>
В наявності
6299 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

740 шт.
0 шт.
26.2 × 7.2 × 19.1 cm
16+
0 шт.
3.5

Рекомендовані Комплекти

+ =
8398 грн
7916 грн
+ =
11098 грн
10331 грн
+ =
14498 грн
13187 грн
+ =
8848 грн
8262 грн
+ =
22298 грн
19739 грн
+ =
6648 грн
6568 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Що ви отримуєте
Дубай по праву вважається найрозвиненішим та найкрасивішим містом світу. Це місто може похвалитися численними архітектурними шедеврами. Тепер цей унікальне та барвисте місто може бути у вашому будинку, з усіма своїми особливостями. Завдяки новому конструктору LEGO Architecture 21052 Dubai ви зможете легко зібрати це чудове місто. Цей набір підходить для дорослих віком від 16 років. Він складається з 740 деталей, які відмінно взаємодіють між собою. За допомогою даного конструктора ви зможете ближче познайомитися з цим прекрасним містом. А якщо ви вже бували в Дубаях, то набір буде нагадувати вам приємні моменти, проведені в цьому місті.

Особливості набору
LEGO Architecture 21052 Дубай - це відмінна копія популярного міста. За допомогою даного конструктора можна зібрати такі пам'ятки як вежа Burj Khalifa, яка є найвищою будівлею в світі, семизірковий готель Burj Al Arab Jumeirah, готель Jumeirah Emirates Towers, а також фонтан Дубай і незвичайний Дубайський каркас. Як бачите, конструктор ЛЕГО зібрав всі найголовніші архітектурні споруди. Тепер ви зможете приємно проводити час, відпочиваючи від рутинної роботи. Споруджуйте будівлі самі або разом з друзями, в будь-якому випадки незабутні емоції вам забезпечені. При цьому зібраний конструктор прекрасно доповнить домашній інтер'єр і буде подумки переносити вас в арабське місто при кожному погляді.

Перед покупкою
Конструктор ЛЕГО Architecture 21052 Дубай є повністю оригінальним і сертифікованим. Даний набір повністю відповідає всім стандартам і вимогам, так як проходить численні тести. Незважаючи на велику кількість деталей, набір легко збирається за допомогою детальної інструкції. ЛЕГО буде відмінним подарунком на будь-яке свято і забезпечить приємні емоції всім оточуючим. До того ж даний набір відмінно взаємодіє з іншими конструкторами, а значить, ви зможете експериментувати, створюючи абсолютно унікальні будівлі і споруди.

Купити оригінальний конструктор LEGO Architecture 21052 Dubai ви можете в нашому магазині ЛЕГО. Доставка діє по всій території України. Якщо виникли питання, наші фахівці з радістю на них дадуть відповідь.

  • 2.0

    19 лис, 2020
    в моей коллекции лего-архитектуры: Шанхай, Токио и Китайская стена. Только сейчас понял, что какая-то сплошная азиатская тема. Это набор мне меньше всего понравился из-за здания Бурдж-Эль-Араб. Сайдинг выглядит очень дешево, так еще и отпадает постоянно. Также у него не так много функций, как у других небоскребов. Дубаи крутой город и жалко, что здесь не смогли этого передать.
    Достоинства:
    Набор выглядит масштабно. Хорошо выбраны цвета.
    Недостатки:
    В башнях видна тыльная сторона использованных кирпичей. Фонтан не похож на оригинал, не знаю зачем его сюда включили. Также я не уверена, что это за золотая деталь.
  • 2.0

    19 лис, 2020
    Как поклонник серии я без раздумий взял набор, но он меня по большей мере разочаровал. Фасад отеля выглядит незаконченным. Все здания шатаются. Я понимал, что такое может быть из-за того, что здания сами по себе тонкие, но это уже слишком. Бурдж-Халифа уже третий раз появляется в лего и этот раз самый неудачный. Я ждал каких-то крутых изменений. А по итогу получил очень нестабильные здания за довольно высокую цену.
    Достоинства:
    Выглядит красиво и вроде даже похож на оригинал.
    Недостатки:
    Нет никаких новшеств и интересных функций.
  • 5.0

    3 лис, 2020
    На самом то деле это набор далеко не для новичков, впрочем как и вся серия. Коробка выполнена в черном цвете, очень стильно. Даже по сравнению с тем же Токио, инструкция гораздо толще из-за множества шагов. Набор порадовал множеством крутых деталек:золотистая цветная рамка, оливковые листья, тайлы с пинами двух видов. Сборка начинается с Emirates Towers, потом идет Dubai Frame, танцующий фонтан, Бурдж-Халифа и Бурдж-аль-Араб. Начиная собирать думал, что какая-то ерунда, но во время сборки убедился в противоположном. Цвета отлично соединяются, все интересно смотрится вместе. Взял бы еще что-то похожее.
    Достоинства:
    Много деталек, часть из которых очень редкие. Собирать интересно.
    Недостатки:
    Нет.
    • 19 лис, 2020
      Да, выглядит неплохо. Но, например, у меня проблема с тем, что здания очень хлипкие.
    • 18 лис, 2020
      Мне тоже поначалу как-то не зашло, но результат понравился. Только хотелось бы, чтоб основа была чуть больше.
  • 5.0

    17 січ, 2020
    Полюбляю набори лего, чпсто купую їх дітям. Але LEGO Architecture Дубай мені не сподобався. Найбільш вдалими наборами цієї серії є https://constructors.com.ua/lego-architecture/lego-architecture-kapitoliy-21030, https://constructors.com.ua/lego-architecture/san-francisko-21043. Коли зібрали Дубаї, то естетичного задоволення не отримали, незрозумілі споруди, чому така кольорова гамма? Таке враження, що набір недоробленний.
    • 5.0

      3 лис, 2020
      Я с вами не согласна, но дело даже не в этом. Ставили бы тогда соответствующую оценку, а то набор Вам не понравился, а оценка стоит 5 звезд.
    • 6 жов, 2020
      Согласна, набор не о чем. Странные сооружения и цвета.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари