>
В наявності
5849 грн
4523 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 459 шт.
6 шт.
48 × 7 × 37.8 cm
9+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
8348 грн
6448 грн
+ =
11048 грн
8891 грн
+ =
12148 грн
9815 грн
+ =
7948 грн
6287 грн
+ =
11348 грн
9143 грн
+

LEGO Creator Маяк (31051)

6499 грн
5460 грн
=
12348 грн
9983 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Чуєте ці невгамовні веселі розмови, двері, що відчиняються, і невелику метушню? Все гаразд, адже йдеться про одну з головних ЛЕГО-вулиць, представлену в наборі LEGO "Центральна вулиця". Пориньте в цю метушню, познайомтеся з жителями і дізнайтеся як все влаштовано.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 31141 був випущений в рамках серії LEGO Creator. Він містить 1459 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 9 років. Тематика набору - будови. 

Особливості серії. Серія LEGO Creator від інших відрізняється тим, що практично всі її набори - це 3 в 1, що дають змогу з одних і тих самих деталей створити кілька збірок. Водночас є частина великих наборів, які присвячені одній моделі. Загалом серія охоплює великий спектр тем: від тварин до пам'яток і космічних кораблів. 

Мініфігурки жителів міста

У наборі ЛЕГО 31141 представлено 6 мініфігурок. Вони представники різних професій і випадкові перехожі, які перебувають у центрі міста. Серед них працівник кав'ярні, адміністратор готелю, співачка, продавець, дитина і людина на інвалідному візку. Їхні торси і зачіски можна переставляти, щоб отримати більшу кількість персонажів. 

Мініфігурки набору мають багато аксесуарів, які пожвавлюють гру. До таких предметів належать кухлі, музичні інструменти, камери та інші. 

3 варіанти центру міста

Особливість цього набору в тому, що Ви можете самостійно обирати, який сьогодні вигляд матиме центр міста. Будівля складається з окремих кімнат - модулів, які можна переставляти на свій розсуд і комбінувати в будь-якому порядку. Проте самою інструкцією запропоновано 3 різні міські сюжети:

  1. центральна вулиця. Вона включає триповерховий кутовий готель, музичний магазин, магазин платівок, місце для виступу музичних гуртів на даху та кафе. Зовні будівля прикрашена квітами, вивісками, столиками для посиденьок, а з одного зі боків додано сходи;
  2. багатоквартирний будинок у стилі арт-деко. Чотириповерхова будівля має вхід у будинок і квартири для 3 мешканців. Збоку від будинку невелика ділянка парку з деревом, ліхтарем і лавочкою;
  3. ринок з аркою. З великою рожевою аркою посередині, будівля має фотостудію, квітковий магазин і житлові кімнати. Другий поверх також має вихід на балкон. 

Кожна модель відкрита ззаду, за принципом лялькового будиночка. Завдяки цьому можна легко переставляти всі предмети всередині та мініфігурки. 

Який варіант вулиці з набору ЛЕГО "Центральна вулиця" Ви не оберете, це в будь-якому разі матиме яскравий, цікавий і деталізований вигляд.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    24 сер, 2023
    Яскравість, сміливість, модульність та незвичність - саме так можна описати набір Лего Головна вулиця. Не дивно, що моя донечка дуже хотіла собі цей набір та на день народженні нарешті отримала бажане. Будівлі можуть бути непростими, особливо в питанні розміщення деталей інтер’єру, але інструкція та пронумеровані пакети допомагають. Доньці сподобалось, що можна самостійно обирати, яку саме будівлю складати і в кінці це все рівно буде у форматі лялькового будиночку. Кожна версія повністю оздоблена та повноцінна, все класно продумано. Яскраві кольори чудово виглядають у кожній будівлі та розбавляють буденність. Мініфігурки у наборі класні та добре адаптовані під кожен варіант складання, як магазини, в які може потрапити людина з інвалідністю.
    Достоинства:
    Може стати чудовим розширенням (або початком) збірки власного міста. Різні магазини, офіси, житлові приміщення поєднуються як по інструкції, так і на власний розсуд. Напевно, це перший раз, коли ми бачили та збирали такого типу кутову будівлю (стосується центральної вулиці). Деталізовані мініфігурки, кожна з яких відображає свою роботу.
    Недостатки:
    Ціна трішки змушує призупинитись та зачекати дня народження/Нового року/іншого свята.
  • 5.0

    24 сер, 2023
    Великий набір лего, котрий не залишив нас з донькою без чудових вражень. У набору є три варіанти побудови, але нам найбільше сподобався з багатокватирним будинком. Хоча саме в варіанті з будинком це не так відчувається, однак всі модулі яскраві та відмінні. Цікавою деталлю є заповненість кімнат всередині, вони не просто порожні всередині, як в деяких наборах. Улюблена частина моєї доньки - це музична група (в той час як я виявила кавовий автомат😅). У комплекті до всього цього йдуть 6 привабливих мініфігурки, тому є чим наповнити місце.
    Достоинства:
    Мені завжди подобаються набори Creator з їхніми неліцензійними мініфігурками та креативністю, яку не потрібно прив’язувати до якоїсь конкретної теми. Набір не можна назвати величезним, однак він дуже креативний в плані використання вільного місця та інтер'єру. Є можливість повністю змінити архітектурні стилі та уявити як у різних ситуація будуть діяти мешканці міста.
    Недостатки:
    Мініатюрні розміри інтер'єрів, де деякі кімнати мають лише кілька шпильок.
  • 5.0

    24 сер, 2023
    Це великий набір і виглядає досить лякаюче, коли ви відкриваєте коробку, але всі деталі знаходяться в пронумерованих мішечках, а легкі в користуванні інструкції допоможуть вам скласти мішечок за мішечком, деталь за деталью. Ми вирішили спочатку побудувати всю головну вулицю, це зайняло у нас близько 4 годин. Її можна розбирати і перебудовувати, як і інші споруди. В комплекті є інструкції для трьох варіантів, але я впевнений, що з невеликою кількістю уяви ви зможете побудувати будівлі за власним дизайном. Також у наборі цікавий та різноманітний набір мініфігурок, спеціальних мешканців для цієї вулиці. Тому це чудовий універсальний набір з великою увагою до деталей і якістю, яку ви очікуєте від Lego.
    Достоинства:
    Жвава модульна вулиця з привабливим готелем. 3 варіанти того як буде виглядати кінцева модель. Насичені, яскраві кольори. Чудові мініфігурки простих жителів міста.
    Недостатки:
    Досить висока ціна.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари