>
В наявності
749 грн
580 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

215 шт.
0 шт.
26.2 × 4.6 × 19.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
1498 грн
1172 грн
+ =
3748 грн
2800 грн
+ =
3348 грн
2634 грн
+ =
6748 грн
5620 грн
+ =
1048 грн
832 грн
+ =
948 грн
748 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Надійшла команда всім пілотам, льотчикам, капітанам та шкіперам підготуватися до нових пригод високо в небі та далеко в морі з набором LEGO “Надзвуковий літак”. Хапайте найнеобхідніше і вперед до незвіданих висот та далечінь.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 31126 був випущений 1 березня 2022 в рамках серії LEGO Creator. Він містить 215 якісних деталей, барвисту інструкцію та призначений від 7 років. Тематика набору – транспортні засоби.

Особливості серії. Серія LEGO Creator від інших відрізняється тим, що практично всі її набори - це 3 в 1, що дозволяють з тих самих деталей створити кілька збірок. У той же час є частина великих наборів, присвячених одній моделі. Загалом серія охоплює великий спектр тем: від тварин до визначних пам'яток та космічних кораблів.

Літак, вертоліт чи моторний човен?

Часу на те, щоб нудьгувати в наборі LEGO "Надзвуковий літак" точно не буде, адже спершу Вам доведеться зібрати один із видів техніки:

  • №1 надзвуковий реактивний літак. Основна модель набору виконана в синьому з помаранчевому кольорі і, крім правильних пропорцій, має кабіну, похилі крила і колеса, що забираються. Для демонстрації його найзручніше виставити на спеціальну чорну підставку;
  • №2 вертоліт. Друга збірка має схожі кольори, тільки тепер з'являється більше білих деталей для корпусу. Для більш реалістичної гри, вертоліт має лопаті, що обертаються;
  • №3 моторний човен. Вишенька на торті, третя збірка складається з помаранчевих, синіх та білих кольорів практично в рівних частинах. Схожості з оригінальними човнами їй додає 2 супершвидкі двигуни.

Ну а після збірки наступним кроком стане відправлення у пригоди. Виконуйте трюки в повітрі на реактивному літаку, вирушайте на рятувальні операції на вертольоті та беріть участь у водних перегонах на моторному човні.

LEGO Building Instructions

Спеціально для того, щоб допомогти маленьким любителям техніки створити, можливо, їх перший транспорт з конструктора LEGO, набір LEGO 31126 отримав доступ до програми Building Instructions. У ньому Вам потрібно буде спочатку знайти набір на пошук або відсканувавши QR-код. А далі, приступити до збирання! Додаток зможе значно все спростити, адже дозволяє масштабувати, змінювати кут огляду та відстежувати прогрес на всіх етапах.

Створіть щось своє

Коли дитина збере ці стандартні засоби для пересування, це спричинить активізацію фантазії/творчості і вона обов'язково захоче створити щось своє. На це і розраховані набори Creator – спочатку показати, що навіть з невеликої кількості деталей можна зробити кілька збірок, а далі – відпустити у вільне плавання, дозволивши продовжувати творити вже самостійно.

Де б Ви не були: на землі, у небі, далеко в морі або у відкритому космосі, набір LEGO "Надзвуковий літак" дасть Вам можливість зібрати відповідні транспортні засоби.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    15 кві, 2022
    Сину сподобався цей набір. Щоб зібрати літак, йому знадобилось близько 20 хвилин. Особливо йому подобаються висувні колеса та полум’я, що виходить із задньої частини літака. Тепер він тільки і грає з ним, уявляючи, що виконує різні трюки у повітрі. До речі, літак настільки йому сподобався, що він доволі довго не збирав інші збірки. І навіть коли все ж спробував інші, повернувся до літака.
    Достоинства:
    Чудовий літак, з яким можна і грати, і демонструвати. Наявні рухливі частини. Сподобались деталі вогню.
    Недостатки:
    Суб'єктивно, човен та гелікоптер виглядають набагато простіше.
  • 5.0

    15 кві, 2022
    Для хлопчика набір взагалі супер, можна сміливо брати на подарунок. Усі три збірки є складними, але також дуже веселими, кожна з них зайняла щонайменше півгодини. Також було круто, що і надзвуковий реактивний літак, і конструкції вертольота мають рухомі частини. Наприклад, у літака рухаються крила та висувається шасі. Чудово, що в наборі є підставка, на якій можна демонструвати літак. Єдина скарга - гелікоптер не має жодного шасі.
    Достоинства:
    Одразу 3 збірки у наборі. Доволі непогане поєднання кольорів. Набор з технікою сподобається хлопчикам.
    Недостатки:
    Гелікоптер виглядає незавершеним - немає шасі.

Рекомендуємо подивитися ці товари