>
В наявності
749 грн
594 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

270 шт.
0 шт.
26.2 × 4.6 × 19.1 cm
7+
0 шт.

Опис

Подивіться вгору! Незабаром гвинтокрил приземлиться на верхівку вантажівки, і ваша пригода з ігровим набором LEGO Creator перейде на новий рівень! Після успішної посадки ви зможете трансформувати вантажівку з гвинтогрилом на чудовий гвинтовий літак і потужний бензовоз, або взяти в руки кермо гоночного автомобіля і маневрувати на позашляховику в захоплюючих гонках. А якщо вам хочеться чогось абсолютно унікального, чому б не втілити свої фантазії та створити власний, неповторний транспортний засіб? З цим захоплюючим набором транспортних засобів 3-в-1, ваші творчі можливості стають безмежними, і гра ніколи не припиняється!

Про набір

Ігровий набір LEGO Creator Бортова вантажівка з вертольотом (31146) складається з 270 елементів ЛЕГО та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання.

Пориньте у захоплюючі пригоди з ігровим набором Бортова вантажівка з гелікоптером (31146), створеним спеціально для хлопчиків та дівчаток віком від 7 років та старших. З цим конструктором, діти зможуть побудувати стильну вантажівку-транспортер з вертольотом, яка стане ідеальним поєднанням рухомих коліс і лопатей гвинта, що обертаються. Але в цій грі творчості на дітей чекають не тільки захоплюючі моменти побудови. За допомогою цього набору LEGO Creator 3 в 1, маленькі будівельники можуть створити цілих три різні транспортні засоби.

Безмежні можливості LEGO Creator 3 in 1

Можливості безмежні: почніть з вантажівки і вертольота, потім перетворюйте їх на гвинтовий літак і бензовоз з колесами, що рухаються. Або, можливо, зупиніться на варіанті з іграшковим хот-родом та позашляховиком для захоплюючих гонок. А якщо захочеться втілити свої унікальні ідеї, ви зможете використовувати кубики для створення своїх транспортних засобів.

Унікальність цього ігрового набору полягає не тільки в різноманітності моделей, а й у тому, що кожна з них приносить свої радощі та веселощі. Збирайте, перебудовуйте та створюйте знову – у цьому транспортному карнавалі LEGO Creator 3 в 1 діти знаходять нескінченні джерела натхнення.

І це ще не все! Кожен ігровий набір LEGO Creator включає три різні моделі, покликані задовольнити найвишуканіші інтереси. Різноманітність – ось що робить цей конструктор особливим. Крім того, діти можуть легко демонструвати свої витвори у своїх кімнатах, захоплюючись результатами своїх будівельних пригод.

Чудовий подарунок для маленьких автомобілістів та будівельників віком від 7 років, цей ігровий набір LEGO Creator Бортова вантажівка з вертольотом (31146) несе в собі радість та веселощі, які прослужать довгі години гри. І, звичайно ж, не забувайте про інші ігрові набори з лінійки LEGO Creator для дітей – пориньте у світ будівництва та фантазії з кожним новим конструктором!

Придбати ігровий набір LEGO Creator Бортова вантажівка з вертольотом (31146) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари