>
Передзамовлення
349 грн
276 грн
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

159 шт.
0 шт.
19.1 × 4.6 × 14.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Хто в дитинстві не мріяв про рухливого робота, щоб створювати власні футуристичні пригоди? Саме тому кожна дитина буде рада отримати набір LEGO Creator "Суперробот", який до того ж може перебудовуватися на дракона та реактивний літак.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 31124 був випущений 1 березня 2022 в рамках серії LEGO Creator. Він містить 159 якісних деталей, барвисту інструкцію та призначений від 6 років. Тематика набору – збірні моделі.

Особливості серії. Серія LEGO Creator від інших відрізняється тим, що практично всі її набори - це 3 в 1, що дозволяють з тих самих деталей створити кілька збірок. У той же час є частина великих наборів, присвячених одній моделі. Загалом серія охоплює великий спектр тем: від тварин до визначних пам'яток та космічних кораблів.

Робот-дракон-літак

Як Ви вже зрозуміли, набір LEGO “Суперробот” має в собі одразу 3 збірки, що додатково показує дитині, як, використовуючи ті самі деталі можна зібрати кілька цікавостей. Створюйте футуристичні пригоди разом із роботом, гарчіть разом із драконом і паріть у небі з реактивним літаком. До того ж кожна зі збірних моделей має рухомі частини:

  • робот має рухливу голову, ноги, ступні, руки та крила для польоту;
  • дракон також практично повністю рухливий, тому у нього Ви можете відрегулювати голову, крила, лапки, ноги та хвіст;
  • реактивний літак - це більш цільна збірка, однак і в нього є можливість відрегулювати крила.

Оскільки для всіх збірок використовуються одні деталі, то всі будуть мати одні основні кольори: червоний, жовтий, блакитний і чорний. При цьому вони не алергенні, міцні і безпечні для використання дітьми.

Набір, щоб брати із собою

Цікаві збірки та невеликий розмір обов'язково призведуть до того, що дитина захоче взяти набір кудись із собою та з набором LEGO 31124 це більш ніж можливо. Найвища і загалом найбільша збірка - це робот, який заввишки становить близько 15 сантиметрів. Дракон і літак трохи компактніші, тому дитина може взяти будь-яку з цих збірок із собою, а коли стане нудно - дістати улюблену модель і пограти з нею. Однак все одно слід пам'ятати про обережність, щоб не втратити деталі.

Створіть щось своє

Коли дитина збере ці 3 моделі, це спричинить активізацію фантазії/творчості і вона обов'язково захоче створити щось своє. На це і розраховані набори Creator – спочатку показати, що навіть з невеликої кількості деталей можна зробити кілька збірок, а далі – відпустити у вільне плавання, дозволивши продовжувати творити вже самостійно. Вам також буде цікаво спостерігати, що збере Ваша дитина: робота, дракона, реактивний літак, а що далі?

Разом з дітьми вирушайте у футуристичну пригоду разом із набором LEGO "Суперробот". Зберіть одну із трьох збірок або щось своє, а потім виставте для демонстрації, візьміть із собою або почніть захоплюючу гру. Можливості безмежні!

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    19 кві, 2022
    Цей набір із 159 деталей дуже цікаво створювати. Є три моделі (робот, літак, дракон), а також все, що може придумати ваша уява. Більш цікаво зроблений робот та дракон, літак трохи простіший і банальніший. Проте, я придбав цей набір племіннику і він знайшов як грати з кожною збіркою. Деталей хоча й небагато, проте вони різних кольорів і їх вистачить для власних збірок схожого розміру.
    Достоинства:
    різноманітні деталі; розмір близько 15 сантиметрів; рухливі частини; відсутність наліпок; набір 3 в 1.
    Недостатки:
    Якщо 2 інші збірки майже повністю рухливі, то в літака це лише крила.
  • 5.0

    19 кві, 2022
    Набір непоганий, особливо для маленького хлопчика. Ті, хто звикли до більш складних збірок, то, напевно, повинні пройти повз. На вибір є 3 збірки, проте робот найбільш крутий (хоча інші теж добре зроблені та реалістично виглядають). Стандартно, інструкціям легко слідувати. У робота рухомі плечі. Бачу, що дизайнер створив цей невеликий набір з великою любов’ю.
    Достоинства:
    Не надто важкий для того, щоб дитина зібрала набір самостійно. В цьому допоможуть покрокові інструкції у картинках. 3 моделі на вибір.
    Недостатки:
    Не так багато деталей, як хотілося б.

Рекомендуємо подивитися ці товари