>
Уточнити наявність у постачальника
35999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

7 541 шт.
8 шт.
53.3 × 38.5 × 46 cm
16+
0 шт.
5.0

Опис

«Знаєш, цей корабель неодноразово рятував мені життя. Найшвидша бляшанка в Галактиці!» - Лендо Калріссіан

За час свого існування Сокіл тисячоліття змінив безліч власників і врятував десятки життів, чим забезпечив собі звання одного з найкращих космічних кораблів. Він також був неодноразово модифікований, щоб стати швидшим, потужнішим і непомітнішим. І тепер кожен фанат може отримати його зменшену копію у наборі LEGO "Сокіл тисячоліття".

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 75192 було випущено у рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 7541 якісну деталь, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 16 років. Тема набору - космічний корабель.

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO у міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні та Світлі Сили. Безліч фігурок і відомих локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи.

Фігурки на борту Сокола

Великому кораблю - багато мініфігурок. І в набір ЛЕГО 75192 додано відразу 10 персонажів, які свого часу були на борту або поблизу Сокола:

  • молодий Хан Соло. Він ґрунтується на одязі, коли корабель проходить через поле астероїдів під час «Зоряних воєн. Епізод V», з синьою курткою та коричневими брюками;
  • старий Хан Соло. Друга версія носить коричневу куртку з рядом детонаторів у нагрудних кишенях, неохайну сорочку та чорні штани;
  • принцеса Лея. Вона носить утеплену куртку та пару рукавичок;
  • Рей. Її одяг - це традиційна багатошарова тканина поверх сірої сорочки, що підтримується поясом;
  • Фінн. На ньому світла куртка поверх чорної футболки та чорні штани;
  • Чубакка. Персонаж має матове темно-коричневе хутро та срібний патронаш;
  • Порг. Допитлива істота використовує голову ВВ-8 із власним принтом, сіре тіло та крила;
  • Майнок. Тварина побудована навколо сірого елемента відеокамери, включаючи крила, хвіст та рот;
  • С-3РО. Робот має принти на торсі та на ногах, які включають різні кнопки та дроти. Права нога срібна;
  • ВВ-8. Другий робот складається із двох спеціалізованих елементів. Кожен із них надрукований з кількома помаранчевими та срібними панелями.

Могутній корабель

Цілого дня не вистачить, щоб описати всі особливості збірки та фішки набору. На момент виходу він виявився найбільшим конструктором ЛЕГО. Величезний розмір цієї моделі є однією з її особливостей. При цьому вона може бути зібрана у стилі старих чи нових фільмів. У будь-якому випадку, приблизні розміри корабля становлять 84 сантиметри завдовжки і 56 завширшки. При цьому рама Technic тверда, що дозволяє піднімати комплект знизу двома руками.

Сокіл тисячоліття - це неймовірно довге та захоплююче складання, що включає понад 40 пакетиків і майже 500 сторінок інструкції. Рання збірка присвячена створенню каркаса корабля, а пізніші розділи присвячені ліхтарям у задній частині та різним елементам деталізації. Штифти Technic та інші деталі створюють основу, до якої підключаються інші секції, формуючи не лише відомий зовнішній дизайн, а й інтер'єр. Поєднання червоних, коричневих та темно-сірих відтінків імітує кольори корабля.

Кожен набір LEGO включає ігрові функції, і в цьому також можна виявити кілька таких, як навантажувальна рампа або бластер захисту поверхні, який вискакує знизу. І не можна забувати про внутрішні відсіки для відтворення сцен.

Зберіть один із найбільших наборів ЛЕГО та один із найбільш значущих космічних кораблів всесвіту “Зоряних війн” у наборі ЛЕГО “Сокіл тисячоліття”.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    16 гру, 2018
    Ця штука БОЖЕСТВЕННА! Деталізація! Пропорції! Лінії! Якість виконання (у Лего з цим в принципі завжди все добре)! Атмосфера ексклюзивності! Купа дрібниць на кшталт інтерв'ю з творцями, цитат з фільмів, технічних характеристик корабля з всесвіту ЗВ! Вже витратив 25 годин на збірку, і тільки перевалив за половину! Емоції непередавані! Величезні габарити і вага тільки додають вражень-Відчуй, яку МАХИНУ тобі належить зібрати! Стійки правда не прибираються автоматично, але я якось цього і не очікував, та й виймаються вони одним рухом руки.
  • 5.0

    27 лис, 2018
    Навіть не знаю що сказати... Набір просто КОСМОС. І розумієш ти це вже з коробки. Далі йде інструкція: це найважчий не побоюся цього слова, який я тільки тримав у своєму житті. Якщо ви, як і я, робоча людина, то зібрати за 1 присід це диво у вас не вийде. Я зараз перебуваю на 5 етапі будівництва з 17, і вже зараз розміри цього велетня просто вражають. А тим часом я вже витратив на збірку 13 годин. Як люди збирають за 17,5 годин я розуму не докладу. Загалом , якщо вам подобається всесвіт Зоряних Воєн і в дитинстві любили збирати Лего - то цей набір для вас! Експірієнс від збірки вам забезпечений. А надалі вже зібрана модель може стати відмінним дизайнерським прикрасою вашого будинку. Особисто я його поміщу в скляний журнальний столик (як буде готово обов'язково докладу сюди фото). P. S. Якщо у вас вистачає фінансів то купуйте одразу 2. Один для себе , а другий не розкритий через 5 років можна буде продати за ціною нового Соляріса))
    • 5.0

      5 січ, 2021
      2 года прошло. Цена выросла очень мало=)))))

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари

285 шт.
7+