>
В наявності
779 грн
620 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

164 шт.
1 шт.
26.2 × 4.6 × 19.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Пориньте у захоплюючий світ популярної відеоігри Animal Crossing з ігровим набором LEGO Активний відпочинок Bunnie. Діти віком від 6 років будуть у захваті від можливості побудувати з кубиків ЛЕГО свій власний унікальний кемпінг-табір, натхненний відомою відеогрою. Зберіть ігровий набір, допомагаючи милій мініфігурці кролика Банні поставити іграшковий намет і вирушити на дослідження околиць.

Цей ігровий набір стане ідеальним подарунком для маленьких художників, котрі люблять серію відеоігор Animal Crossing. Вони зможуть втілити свої фантазії, використовуючи різноманітні ігрові аксесуари, щоб зробити табір унікальним. Нехай вони зберуться разом із друзями та поринуть у світ справжньої творчості!

Ігрові набори LEGO Animal Crossing перетворюють уяву дітей на реальність, дозволяючи їм висловити свої таланти та натхнення прямо на своєму столі. Нехай ваша дитина вирушить у захоплюючу пригоду на свіжому повітрі разом з улюбленими персонажами!

Про набір

Ігровий набір LEGO Animal Crossing Активний відпочинок Bunnie (77047) складається зі 164 елементів ЛЕГО, однієї мініфігурки, ігрових аксесуарів та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Конструктор призначений для дітей віком від 6 років.

Готова ігрова локація набору має такі фізичні параметри: висота – 9 сантиметрів; ширина – 20 сантиметрів; глибина – 17 сантиметрів.

Діти зможуть поринути у розваги на свіжому повітрі, використовуючи знайомі інструменти з відеоігор, такі як сачок для комах, сокиру та лопату. Конструктор також включає продуманий забавний механізм, який дозволяє Банні перестрибувати річку за допомогою жердини. Також вас точно здивує намет, що відкриваються, де Банні зможе переночувати. Діти можуть розкрити свої творчі потенціали ще більше, збираючи опорні пластини конструктора і прикрашаючи їх різноманітними ігровими аксесуарами.

Продуманий забавний механізм, який дозволяє Банні перестрибувати річку за допомогою жердини.

Діти зможуть поринути у розваги на свіжому повітрі, використовуючи знайомі інструменти з відеоігор, такі як сачок для комах, сокиру та лопату.

Намет, що відкриваються, де Банні зможе переночувати.

Пориньте у світ нескінченних пригод з LEGO Animal Crossing! Ці креативні ігрові набори не лише розвивають творчі здібності дітей, а й розширюють дитячу спільноту, створену з улюблених кубиків LEGO. Додайте веселощі до будь-яких інших ігрових наборів LEGO серії Animal Crossing (продаються окремо на нашому сайті) та збільште можливості дослідження у світі Animal Crossing. Дозвольте вашій дитині розкрити свої таланти у складанні та розповіданні історій, навіть коли екран комп'ютера вимкнений. Нехай їх уява та кубики LEGO стануть ключем до нескінченних пригод та захоплюючих історій, які вони можуть створювати самі!

Коротко про Bunnie

Банні (Bunnie) – це один із персонажів із популярної серії відеоігор Animal Crossing. Вона являє собою рожевого кролика з яскраво-блакитними очима та доброзичливим характером. Характер Банні відрізняється веселою та енергійною вдачею, вона завжди рада допомогти іншим мешканцям села та брати участь у різних заходах. Як і багато інших персонажів Animal Crossing, вона має свої унікальні інтереси, хобі та уподобання, які можуть проявлятися в різних моментах гри.

Придбати ігровий набір LEGO Animal Crossing Активний відпочинок Bunnie (77047) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

  • 5.0

    20 бер, 2024
    Ніколи не грав у цю гру, але мініфігурка захопила моє серце, тож я і купив цей набір. Його дуже легко зібрати, і я можу уявити, як би я отримував задоволення, граючись з ним в молодшому віці. Його модульна конструкція чудово переставляється, і він має кілька прихованих функцій, таких як скарб під скелею та подарунки всередині дерева. Мініфігурка дуже мила, і якби не це, набір здавався б мені трохи дорогим. Спеціалізовані зелені пластини виглядають як хороші деталі для побудови місцевості, особливо із закругленими краями, які є готовою основою.
    Достоинства:
    Супер мила мініфігурка зайчика і я б не здивувався, якби він належав до окремої серії фігурок. Наскільки я можу судити по фото, набір непогано відтворює основний ігровий процес. Все виглядає деталізованим та доречним.
    Недостатки:
    Мені б хотілося, щоб був спосіб стабілізувати жердину
  • 5.0

    7 бер, 2024
    Це, мабуть, мій другий улюблений набір після Лавки Тома Нука. З точки зору відтворення гри Animal Crossing, це, можливо, найкращий набір. Від табору до місцевості, а також всі 4 ключові інструменти та павук нагадують мені про те, як я отримував задоволення від гри ще під час карантину і досі можу деколи зайти. Використання жердини для стрибків через річку просто ідеальне. І власне цією жердиною може скористуватись мініфігурка кролика Банні. Насправді мені хочеться мати більше частин, щоб створити більший острів. Збірка може не сподобатися тим, хто не захоплюється грою, але як недорогий ігровий набір, вона все одно хороша.
    Достоинства:
    Невелика, але точно відтворена сцена з гри. Гарна ділянка природи, не просто з зеленню, але і водоспадом. Банні - ще одна чудова мініфігурка. Можливість з ним взаємодіяти, стрибаючи через річку або кладучи у намет.
    Недостатки:
    None.

Рекомендуємо подивитися ці товари