>
В наявності
1199 грн
947 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

233 шт.
2 шт.
35.4 × 5.9 × 19.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
6598 грн
5105 грн
+ =
1498 грн
1199 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Черепаха Капп'н має пристрасть до різних видів транспорту, але перевагу завжди віддає човнам, через колишнє морське життя. Застрибуйте до нього на борт у наборі LEGO "Острівна екскурсія Kapp'n на човні" і вирушайте оглядати околиці. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 77048 був випущений у рамках серії LEGO Animal Crossing. Він містить 233 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 6 років. Тематика набору - морські пригоди. 

Особливості серії. Серія LEGO Animal Crossing дає змогу приміряти на себе роль сільського жителя, проводячи час на власній фермі та відвідуючи друзів. Впізнавані персонажі з ігор і можливість щодня бути в новому місці порадують будь-якого фаната всесвіту і конструктора ЛЕГО.

Персонажі на екскурсії

Персонажі серії ЛЕГО Animal Crossing так само важливі, як і світ, у якому вони живуть. У наборі ЛЕГО 77048 додано 2 відомих жителів, представлених у грі "Animal Crossing: New Horizons":

  • Капп'н - зелена черепаха, водій транспортних засобів. Він одягнений у своє повсякденне вбрання, що включає блакитну сорочку з квітами і чорні штани. На спині присутній принт панцира; 
  • Маршал - білка, сільський житель. Його одяг включає темно-синій жилет. Ззаду є білячий хвіст, під колір тіла. Його самовдоволена натура передана принтом похмурого обличчя, яке косить убік. 

Крім конкретних персонажів гри, до комплекту додано помаранчеву рибу і такого ж помаранчевого рака-відлюдника.

Круїз на острів

У цьому наборі використовується система острівних пластин, які можна по-різному з'єднувати і обертати, створюючи нові й нові світи. Серед них частина - це деталі трави, а інші представлені у вигляді піску з блакитними хвилями води. Але не тільки плитки можна розміщувати в довільному порядку, а й предмети на них. Так, на острові можна розташувати пірс із вудкою, 2 пальми, верстак, 2 шезлонги, парасольку від сонця, багаття і трохи їжі. Однак крім туристичного відвідування безлюдного острова, у Маршала є ще одна мета - подейкують, що на ньому є заховані скарби. На острові є невелика гора зі зростаючим бамбуком, на верх якої ведуть сходи. Піднявши камінь за допомогою лопати, можна виявити кілька захованих дзвіночків.

За стандартної конфігурації, острів займає 9 сантиметрів заввишки, 28 завширшки і 17 завдовжки. Потрапити на острів можна, скориставшись човном Капп'на. Він білого кольору і на борту може вміститися 2 мандрівники, причому один з них може тримати в руках вудку. Також він деталізований рятувальним кругом, чашкою, прапором і невеликим мотором. 

Пробудіть у собі дух першовідкривача, який виявив на карті новий острів і поспішає до Капп'на, щоб домовиться про поїздку. А оскільки черепаха ніколи не відмовляє в плаванні, відразу ж почніть його дослідження в наборі ЛЕГО "Острівна екскурсія Kapp'n на човні".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    24 бер, 2024
    Відчуйте себе дослідниками тропічного раю з набором “Острівна екскурсія Kapp'n на човні” - саме так я уявляю рекламу цього набору і вона була б цілком правдива. Цей барвистий набір дає можливість дослідити мальовничий острів, але спершу до нього потрібно дістатись. Набір вражає детальною реконструкцією тропічного острова, включаючи пальми, бамбукові зарості, пляж та океан. Ви можете дослідити таємниці острова зі схованими скарбами, відпочити на шезлонгу, покататись на човні і так далі в компанії Каппна та Маршала.
    Достоинства:
    Деталізація та барвистість, загальна літня, пляжна тематика. Цікаві персонажі, навіть якщо ви не бачили їх у грі. Декілька морських жителів. Багатство ігрових можливостей. Відсутність наліпок.
    Недостатки:
    Хотілося б бачити більше плиток води. Так, щоб на них же можна було розташувати човен.
  • 5.0

    24 бер, 2024
    Цей набір сповнений сюрпризів, а також дуже доступний у цій першій хвилі. Він наповнений цікавими конструкціями та деталями. Дзвіночки, заховані під скелею, 2 рівні острова зі сходами, стіл для майстрування - все це передає суть гри. У наборі також є дуже цікавий спосіб, як кокоси з'єднуються з деревами. Крім того, човен Капп’на чудовий, і це розумний спосіб створити його човен з двигуном! Обидві мініфігурки чудові, а Маршал - один з моїх улюблених селян з новим білковим хвостом! На додачу до всього, краб-відлюдник повертається до конструктора. Я дійсно не можу знайти недоліків в цьому, чудовий набір на ігрову тему.
    Достоинства:
    Маршал і Капп'н чудово виглядають з новою деталлю у вигляді білкового хвоста! Краб-відлюдник LEGO повертається! Приємні та несподівані деталі протягом всієї збірки, більшість з яких повторює моменти з гри.
    Недостатки:
    ЖОДНОГО

Рекомендуємо подивитися ці товари