>
Передзамовлення
349 грн
287 грн
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

144 шт.
0 шт.
14.1 × 4.6 × 19.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Любителі космічних пригод зможуть насолодитися міжгалактичними польотами разом із ігровим набором LEGO Creator Космічний шатл (31134). У цьому захоплюючому ігровому наборі представлені одразу три унікальні космічні пригоди. Пориньте в захоплюючий світ космосу разом із LEGO Creator.

Про набір

Ігровий набір LEGO Creator Космічний шатл (31134) складається з 144 елементів ЛЕГО і призначений для дітей віком від 6 років. Конструктори серії LEGO Creator стали такими популярними завдяки своїй практичності та унікальності. Творці набору пропонують з однакових елементів та кубиків ЛЕГО по черзі зібрати три різні сбірки. Три різні конструктори, три різні гри.

З 144 різноманітних кубиків ви зможете зібрати:

  • Космічний шатл Space Shuttle з люком, що відкривається, і висувним знімним супутником (розмір шатла наступний: висота - 6 см, довжина - 12 см, ширина - 16 см);
  • Рухливу фігуру астронавта з реактивним ранцем та прапором для встановлення його на планеті, де проходитиме ваша космічна експедиція;
  • А третім варіантом складання буде космічний корабель – топовий драгстер для справжніх повітряних перегонів.

Використовуючи покроковий ілюстрований посібник зі збирання, ви зможете без проблем побудувати кожну із запропонованих ігрових моделей. А портативні розміри кожної будівлі дозволяють брати іграшку із собою куди завгодно, щоб космічні пригоди не закінчувалися.

Цифрові інструкції LEGO Building Instructions

Встановіть безкоштовний мобільний додаток - LEGO Building Instructions на свій гаджет і пориньте в захоплюючий світ цифрових інструкцій конструкторів ЛЕГО, отримайте незабутній досвід цифрового складання ігрових наборів. Багатомовний, інтуїтивно зрозумілий інтерфейс дозволяє вибрати потрібну вам мову. Швидкий та зручний пошук зможе за кілька секунд знайти необхідну вам інструкцію. Ви зможете зібрати список інструкцій своїх улюблених наборів ЛЕГО та зберегти в додатку для швидкого та постійного доступу. Тепер не потрібно буде зберігати друковані видання інструкцій та не біда, якщо якусь інструкцію не вдалося зберегти.

У мобільному додатку LEGO Building Instructions ви знайдете все, що буде потрібно. Використовуйте зручні інструменти додатку для різних маніпуляцій із будівництвом у 3D форматі на вашому смартфоні. Змінюйте масштаб своїх конструкцій, повертайте під будь-яким кутом, розглядайте з кожної необхідної сторони. Відстежуйте свій прогрес у складанні конструкторів ЛЕГО та покращуйте свої навички. Зберігайте результат на будь-якому етапі збирання, щоб потім повернутися до того місця, де закінчили. Це і багато іншого чекає вас з додатком від LEGO.

Якість та безпека

Якість кубиків та елементів ЛЕГО завжди на висоті. Вже понад шість десятиліть всі деталі виготовляються під суворим контролем, у відповідності до суворих світових стандартів якості та безпеки в даній галузі виробництва. Вибираючи конструктори LEGO, ви завжди вибираєте преміум-якість для вашої дитини.

  • 5.0

    9 кві, 2023
    Я позавчора - 07.02.2023 купив собі цей маленький набір і трохи не вгадав з розмірами. На малюнку цей комплект виглядає меншим, ніж він є у житті. Наприклад, шаттл досягає 12 сантиметрів, що не так мало. Особливість набору - це можливість зібрати три різних варанти (два космічних корабля та один астронавт у скафандрі). Мені також сподобалась простота цих кораблів, тому цсі варіанти я спробував у перший день. Кольорова гама набору ідеально підходить до заданої тематики. Набір справді вразив мене багатьма факторами, тому я думаю придбати ще декілька схожих.
    Достоинства:
    Набір більший, ніж стандартний за такою ціною. Присутні білі деталі на будь-який смак. Є можливість зібрати одразу 3 моделі, пов'язані з космосом. Класний урок того, як грамотно використовувати деталі, щоб збірка не закінчувалась на інструкції.
    Недостатки:
    Основна збірка (шаттл) не має шассі.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари