>
В наявності
1679 грн
1327 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

389 шт.
2 шт.
28.2 × 7.6 × 26.2 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Фауна запросила Ізабель у гості й остання поспішає відвідати подругу, захопивши подарунок у вигляді букета квітів. Приєднуйтесь до них у наборі LEGO "Візит у гості до Isabelle", щоб разом провести веселий день. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 77049 був випущений у рамках серії LEGO Animal Crossing. Він містить 389 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 6 років. Тематика набору - будови. 

Особливості серії. Серія LEGO Animal Crossing дає змогу приміряти на себе роль сільського жителя, проводячи час на власній фермі та відвідуючи друзів. Впізнавані персонажі з ігор і можливість щодня бути в новому місці порадують будь-якого фаната всесвіту і конструктора ЛЕГО.

Тварини-мініфігурки набору

Оскільки головними героями ігор Animal Crossing є тварини, то і в набір ЛЕГО 77049 їх додано 2 мініфігурки:

  • Фауна - бурий олень, мешканка поселення. У наборі вона показана у своєму стандартному одязі - коричневій дублянці, застебнутій на ґудзики. На голові є можливість закріпити ковпак, квітку або будь-яку іншу прикрасу. У Фауни є рогатка, щоб збити кульку з подарунками, що пролітає;
  • Ізабель - собака породи ши-тцу, секретар мера. У неї біла кофта, поверх якої вдягнена зелена жилетка і деталь синьої спідниці. Закінчує образ червоний бант-шнурок. Подібно до Фауни, вона може носити на голові прикрасу. Спеціальний аксесуар - букет із трьох жовтих квітів. 

У гостях у Фауни

Цей набір показує, як господарює одна з мешканок поселення - Фауна. Збирання її майна починається з невеликого городу зі зростаючими гарбузом і морквою, а також стійки з садовими інструментами. Пізніше, зовні додаються червона поштова скринька, що відкривається, безліч квітів, яблуня, ділянка ставка і подарункова коробка з фарбами, до якої прикріплена кулька. Цікавий момент полягає в тому, що всередині крони яблуні можна виявити круглу монету - так званий дзвіночок, який у грі використовується як валюта. 

Сам будинок розташований на деталях зеленої трави, з коричневою підлогою всередині. Стіни білі, з темно-помаранчевою окантовкою. Вікна мають арочну форму, як і закруглені червоні двері. За бажання, віконні рами можна легко замінити квадратними. Кілька похилих цеглин створюють фронтон даху, з доданим димоходом, з якого виходить хмара диму. Дах деталізований помаранчевою черепицею. Зібравши каркас будинку, він залишається порожнім всередині, тому настає час наповнити його деталями інтер'єру. Вони включають бірюзове ліжко зі стьобаною ковдрою, настінний годинник, кімнатну рослину, раковину, стіл для чаювання, плиту для готування і книгу. 

Відвідайте будинок Фауни в наборі ЛЕГО "Візит у гості до Isabelle", щоб передусім потішити його господиню, а також зібрати врожай з городу і яблуні, змінити інтер'єр, випити чаю, збити кулю з подарунком і зайнятися іншими справами.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    24 бер, 2024
    Я шкодую, що спочатку зібрав набір з Лавкою Нука, тому що він дуже схожий на Будинок Розі, за винятком дизайну даху, який забирає багато свіжості від загального враження від будівництва. Сам набір гарний і мені подобається. Будиночок гарно зроблений, з іншим дахом і входом, ніж у Розі, а також є кілька гарних меблів (дивовижна лавка, зроблена своїми руками), які можна розташувати як завгодно. У будинку можна легко змінювати вікна, що є гарним натяком на можливості кастомізації гри. Однак, через те, що деякі меблі досить великі, вони обмежують простір всередині. Мініфігурки чудові, як Ізабель, так і Фауна.
    Достоинства:
    Мені сподобався ландшафтний дизайн та деталі, включені в інтер'єр. Дуже автентична на вигляд лавка "зроби сам". Чудові мініфігурки! Я бачу великий потенціал у модульності цієї серії.
    Недостатки:
    Меблі трохи завеликі для наявного інтер'єру.
  • 5.0

    24 бер, 2024
    Цей набір абсолютно відповідає моїм очікуванням щодо теми і залишає мене дуже схвильованим тим, що ще попереду. Є кілька дрібниць, які можна було б покращити, але ці маленькі проблеми настільки незначні в порівнянні із загальною радістю, яку я відчував, коли створював цей набір і насолоджувався усіма маленькими відсиланнями до ігор. Я вважаю, що його можна дуже легко кастомізувати, не обмежуючись запропонованими ідеями, наприклад, використовувати предмети з вашої власної колекції, щоб покласти інші дрібнички в подарункову коробку, повісити інші види фруктів на дерево, або створити інші меблі і замінити існуючі. Якщо вам подобається облаштовувати маленькі будиночки в цілому або ви фанат гри, вам сподобається цей набір. Ціна цілком відповідає іншим темам, і це дуже хороша середина між ціною і розміром набору. Я думаю, що це бідеальний перший набір для тих, хто не впевнений щодо цієї теми, він працює як самостійний, але, безумовно, може бути покращений, якщо додати його до інших наборів.
    Достоинства:
    Він має прості інструкції, не містить багато повторень, і його можна зібрати десь за годину. Обставляти будиночок дуже весело. Незважаючи на невеликий простір всередині будинку, ви можете розмістити всі меблі в 3 офіційних конфігураціях. Мініфігурки дуже схожі на персонажів гри, вони добре виконані у формі конструктора. У персонажів згинаються ноги, тому їх можна посадити поруч зі столом. А ще в наборі немає наклейок.
    Недостатки:
    Заміна вікон - найменш цікава функція гри, і мене турбує те, що двері червоні, а вікна на заміну - сині. Я б хотів, щоб вони збігалися.

Рекомендуємо подивитися ці товари