>
В наявності
2099 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

564 шт.
2 шт.
38.2 × 7.1 × 26.2 cm
8+
0 шт.
4.7

Рекомендовані Комплекти

+ =
2448 грн
2368 грн
+ =
4098 грн
3779 грн
+ =
7598 грн
6719 грн
+ =
2448 грн
2393 грн
+ =
8598 грн
7559 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Хотіли б ви прокинутися на березі океану від звуків хвиль океану? А потім взяти свою дошку для серфінгу і приборкати пару-трійку хвиль?

Якщо так, то набір LEGO 31118 Будиночок серферів з серії Creator відмінно відобразить це.

Будиночок мрії

Цей двоповерховий дерев'яний будинок знаходиться біля берега океану. Він настільки барвистий і креативний, що відразу важко розглянути всі його деталі. А їх тут більше ніж достатньо.

На першому поверсі знаходиться місце, де серфери можуть випити чаю і попутно одягнутися, підготуватись до майбутніх заняттям на дошці. На другий поверх ведуть великі сходи з дерева прямо до самої арки. За дерев'яними дверима вхід в другу кімнату, в якій можна відпочити на зручному ліжку.
На другому поверсі є тераса, на якій можна сісти і поласувати смачною піцою.

Приємним бонусом стане те, що будинок може повністю відкривати в декількох частинах, що дозволяє зручніше грати всередині будинку.

Цей будинок має багато різних деталей: на кожному кроці знаходяться дошки для серфінгу, поруч з будинком росте невелика пальма, а на терасі видніється жовтий рятувальний круг.

На березі дуже багато живності. Ось з води тільки що вистрибнув дельфін, а весь берег усіяний черепахами. По першому поверху щойно пробіг червоний краб, а на даху сіла строката птиця.

3 в 1

Крім цього будиночка, можна зібрати ще 2 варіанти різних будинків для туристів.

Один з них - це будинок з вишкою і спеціальним біноклем, за допомогою якого можна дивитися на плаваючих людей і вчасно помітити, якщо комусь потрібна буде допомога. І якщо вона знадобиться, то поруч стоїть невеликий човен. У нього можна швидко застрибнути і доплисти в потрібне місце.

Другий - це двоповерховий будиночок, другий поверх якого є відкритою терасою. На відміну від інших будинків у нього є басейн з пірсом.

Мініфігурки

У наборі LEGO Creator Будиночок серферів 31118  є мініфігурки хлопчика і дівчинки, які приїхали, щоб покататися на дошках.

Вибирай будинок, який найбільше сподобався і після побудови клич всіх бажаючих покататися по хвилях!

  • 4.0

    17 тра, 2021
    Симпатичный проект, возможно, не самый крупный из тех, что я когда-либо видел, но его определенно стоит купить. Мне нравятся внутренние детали, действительно очаровательные животные, окружающие пляжный домик, и, возможно, лучшая часть - способность открывать дом / разделять его на 2 стороны. Для меня большое «да», даже если он ориентирован на детей / подростков.
    Достоинства:
    Я впервые увидел модель дельфина в этом наборе, что определенно плюс. Также понравились черепах и много досок для серфинга.
    Недостатки:
    Это безусловно хороший набор, однако есть впечатление что все 3 сборки абсолютно одинаковые. Все 3 что-то на подобие пляжных домов.
  • 5.0

    17 тра, 2021
    Оригинально и очень весело строить от А до Я. Классный дом, отличные цвета и очень понравились черепахи! Животные сделаны умно и красиво. Хотела бы второй комплект, чтобы сохранить и дом, и маяк. Набор очень подробный и красочный и отлично сочетается с другими наборами для активного отдыха/природы. Возможно еще дальнейшее расширение для серфинга вниз по лестнице и квартиры наверху.
    Достоинства:
    Я обожаю такие наборы, чтобы и животные, и интересные строения. Все 3 модели супер!
    Недостатки:
    Жаль, что одновременно можно собрать лишь одну сборку.
  • 5.0

    17 тра, 2021
    Это один из самых впечатляющих наборов творческих домов 3 в 1, которые я видел за долгое время. Очень подробные сцены и крутые поворотные секции, чтобы вы могли легко получить доступ к комнатам. Я особенно ценю полностью законченные стены конструкции вместо открытых стен. Лего, пожалуйста, продолжайте в том же духе. Очень рекомендую данный набор.
    Достоинства:
    В комнате очень легко разместить предметы. Стены полностью законченные, то есть вы получаете полностью закрытый дом.
    Недостатки:
    нет

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари