>
В наявності
1299 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

205 шт.
2 шт.
26.2 × 4.6 × 19.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

У чарівному світі ексклюзивних ігрових наборів LEGO Elves таємничі сили змагаються за долю водяної черепахи під покровом ночі. У ролі захисниці водних таємниць виступає Наїда, героїчна ельфійка, готова вступити в засідку проти кажана Ф'юрі зі світу тіней.

У захоплюючому ігровому наборі LEGO Elves Засідка Наїди та водяної черепахи (41191) вирушайте у захоплюючу пригоду, де Наїда бореться за захист водяної черепахи від підступного кажана Ф'юрі.

Що потрібно зробити?

На острівці Наїди розмістіть ціль, стріляйте по дисках і дайте відсіч кажану Ф'юрі, який хоче внести свою темряву у чарівний світ. Будьте напоготові, щоб захистити маленьку черепашку Каліпсо, тому що Ф'юрі мчить на своєму човні з ланцюговим шутером, готуючись до хитрого нападу. Але увага Наїди не обмежується лише захистом водяного союзника.

Особливу увагу приділено маленькій черепашці Каліпсо, яка у цій боротьбі за світло та тінь відіграє ключову роль. Будьте її захисником, тому що Ф'юрі прагне напасти на нього зі свого човна, озброєного ланцюговим шутером. Малятко Каліпсо, безневинна і вразлива. Ф'юрі на своєму човні з люттю спрямовує ланцюговий шутер у бік маленької Каліпсо, вимагаючи пильності та сміливості від Наїди.

Створи, з кубиків ЛЕГО, свою величезну водяну черепаху Корі з рухомою головою та лапками, готову до захисту свого водного королівства. Великий дух черепахи поєднує в собі грацію і силу, готовий відповісти на виклики будь-якого лиходія. Оживіть битву, розмістивши ціль на острівці Наїди, і використовуйте диски для стрілянини в напрямку кажана Ф'юрі. Будьте готові до захоплюючих моментів, коли ви боретесь за збереження чарівної рівноваги. Диски, що літають з могутнього механізму, ціляться у нападаючу тінь, яка намагається позбавити світ світла водяної черепахи.

Про набір

Ігровий набір LEGO Elves Засада Наїди та водяної черепахи (41191) складається з 205 елементів ЛЕГО, двох мініфігурок, аксесуарів та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Конструктор призначений для дітей віком від 7 до 12 років.

І в цьому ігровому наборі ви знайдете не тільки мініфігурку Наїди і фігурку кажана Ф'юрі, а й чудову маленьку черепашку Каліпсо. Мініфігурка Наїди, фігурка кажана Ф'юрі та мила черепашка Каліпсо створюють захоплюючу сцену, повну магії та небезпеки.

З цим захоплюючим конструктором ви опинитеся в центрі захоплюючих подій, де чари, пригоди та захист переплітаються в захоплюючу історію. Поринайте у світ LEGO Elves і втілюй свої власні фантастичні пригоди. У цьому захоплюючому наборі Elves втілюються пригоди та сила дружби, даруючи дітям можливість стати на варті чарівного світу.

Ексклюзивний ігровий набір LEGO Elves (41191) - це не просто конструктор, а ключ до чарівного світу, де ви вирішуєте долю героїв чарівних пригод.

Купити раритетний ігровий набір LEGO Elves Засідка Наїди та водяної черепахи (41191) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

  • 5.0

    13 лис, 2023
    Шукайте магію і ви її знайдете. Саме так я випадково помітила цей набір. Головна у ньому черепаха Кора, в більшості зібрана зі світло-світло бірюзових деталей. Вони підкреслюються золотими елементами, а також моїми улюбленими синіми кристалами. Для панцирю використовуються деякі готові деталі, що робить його ідеальним за формою. На ньому уламок елементального каменю та місце для ельфа. Ельф тут Наїда, що доволі логічно, оскільки вона ельф води. Також логічно, що є її посох та маленька черепашка. Черепаха живе поблизу водоспада, який може стріляти круглим диском. Але не все так райдужно, бо у наборі також є збірка чорного човна кажана. У нього мінімальна палуба, жовтий ланцюг та вітрило-крило.
    Достоинства:
    Черепаха - приклад ідеального використання деталей та кольорів. Маленька черепаха просто мила і може сидіти поблизу водоспада. У водоспада функція пострілу, скоріше за все для відлякування кажана. Кажан з гарними прозорими елементами фігурки та на темному човні.
    Недостатки:
    Гарний набір і задумка, легко між бути б більшим.
  • 5.0

    13 лис, 2023
    Черепаха-аха-аха у воді сиділа-діла, черепаааха🐢. Я всі більше і більше думаю, що раніше набори робилися з любов’ю, а не лише щоб продати побільше🐢. Черепаха крута, і для її створення вміло використовуються блакитні шматочки, які надають їй магічного вигляду🐢. Ще більшої милоти додає маленьке черепашеня з рожевою квіточкою🐢. Їх напарницею є Наїда з посохом🐢. Мені подобається маленький плаваючий острів, насправді було б непогано мати більшу водну сцену, оскільки вона вже насичена деталями, а могла б ще більше🐢. Човен Ф’юрі здається дещо випадковим, але, має право бути🐢.
    Достоинства:
    Велика черепаха дуже гарного пастельного кольору та її малесенька копія. На панцирі черепахи розташовані кристали, однак є місце і для Наїди. Човен кажана не дуже великий, тому черепасі Корі начебто нічого не загрожує. Приблизно такого ж розміру ділянка з водоспадом.
    Недостатки:
    Човен міг би бути трішки більшим або принаймні мати більш універсальний парус.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари