>
В наявності
1999 грн
1583 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

647 шт.
0 шт.
38.2 × 5.7 × 26.2 cm
9+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
2198 грн
1751 грн
+ =
4498 грн
3508 грн
+ =
7498 грн
6203 грн
+ =
2148 грн
1709 грн
+ =
2398 грн
1919 грн
+ =
2458 грн
1969 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Приготуйтеся до захоплюючої подорожі до безмежних просторів космосу з унікальним ігровим набором LEGO Creator! Ваша космічна пригода розпочнеться з дивовижного космонавта, готового досліджувати нові планети. Він оснащений золотим забралом і рюкзаком з реактивним двигуном, який додасть вашій подорожі додатковий імпульс. Не обмежуйте свою фантазію – перетворюйте свого відважного космонавта на вірного космічного пса, готового до недосліджених пригод у космосі. Або візьміть штурвал космічного реактивного літака Viper і вирушайте на нові міжгалактичні висоти.

Ці фантастичні космічні моделі не просто пропонують будівельні веселощі, але й пожвавлюються з рухливими деталями, створюючи вражаючі космічні історії.

Про набір

Цей ігровий набір LEGO Creator (31152) - ідеальне подарункове рішення для юних дослідників космосу, що поринають у світ збірних іграшок. З 647 елементів ЛЕГО і великою висотою понад 27 см, цей космічний конструктор 3в1 забезпечить години захоплюючого будівництва та уявних польотів. Конструктор призначений для дітей віком від 9 років. Діти зможуть втілити свої фантастичні ідеї, збираючи та перебудовуючи три унікальні космічні моделі з одного набору кубиків.

Після повернення на Землю ваші три дивовижні моделі не залишаться непоміченими. Виставте кожну з них на стильні підставки, щоб наголосити про пишність ваших космічних творінь. Цей набір LEGO Creator – не просто будівельне завдання, це ворота у дивовижний світ уяви та пригод. Чи готові ви відправитися в безкрайній космос разом із цим захоплюючим конструктором? Подорож починається саме тут!

Три унікальні моделі

Вирушайте у дивовижну космічну пригоду з неймовірним ігровим набором LEGO Creator Космонавт (31152). Вік не завадить вам досліджувати нові планети та втілювати захоплюючі космічні сценарії. Скористайтеся фантастичним конструктором, щоб втілити у життя три захоплюючі моделі.

Зніміть рюкзак з реактивним двигуном і вирушайте в плавання з космічним космонавтом, що має рухливі кінцівки і герметичне сидіння всередині. Або перетворюйте свого астронавта на космічну собаку з рухомими ногами та хвостом, готову до нових інтергалактичних досліджень. А можливо, космічний літак-гадюка з сидінням для пілота стане вашим наступним кроком у міжзоряні пригоди.

LEGO Creator Space – космічний подарунок

Ці іграшки LEGO Creator 3 в 1 – справжній подарунок для тих, хто любить будувати, перебудовувати та поринати у світ безмежних космічних пригод. Покажіть усьому світу, що означає бути справжнім космічним дослідником!

У цій коробці приховані безмежні можливості для космічних ігор. Подаруйте цей захоплюючий конструктор у стилі космосу на день народження, і дозвольте дітям насолодитися незліченним годинами креативних пригод. А з безкоштовним мобільним додатком LEGO Builder дітям буде легше відслідковувати свій особистий прогрес та обертати моделі в 3D-форматі. Використовуйте різні інструменти додатку і робіть складання ще більш захоплюючим.

Іграшки LEGO Creator не просто будують, вони пожвавлюють вашу уяву, дозволяючи створювати свої власні світи та історії.

Придбати ігровий набір LEGO Creator Космонавт (31152) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари