>
В наявності
2299 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

397 шт.
2 шт.
28.2 × 5.9 × 26.2 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Завжди мріяли про будиночок на дереві? А якщо цей будиночок можна буде використовувати прямо під час сафарі? Так, все це можна втілити за допомогою конструктора LEGO, а саме з новим набором серії Creator 31116 Будиночок на дереві під час сафарі. Пропонуємо розглянути цей будиночок детальніше.

Будиночок на дереві

Цей будинок був побудований навколо великого стовбура дерева. Під ним цвітуть незвичайні рожеві квіти. Для того того, щоб забратися в будинок потрібно буде використовувати драбину, яка може розкладатися на дві частини. Драбину і будинок з'єднує невеликий міст, який акуратно огороджений для безпеки.

Будиночок цілком побудований з дерева і має кілька терас, на одній з яких стоїть білий диван. Саме на ньому можна з комфортом спостерігати за тваринами і робити неймовірні знімки.

Незвичайні тварини

Навколо будинку можна спостерігати багато різних тварин, які водяться в цих місцях: довгі жирафи, барвисті фламінго і надзвичайні птахи. Всі вони детально виконані з кубиків LEGO.

3 в 1

Оскільки цей набір із серії LEGO Creator, то з деталей цього набору можна зібрати ще кілька моделей.

  • Наприклад, побудувати човен з вітрилами і подивитися на мешканців води: птахів, що водяться біля берегів або на величезних алігаторів.
  • Або ж побудувати моторний літак, щоб з його допомогою подивитися і пофотографувати з висоти великого царя звірів — лева і папугу, що засів на дереві.

Мініфігурки

Звичайно ж в цьому наборі є мініфігурки. Це хлопчик і дівчинка, які приїхали на сафарі.

Вибирайте, що саме ви хочете побудувати з трьох можливих варіантів і гайда скоріше спостерігати за екзотичними тваринами.

Купити набір ЛЕГО Creator 31116 Будиночок на дереві під час сафарі можна в нашому інтернет-магазині!

  • 5.0

    28 бер, 2021
    Я просто обожнюю такі набори. Щось таке незвичайне, схоже на будиночок на дереві або піратський корабель. Це додає такого необхідного різноманіття. Тут так багато тварин, що аж очі розбігаються: фламінго, жираф, лев, крокодил і тд. На таке фотополювання я б сходила із задоволенням:)
    Достоинства:
    Чудова, ще не заїжджена ідея. Як для такого набору, то є безліч тварин та двоє фото-полювальників.
    Недостатки:
    Шкода, що не дуже підходить до решти наборів. До того ж лего-міста навряд-чи підійде.
  • 5.0

    2 бер, 2021
    В наборе две минифигурки: ждевушка и мальчик. На них обоих куртки с множеством карманов. Для набора, основанного на сафари, конечно же ожидаются дикие животные. Основная сборка содержит тонкого жирафа и маленького фламинго. Обидно, что ноги могут двигаться только вперед и назад. Окраска точная, вплоть до использования белого цвета на ногах. Остальная часть постройки представляет собой единый дом на дереве с лестницей, ведущей на балкон. Альтенативные сборки: 1. биплан со львом, неразлучник, скелет. 2. катамаран с крокодилом и аистом.
    Достоинства:
    У обоих минифигурок двойные лица. Плюс-минус набор связан одной тематикой. Много сборных животных.
    Недостатки:
    Минифигурки без принтов ног. У жирафа ноги шагают только вперед и назад.
    • 31 бер, 2021
      Реально так багато тварин? Тобі певно потрібно брати.
  • 5.0

    2 бер, 2021
    Это совсем не новая тема с домами на дереве, но каждый раз они выглядят очень круто. Каждый раз что-то подкупает брать их. Этот набор увидел в каком-то обзоре и буквально после выхода купил. С моделями 3-в-1 альтернативные сборки часто могут казаться немного отделенными от основной сборки или несколько сумбурными, но две включенные здесь прекрасно сочетаются друг с другом. По секрету скажу, что в доме даже есть туалет. Новой для меня оказалась и жирафа. Теперь считаю, что она недостаточно представлена в лего.
    Достоинства:
    Понравились подобранные цвета для домика. Помимо жирафа, из животных есть: фламинго, птички, собака, крокодил.
    Недостатки:
    Срочно больше жираф в лего!

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари