>
В наявності
3399 грн
2771 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

834 шт.
0 шт.
19.1 × 11.8 × 35.4 cm
18+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
3528 грн
2880 грн
+ =
3898 грн
3191 грн
+ =
5598 грн
4619 грн
+ =
3548 грн
2897 грн
+ =
3798 грн
3107 грн
+ =
3858 грн
3157 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Розслабтеся і зніміть стрес за допомогою унікальної маски найтемнішого персонажа всесвіту Зоряних війн. Конструктор LEGO Star Wars 75304 Шолом Дарта Вейдера подбає, щоб ви отримали не просто позитивні емоції, а надовго запам'ятали процес складання.

Що ще за маска?

Набір складається з 834 деталей, які відмінно між собою взаємодіють. З них збирається не тільки маска, а складна система життєзабезпечення. Більш того, модель має оригінальні контури, продумані форми і строгі лінії. Вона нібито всім своїм виглядом нагадує про фантастичні битви, небезпечні пригоди і відважних героїв з всесвіту Зоряних війн.

Маску можна збирати як наодинці, так і разом з друзями. Вона буде цікава не тільки фанатам космічної саги, але і тим, хто тільки знайомиться з нею. Модель можна розмістити в будь-якому куточку, адже для цього вона обладнана спеціальною підставкою з іменною табличкою. Ідеальний варіант, щоб доповнити свою колекцію або просто прикрасити домашній інтер'єр.

Ця збірна модель шолома Дарта Вейдера, що має розміри понад 8 дюймів (20 см) у висоту, 5,5 дюймів (15 см) в ширину і 5,5 дюймів (14 см) в глибину, не вимагає багато місця для розміщення, але створює велике візуальне враження.

Крізь простір і час

Конструктор LEGO Star Wars 75304 Шолом Дарта Вейдера зроблений з високоякісного пластику, який не боїться падінь, подряпин, деформації та інших неприємностей. Але найприємніше те, що модель зберігає свій первинний зовнішній вигляд протягом усього терміну експлуатації. Іншими словами, маска буде все такою ж крутою навіть через 10 років.

На окрему увагу заслуговує той факт, що починаючи з 1958 року, конструктори ЛЕГО проходять спеціальні випробування, щоб відповідати найсуворішим стандартам безпеки на планеті.

Це ще не все!

Уже численними дослідженнями було доведено, що конструктори не тільки викликають позитивні емоції, а й розвивають. Дрібна моторика рук, уява, логіка, концентрація, посидючість, уважність — все це тільки вершина айсберга. Збираючи маску разом з друзями, ви можете круто поліпшити свої комунікативні навички, які так необхідні в сучасному світі.

Про серію

Лінійка конструкторів LEGO Star Wars бере свій початок ще з 1999 року. Вона була спеціально створена за мотивами однойменної космічної саги "Зоряні війни", тому серед наборів можна знайти найрізноманітніші моделі роботів, героїв, космічних кораблів, дроїдів, споруд та інших цікавинок.

Серія складається як з великих, так і з маленьких наборів. Саме з її допомогою можна створювати власні ігрові ситуації або відтворювати вже відомі сцени з фільмів. У будь-якому випадку море позитивних емоцій вам забезпечено!

  • 5.0

    11 тра, 2021
    Я давно ожидал, что в коллекцию добавят шлем Вейдера. Шлем Дарта Вейдера - мой третий шлем в серии после Железного Человека и Бобы Фетта. Я обнаружил, что он был более сложным в деталях, особенно внутренне. Этот был во многих отношениях впечатляющим по сравнению с другими, например, есть петли, которые используются для крепления большинства внешних частей шлема, поэтому прикладывать давление для соединения хрупких частей не очень необходимо. Кроме того, размер казался больше, чем у других, что придавало ему большее значение, учитывая характер персонажа. В целом мне понравился этот опыт, и я не могу дождаться, когда, возможно, будут выпущены новые бюсты по «Звездным войнам».
    Достоинства:
    Внешний вид и качество просто фантастические. Порадовали некоторые решения сборки, такие как петли. Очень элегантный Вейдер получился.
    Недостатки:
    Учитывайте то, что сборка сложнее других шлемов. Возможно, новичкам не подойдет или возьмите сначала на пробу другой.
  • 5.0

    11 тра, 2021
    Коли вийшли перші три набори шоломів "Зоряних воєн", моя перша думка була: "Де ж Дарт?" Я дуже радий, що вони продовжили цю лінійку продуктів, і сподіваюся, що вони будуть виробляти ще більше в майбутньому. Збірка була стандартною для цих моделей у стилі бюст. Тільки зверніть увагу, що вони не для гри.
    Достоинства:
    Вейдер - це логічне продовження серії шоломів і дуже вдале. Насправді його треба було помістити ще в першу серію. Але я задоволений, що хоча б зараз він вийшов.
    Недостатки:
    Не для гри! Дарт лише може стояти на поличці і час від часу витиратись від пилу. До речі, подумав про це тільки що, певно на чорній моделі буде дуже видно пил.
  • 5.0

    11 тра, 2021
    Этот набор выглядит лучше в руке, чем фотографии, которые я видел в Интернете. Не знаю, освещение это или углы, но как только сборка была завершена, мне это понравилось больше, чем я думал. Задняя часть шлема слишком квадратная, но это размещено все равно к стене. Я думаю, что из доступных в настоящее время наборов шлемов «Звездных войн» мне по-прежнему больше всего нравится шлем штурмовика, но Вейдер занимает второе место. Моя самая большая проблема с этим набором, вероятно, не является проблемой для каждой копии этого набора. Лист наклеек в моем экземпляре был обрезан не по центру. Наверное, это еле заметно, но меня это беспокоило, когда я наклеивал стикеры. В остальном сборка была интересной, и я настоятельно рекомендую приобрести этот набор.
    Достоинства:
    Вейдер супер-стильный, станет украшением любой полки. Надеюсь, Lego расширится и начнет делать наборы моделей световых мечей. Рядом с этим шлемом будет отлично смотреться световой меч Lego Vader.
    Недостатки:
    Была проблема с листом наклеек. Что в конечном итоге никак не отразилось на сборке, однако доставило неприятности во время.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари