>
В наявності
3799 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

409 шт.
5 шт.
38.2 × 5.6 × 26.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
8598 грн
7831 грн
+ =
5998 грн
5647 грн
+ =
8798 грн
7999 грн
+ =
9798 грн
8839 грн
+ =
3968 грн
3941 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Станьте на бік Фінна в його битві з Кайло Ренном, що розгортається біля входу в лісовий замок у наборі LEGO "Битва на Такодане".

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 75139 був випущений в рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 409 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 8 років. Тематика набору - битва.

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO в міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні і Світлі Сили. Безліч фігурок і впізнаваних локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи.

Учасники битви

У наборі ЛЕГО 75139 міститься 5 мініфігурок і відповідно, така ж кількість персонажів тією чи іншою мірою бере участь у битві:

  1. Кайло Ренн. Один із головних лиходіїв фільму "Зоряні війни: Пробудження Сили" у форматі мініфігурки має чорний костюм із рваною накидкою на шию. Також у нього є знімна чорна маска і червоний світловий меч;
  2. два штурмовики. Ідентичні мініфігурки мають білі костюми з чорними принтами та білі шоломи. Обидва солдати озброєні бластером, але в одного також є кийок;
  3. Фінн. Одягнений у чорний костюм і світло-коричневу куртку, хлопець має гвинтівку та синій світловий меч, тому може битися з Першим Орденом здалеку або в ближньому бою.
  4. Маз Каната. Остання мініфігурка одягнена в блакитний светр із жилеткою та намистом, а також бордові штани, що підтримуються ременем. Вона має спеціально сформовану голову зі зморшками, гарнітурою та окулярами.

Замок на Такодані

Замок на Такодані - будова на однойменній планеті, якою керувала піратка Маз Каната і де могли зупинитися розбійники. У наборі він збирається з безлічі скатів 1x2x3, які створюють діагональні лінії і трапецієподібну форму. Уся конструкція заснована на внутрішньому дворі фортеці і може бути складена під прямим кутом або ж витягнута в одну пряму лінію. Для складання використовують сірі, світло-коричневі та бежеві деталі. Є також два великі шпилі, які обрамляють вхід і високе дерево з помаранчевим листям. Перед самим входом висить тканинний банер.

Цей набір наповнений функціями, насамперед покликаними відтворити руйнування під час битви:

  • дерево можна перекинути за допомогою важеля в задній частині моделі;
  • стіну можна підірвати за допомогою зубчастого механізму, також захованого за конструкцією;
  • якщо натиснути на виступ під дверним отвором, кілька чорних круглих пластин 1x1 вириваються з підлоги, створюючи враження шрапнелі;
  • бічна стіна може складатися, щоб відтворити отримані руйнування;
  • розсувні двері, які активуються зсередини;
  • всередині будинку є захований у стіну ящик, який вискакує, якщо покрутити важіль.

 

Рушайте на планету в Середньому Кільці галактики - Такодан, щоб битися з Кайло Ренном і захопити його в полон в наборі ЛЕГО "Битва на Такодане".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    10 січ, 2020
    Часто купуємо різні конструктори, цей дуже сподобався. Збирали 3 години з татом, мені здається збирати було не складно, незважаючи на велику кількість дрібних деталей. Швидко зібрали основну фортецю, а потім більше грали, причому татові теж було цікаво. Купили конструктор, а отримали цілу армію, зміцнення і придумали відразу історію. Цікаво те, що вежа піднімається вгору і опускається вниз, а отже захищає, або стріляє і атакують, фантазія заробила відразу. Інопланетяни можуть грати один з одним є ядра і мечі. Можуть наступати на землян, шоломи фігурок знімаються і вони перетворювалися у нас в землян. Гарна якість у цієї фірми, ми більше вирішили не купувати інші конструктори тільки Lego

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари