>
В наявності
949 грн
767 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

179 шт.
2 шт.
26.2 × 4.8 × 14.1 cm
8+
0 шт.

Опис

Клани народів на’ві здавна використовують оточуючих тварин для переміщення або інших цілей. При цьому вони не шкодять їм і всіляко оберігають. Один із видів таких істот, якому пощастило жити поряд з на’ві – це ілу. Розіграйте першу зустріч з одним із них у наборі LEGO “Відкриття Ілу” та заручіться його довірою, щоб плавати верхи.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 75575 було випущено у рамках серії LEGO Avatar. Він містить 179 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 8 років. Тематика набору – тварини.

Особливості серії. Серія Avatar відправляє фанатів конструктора LEGO на планету Пандору, де видобувають цінний мінерал – анобтаніум. Але видобуток ресурсів – не єдине, чим пропонує займатись серія. Захист виду на'ві, створення аватарів, боротьба з корпорацією та інші завдання чекають на своїх дослідників.

Фігурки на’ві

Важлива місія - виявити першого ілу та приручити його, у наборі конструктора ЛЕГО 75575 відводиться:

  • Туктірей або просто Тук. Належачи до клану на’ві, вона має синій колір шкіри. На шиї носить намисто із зубами. У неї більш короткі ноги і пов'язка на стегнах коричневого кольору. Волосся – каре, а вираз обличчя щасливий. Її аксесуар - спис;
  • Цирея або Рея. Оскільки вона належить до клану Меткайїна, її колір шкіри більш блакитний. На торсі є металевий срібний друк покриття з ремінцем, що обгинає спину. На ногах принти пов'язки на стегнах. Волосся являє собою довгу косу. На обличчі спокійний вираз, який унікальний для кожного на’ві.

Складання ілу та його місця проживання

Основна увага в наборі приділяється водній істоті ілу. Це одночасно доісторична та інопланетна істота, що нагадує древнього плезіозавра. Ілу має пісочно-блакитну, вогненно-оранжеву та білу кольорову гаму. Корпус ілу побудований з безлічі нахилів, вигнутих схилів та плиток. Основну його частину займає тіло, де низ живота переважно білий. За черевом знаходиться місце, де іду прикріплюється до коралу. З боків є кілька коротких плавців, а у великих плавцях ззаду використовуються пластикові клапани з принтом. Вони кріпляться на петлях, тому їх можна встановлювати під різними кутами. Голова є друкованою деталлю з місцем ззаду для закріплення віжків. Посередині тулуба є місце, де вершник може стояти.

Додаткові збірки у наборі – це кілька маленьких коралів. У них багато кольорів, включаючи бірюзовий, пурпуровий, лавандовий, фіолетовий, синій, зелений та жовтий. Більший корал має промінь Technic, до якого можна прикріпити ілу, а маленький має місце для мініфігурки, яка імітує плавання.

Відчуйте радість першовідкривача, знайшовши серед різнокольорових коралів доброзичливу істоту під назвою ілу в наборі ЛЕГО “Відкриття Ілу” та продовжіть гру, плаваючи разом із нею.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари