньте в цифровий світ конструювання. Хочемо вас запевнити, що програма від ЛЕГО це не просто ще одна програма для створення 3D-моделей. LEGO Building Instructions дозволяє зберігати свій прогрес, щоб ви могли повернутися до своїх творінь пізніше та продовжити їх удосконалення у зручний для вас час. Ви також зможете збільшувати та обертати свої будівлі, щоб подивитися на них з різних кутів та знайти нові способи для покращення різних деталей та компонентів.

Звичайно, немає нічого цікавішого, ніж тримати в руках створену вами модель з кубиків ЛЕГО. Але за допомогою програми LEGO Building Instructions ви зможете розпочати свій проект у цифровому форматі, а потім відтворити його у реальному світі. Перед вами відкривається світ нових можливостей, світ нових ідей та експериментів. Ви можете створювати нові складні моделі та надихати своїх друзів на створення унікальних проектів.

  • 5.0

    10 бер, 2023
    Якби мені подарували такий набір, я б точно зраділа. Декілька днів тому моя сестра отримала його на свій день народження як подарунок від мене. Через велику кількість деталей, ми збирали цей набір разом і це було неймовірно. Ми вже спробували скласти два варіанти будинку і на днях збираємось скласти третій. З перших 2 ми побачили, що у наборі насправді багато цікавих детальок (годівничка, равлик, песик, квіти, гриль, сміттєвий бак), котрих може так не вистачати у інших наборах. Мініфігурки також заслуговують бути у цьому відгуці, адже вони виглядають насправді симпатично. Цей набір один з найкращих, що я бачила. Здається, у мені прокидається маленька дівчинка, яка серйозно хоче собі щось схоже
    Достоинства:
    Варіативність у збірці (як у форматі будинку, так і деталі інтер'єру можна переставляти). Деталізовані мініфігурки жителів будинку. Не замаленький, але і не завеликий розмір. Доступна ціна.
    Недостатки:
    Нам не дуже сподобався блакитний дах, виглядає не реалістично, а ось коричневий та зелений - супер.
  • 5.0

    10 бер, 2023
    Я купував цей набір для доньки на свято. Вона дуже любить цю серію наборів Лего, тому і обрала його. Основною відмінністю цього набору від інших є велика кількість деталей і цим він дуже схожий на ляльковий будиночок, всередині якого можна грати. До того ж є цілих 3 версії приміщенні. Це чудово, адже зібрати всі варіації набору за один день не так цікаво, як розтягнути це задоволення на декілька днів. У наборі також наявні мініфігурки, однієї сім'ї, котрим ви також можете змінювати одяг та волосся. Я однозначно придбав би ще один набір, схожий на цей, оскільки багате наповнення повністю виправдовує ціну.
    Достоинства:
    Кількість деталей та продуманість (тільки погляньте на цей іграшковий потяг). Наявні мініфігурки сім’ї і у будинку достатньо місця для кожного з них. Деякі деталі рослин нібито обростають дім. Можливо, не така очевидна, але приємна деталь - равлик на даху (а ну, тест на вік, хто пам’ятає гру з ним у браузері?)
    Недостатки:
    Варіант з будинком біля річки аж надто плаский, тому всередині не так цікаво

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари