>
Уточнити наявність у постачальника
1499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

416 шт.
0 шт.
26.2 × 7.6 × 22.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Домашні улюбленці можуть бути різними - великими, маленькими, пухнастими, безшерстими, але вони обов'язково мають бути улюбленими. У наборі LEGO "Колесо для хом'яків" цього потребують одразу кілька тварин - хом'ячки, собака, кіт і навіть миша.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 31155 був випущений у рамках серії LEGO Creator. Він містить 416 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) і призначений від 8 років. Тематика набору - тварини. 

Особливості серії. Серія LEGO Creator від інших відрізняється тим, що практично всі її набори - це 3 в 1, що дають змогу з одних і тих самих деталей створити кілька збірок. Водночас є частина великих наборів, які присвячені одній моделі. Загалом серія охоплює великий спектр тем: від тварин до пам'яток і космічних кораблів. 

Варіанти домашнього улюбленця

Для тих, хто ще не до кінця визначився, яку саме тварину обрати як домашнього улюбленця, набір ЛЕГО 31155 пропонує зібрати кілька, щоб обрати улюблену або щодня створювати нову. Однак важливо враховувати використання одних і тих самих деталей, через що одночасно може бути зібрано тільки щось одне зі списку:

  1. хом'яки. Вони та їхній будинок - це головні збірки набору, на честь яких він і названий. 2 хом'яки мають ідентичну збірку, яка зовні закрита гладкими пластинами. Один з них білий з коричневим, а другий - білий з сірим. На цьому тлі виділяється рожевий ніс, а також є можливість регулювати вуха. У них у наборі є власний ігровий майданчик, що складається з будиночка на узвишші, поїлки, миски, гірки та колеса для бігання. Один із хом'яків може спускатися зверху вниз гіркою, а другий бігати в салатовому колесі, що обертається; 
  2. собака. Він збирається з білих і коричневих деталей, досягаючи результату, схожого на собаку породи тер'єр. У нього є блакитний нашийник, можуть рухатися вуха і хвіст. У собаки є додаткові збірки. Перша - ділянка будинку з блакитним дахом і червоним килимком усередині. Далі є гойдалка, яка може нахилятися на одну зі сторін під вагою збірки собаки. Невеликі аксесуари - миска, кістка, літаюча тарілка;
  3. кішка. Остання мешканка набору також білого кольору з різними відтінками коричневого. Вона розташована сидячи, має зелений нашийник і може виляти хвостом. Компанію їй складає маленька сіра мишка. Додаткові збірки, з якими можна взаємодіяти - кігтеточка з підставкою зверху, лежанка і миска з рибою. Окремо можна зібрати червоний скейт, на якому тварини можуть пересуватися. 

Прихистіть милих тварин, які потребують кращого друга в наборі ЛЕГО "Колесо для хом'яків".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    15 лют, 2024
    Я побачив цей набір і знав, що моя 5-річна донька буде в захваті від усіх цих милих тваринок. Ми побудували основний набір з хом’ячками і він чудовий з усіма ігровими функціями, такими як колесо та гірка, які працюють для хом’ячків. Я не можу дочекатися, щоб побудувати альтернативні збірки, коли донька награється з хом’яками і дозволить це зробити, оскільки поки що це неможливо. Цей набір має низьку ціну і представляє все те, за що ми любимо конструктор ЛЕГО. Це весело, креативно, стимулює творчу гру та подобається дітям.
    Достоинства:
    Безпрограшний варіант для дитини, яка любить тварин, оскільки сумарно тут їх 6. Є речі, які крутяться, гойдаються, скейт для їзди, гірка для спуску тощо тощо. Хоча використані одні і ті ж деталі, у наборі цього не відчувається і всі моделі виглядають різними.
    Недостатки:
    Єдиний мінус, що поки що мені не дають зібрати усі моделі)
  • 5.0

    15 лют, 2024
    Якщо ви любитель тварин або у вас є домашні тварини, вам точно сподобається цей набір – ви можете створити версію з хом’яком, собакою або котом. Зібрали з сином усі, але зупинились на варіанті з хом’яком. Набір барвистий, а збірка цікава. Він включає в себе 2 хом'яків, будиночок із дзвіночком і колесом для бігу, а також, звичайно, диспенсер для води та миску для їжі. Моментами збірка була трохи заплутаною, але нам вдалося з усім впоратись і отримати саме те, що потрібно. Загалом це чудовий маленький набір за ціною та деталями, але водночас з трьома збірками по інструкції.
    Достоинства:
    зібрані з деталей конструктора лего тварини справді дуже милі. Всі елементи набору доречні і відповідають використаним тваринам. Це можна пропустити, обираючи набір, але я б хотів відмітити сіру мишку у моделі з котом. У кожному варіанті є деталі, які рухаються.
    Недостатки:
    хотілося б ще одну тварину у збірці з собакою, оскільки решта мають їх більше, ніж 1.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари