>
Уточнити наявність у постачальника
5499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

565 шт.
0 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
12+
0 шт.
4.0

Опис

Мабуть, хтось напевно мріяв відчути вітер Сан-Франциско, проїжджаючи його легендарним "червоним мостом"! Але, поки подорож не здійсниться, LEGO Architecture Сан-Франциско (21043) надає унікальну нагоду відчути дух цього міста через чудове відтворення його архітектури. Тут відтворені не лише житлові будинки у вікторіанському стилі, відомі як "Розмальовані леді", а й величні хмарочоси, найкрасивіший міст Золоті Ворота, таємничий острів Алькатрас та багато іншого. Все це в мініатюрі, перетворюючи "Сан-Франциско" на унікальний витвір мистецтва, який так легко впишеться у ваш інтер'єр.

Про набір

Конструктор LEGO Architecture Сан-Франциско (21043) складається з 565 елементів ЛЕГО, а також покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Призначений цей набір для дітей віком від 12 років.

Перед вами не просто конструктор LEGO, а справжня подорож по дивовижним куточкам легендарного міста - Сан-Франциско. Відчуйте атмосферу Сан-Франциско навіть у деталях: від синьої опорної плити із зображенням Золотих Воріт до плиткової основи з декоративною табличкою розміром 4x34 см. Зібравши 565 деталей, ви створите макет міста, що займає лише 16 см заввишки, 28 см завширшки та 7 см у глибину.

Це не просто конструктор, це ворота у захоплюючий світ Сан-Франциско прямо у вас вдома!

Атмосфера міста

Дайте волю своїй творчій енергії, поринаючи в пишність архітектури Сан-Франциско. Кожна деталь, кожен елемент даного набору – це ваш квиток у світ відомих будівель та визначних пам'яток, що оживають прямо перед вами. Завершіть свій власний макет міста, створюючи величні пам'ятки та репліки, поринаючи в атмосферу північної столиці Каліфорнії, не виходячи з дому!

Пориньте в архітектурну красу Сан-Франциско в цьому захоплюючому наборі оживають відомі символи міста: вікторіанські "Розмальовані леді", стильний хмарочос 555 Каліфорнія-стріт, характерні вежі "Трансамерика", Сей Тауер і Койт-Тауер, непохитні "Золоті Ворота" та загадковий острів Алькатрас. Цей набір створює захоплюючу панораму, втілюючи дух цього дивовижного міста.

Кожна LEGO модель точно передає реалістичні кольори та пропорції, забезпечуючи унікальний досвід конструювання та справжнє задоволення від гри. Синя базова пластина, що символізує протоку Золоті Ворота, та табличка з ім'ям "Сан-Франциско" додають завершальний штрих цієї деталізованої моделі, перетворюючи її на віртуозну прикрасу інтер'єру. Ваш будинок чи офіс стане справжнім центром уваги завдяки цій чудовій декоративній панорамі одного з наймальовничіших міст світу.

Серія конструкторів LEGO Architecture - це ідеальне рішення як для юних архітекторів, так і для шанувальників унікального декору в будинку. У кожному наборі серії LEGO Architecture представлені справжні шедеври, що втілили велич і красу різних міст світу від датського генія-конструктора.

 

Придбати конструктор LEGO Architecture Сан-Франциско (21043) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

  • 3.0

    20 лис, 2020
    Лего очень хорошо запечатлел Сан-Франциско в этом наборе. Особенно хороши крутые улицы и канатные дороги, Алькатрас и здание пирамиды Трансамерики. Хотя насчет моста Золотые Ворота я не уверен. Я понимаю, что дизайнер попытался представить трехмерный вид моста в двух измерениях, используя некоторую принудительную перспективу, но выглядит это странно. Считаю, что если бы мост был такой как Тауэрский, то было бы лучше. Тем не менее, под определенным углом набор выглядит красиво, как и все в этой серии.
    Достоинства:
    Если разместить под определенным углом, то ок.
    Недостатки:
    С мостом придется помучится. К тому же на черной инструкции почти не различить черных, темно-зеленых деталей.
  • 4.0

    20 лис, 2020
    После создания некоторых меньших наборов со своим 4-летним внуком, я решил взять что-то посложнее на период пандемии. В целом я не был разочарован. Но все же для меня было несколько сложных моментов. Например, инструкция на черном фоне, пришлось искать её онлайн. Также трехмерная перспектива Золотых ворот не очень удачная. Но в конечном итоге выглядит хорошо и я бы взял еще что-то вроде такого. Возможно, Токио.
    Достоинства:
    Черная подставка с надписью Сан-Франциско. Соответствие реальным культовым зданиям, включая цвета.
    Недостатки:
    Для игр с внуком не подойдет, лишь поставить на полку. Темная инструкция.
  • 5.0

    15 лют, 2019
    Очень достойное качество конструктора, мне для коллекции в самый раз подошел. Довольно не дорого для такого изделия, собирать его было в удовольствие, я только спасибо могу сказать магазину за превосходный товар.
    • 20 лис, 2020
      Что понравилось больше всего? Просто сомневаюсь или брать набор.
  • 4.0

    22 січ, 2019
    С нетерпением ждал появления этой модели в наличии, из серии Architecture уже есть около 10 наборов, этот хотел себе в коллекцию, ведь это копия легендарного города с одним, из самых узнаваемых мостов в мире - "Золотые Ворота". Понравилось, насколько точно удалось передать цветовую палитру этого места в Сан-Франциско, достаточно точная, но не идеальная детализация сооружений, лучше всего она, как по мне, удалась в наборах "Капитолий" и "Лувр" из этой же серии. Помимо знаменитых небоскребов, предоставлена возможность соорудить и знаменитый остров Алькатрас. Из небоскребов интереснее всего смотрится 555 California Street. Собирается все с надежным креплением отдельных деталей, в целом остался доволен покупкой.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари