>
В наявності
349 грн
270 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

145 шт.
0 шт.
14.1 × 4.6 × 19.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Дитинство – чудовий час, коли дитина вірить у диво та казку. Деколи хочеться, щоб воно тривало довше, адже як не крути, у світі вистачає дорослих проблем, з якими ще доведеться зіткнутися. А заохотити віру дитини в магію може допомогти набір LEGO «Магічний єдиноріг», в якому на вибір можна зібрати одну з трьох незвичайних тварин.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 31140 було випущено у рамках серії LEGO Creator. Він містить 145 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 7 років. Тематика набору – тварини.

Особливості серії. Серія LEGO Creator від інших відрізняється тим, що практично всі її набори - це 3 в 1, що дозволяють з тих самих деталей створити кілька збірок. У той же час є частина великих наборів, присвячених одній моделі. Загалом серія охоплює великий спектр тем: від тварин до визначних пам'яток та космічних кораблів.

Трійця міфічних тварин

У наборі ЛЕГО 31140 запропоновано 3 інструкції для збору тварин. Для них використовуються ті самі деталі, через що одночасно може бути зібраний тільки хтось один. Це вчить дітей грамотно використовувати деталі та не зупинятися на вже створеному, адже запропоновані елементи завжди можна використовувати поза буклетами з інструкціями та створити щось своє.

  • єдиноріг, що скаче по веселці. Основне складання набору, на честь якого він і названий, збирається переважно з білих деталей, які складають тіло єдинорога з 4 ногами. Далі кольорові кубики використовуються для створення гриви та хвоста. Вишенька на торті – золотистий ріг на голові. Він має рухливі ноги, а також копита. Підставкою для моделі виступає ділянка веселки, де єдиноріг може бути закріплений двома передніми або задніми копитами. Такий варіант відображення є скоріше демонстраційним, а для веселої гри тварину можна від'єднати та грати з нею окремо;
  • морський коник, що розтинає морські хвилі. Друге складання, навпаки, використовує більше кольорових деталей, які розбавляються білими. На голові у коника красується золотистий ріг. Рухливими у моделі є плавці, хвіст та голова. Встановити морського коника інструкція пропонує на збірну ділянку морського дна, що складається з блакитних та білих деталей;
  • павич, що дивує всіх своїм яскравим хвостом. Остання модель використовує білі деталі для тулуба та голови, залишаючи всі фарби для свого великого хвоста. Його можна зібрати, дотримуючись інструкцій або на свій розсуд. Для більш цікавої гри та демонстрації, павич має рухливий хвіст. У нього відсутня підставка, проте натомість використовуються широкі деталі, на яких птах може стійко стояти.

 Цікаві, яскраві, рухливі, добрі та милі складання незвичайних істот із набору ЛЕГО «Магічний єдиноріг» принесуть задоволення будь-якій дитині або дорослому, змусивши повірити в магію або нагадавши про неї.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    13 бер, 2023
    Я була у захваті від цього набору і я вважаю його яскравим прикладом того, наскільки є чудовим конструктор 3-в-1. Почнемо з того, що ціна просто кричить про доступність, адже ви отримуєте 3 моделі, які дитина може будувати та перебудовувати. Кожна модель має свої особливості, і всі вони виглядають досить добре, хоча я повинна сказати, що я прихильниця єдинорога через ту неймовірну кількість позувань, які він може робити (не реклама, але можете глянути акаунт elliev_yt у інстаграм, де вона зробила підбірку позувань для єдинорога у стилі йоги). Але і павич має вдале рішення у вигляді яскравих деталей пір’я, а коник прямо таки дивує дизайном, оскільки справді схожий на морського коника.
    Достоинства:
    Великий вибір моделей для будівництва, які мають свій власний унікальний вигляд. Надзвичайно доступна ціна і без акційної пропозиції. Безліч кольорів для подальшого творчого конструювання. Артикуляція чарівного єдинорога робить його дуже цікавим для позування та демонстрації.
    Недостатки:
    Кілька альтернативних очей були б приємним бонусом.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари