>
В наявності
2349 грн
2296 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

502 шт.
7 шт.
34.4 × 9.1 × 19.1 cm
8+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
2578 грн
2489 грн
+ =
5148 грн
4648 грн
+ =
8348 грн
7336 грн
+ =
2978 грн
2787 грн
+ =
5948 грн
5140 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

"Обшукайте весь корабель, але знайдіть креслення і приведіть пасажирів, вони потрібні мені живими" - Дарт Вейдер

Будучи впливовою людиною, Лея Органа використовувала своє становище і наявність Тантіва IV для допомоги Альянсу повстанців. Останнім рейсом став політ з метою отримання креслень Зірки Смерті. Однак все пішло не за планом, коли на орбіті Татуїна корабель наздогнав Спустошувач, і на борт ступив Дарт Вейдер, що і показано в наборі LEGO "Посадка на борт Тантів IV".

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 75387 був випущений в рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 502 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 8 років. Тематика набору - космос. 

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO в міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні і Світлі Сили. Безліч фігурок і впізнаваних локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи. 

Натовп мініфігурок

Набір ЛЕГО 75387 має велику кількість мініфігурок - 7 штук, які перебували на борту корабля в злощасний день:

  • Дарт Вейдер. Він одягнений у чорний костюм із принтами системи життєзабезпечення і чорну маску. Образ доповнюють чорний плащ і червоний світловий меч;
  • 2 штурмовики 501-легіону. Це ідентичні мініфігурки в біло-чорному костюмі та масці. Обидві мають зброю - чорні пістолети;
  • солдат-клон П'ятірня. База його костюма також біла, як і у штурмовиків, проте з набагато більшою кількістю принтів на торсі, візором на масці та рюкзаком за спиною. Зброя - 2 пістолети. Мініфігурка присвячена 25-річчю серії ЛЕГО Зоряні війни, тому має відповідну принтовану підставку;
  • Реймус Антиллес. Капітан носить коричневий костюм із жовтою курткою поверх і біло-чорним шоломом. Озброєний чоловік пістолетом;
  • 2 десантники повстанців. Вони обидва вдягнені в блакитні светри, сірі штани та чорні жилетки. Шоломи аналогічні капітанському - біло-чорні, як і сірі пістолети. 

Захоплення корабля

Цей набір - це конкретна сцена з фільму "Зоряні війни: Нова надія". У ньому відтворено один із коридорів корабля Тантів IV, в якому Дарт Вейдер стикається з повстанцями. Збірка виконана у вигляді діорами, яка складається з сірої платформи-основи і ділянки білої стіни з двома дверима. Її розміри: 8 сантиметрів заввишки, 22 завширшки і 13 завдовжки. На підлозі безліч точок, до яких можна приєднати мініфігурки, тим самим створюючи різні варіанти відображення. Однак до набору також додано конкретні функції:

  • можливість вибухом відкрити вхідні двері, натиснувши на важіль, показавши червоні деталі - наслідки вибуху;
  • якщо розмістити мініфігурки в певних місцях, то вже інші важелі зможуть злегка підняти підлогу, тим самим перекинувши їх.

Епічно зійдіть на борт корабля в ролі імперця, або захищайте його як повстанець у наборі конструктора ЛЕГО "Посадка на борт Тантів IV". А після гри, виставте пам'ятну сцену на видноті.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари