>
В наявності
1799 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

66 шт.
3 шт.
25.1 × 3 × 15 cm
6+
0 шт.
2.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
7298 грн
6419 грн
+

LEGO Star Wars AAT (75080)

5499 грн
4620 грн
=
7298 грн
6419 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Організуйте секретну місію солдатів-клонів на Джеонозісі з набором LEGO Star Wars Командний пункт штурмовиків (40558). Надайте важливу інформацію офіцеру на командному пункті. Віддайте команду солдатам про підготовку бластерної зброї та очікування подальших вказівок.

Всі фанати "Зоряних війн" старше шести років будуть у захваті від цього міні набору LEGO Star Wars. З 66 деталей ЛЕГО можна зібрати невеликий загін із трьох мініфігурок LEGO Star Wars та різні аксесуари до них.

Набір створений за мотивом другого епізоду космічної саги "Зоряні війни", сцена битви при Джеонозісі. Яким буде результат бою залежить від вас і від того, хто ваші фаворити зі світу Star Wars.

Команда клонів – трохи історії

Кожен із клонів – це, модифікований генетичним шляхом, клон людини з планети Конкорд-Доун – Джанго Фетта. Він мисливець за головами, найманець і один із найвідоміших мандалорців галактики.

У результаті модифікацій була створена багатомільйонна армія солдатів-клонів, найефективніша, в історії всієї галактики. Кожен клон проходив серйозну фізичну підготовку та отримував низку важливих військових знань, починаючи з раннього дитинства. І має індивідуальний код, який вживлений у зап'ястя на лівій руці для ідентифікації його особи.

Кожен рядовий солдат командного пункту (у наборі дві мініфігурки в повністю білій екіпіровці) має основні навички поводження з будь-яким видом зброї, різного виду рукопашної боротьби та іншими подібними вміннями для можливості вступити в бій у будь-який момент.

Офіцер командного пункту (мініфігурка з жовтими рукавами та жовтими смугами на шоломі) - це навчений клон для керівництва цілими загонами під час військових дій. Саме офіцер займає почесне місце за інформаційною платформою, де за допомогою спеціального обладнання може отримувати цінні вказівки, потім надавати відповідні накази своїм підлеглим.

Що в коробці?

Набір LEGO Star Wars Командний пункт штурмовиків (40558) складається із 66 елементів ЛЕГО. Зібравши всі допустимі конструкції командної станції, слідуючи покроковій ілюстрованій інструкції, у вас вийдуть наступні:

  • стійка для зброї з інформаційною панеллю;
  • дві бластерні гвинтівки, бластерний пістолет та дві ручні бластерні гармати;
  • три мініфігурки - офіцер і два солдати-штурмовики;
  • спеціальна офіцерська платформа сіро-червоного кольору з відкидними пандусами для входу, інформаційними панелями, круглою антеною та плоским квадратним радаром.

Портативна гра

Набір можна назвати швидкозбираним і портативним, тому що складання всіх готових конструкцій командного пункту штурмовиків у вас не триватиме багато часу. А гра може початися негайно майже відразу як ви відкриєте упаковку конструктора. Весь набір у зібраному вигляді відмінно поміститься у будь-який рюкзак або сумку, для швидкої та доступної гри у будь-якому місці та у будь-який час.

Міні-набір бойової бази команди штурмовиків стане чудовим подарунком на будь-яке свято для кожного фаната кіносаги Star Wars. Діти отримувати порцію натхнення на нескінченні ігри та створення власних сюжетів та сценаріїв гри.

Комбінуйте та збирайте колекцію конструкторів LEGO серії Star Wars, поповнюйте свою вже існуючу, будуйте цілу галактику з кубиків ЛЕГО. Всі конструктори серії чудово підходять один до одного.

Купити набір LEGO Star Wars Командний пункт штурмовиків (40558) ви зможете у нашому інтернет магазині. Також вас здивує великий вибір конструкторів LEGO серії Star Wars. Як ігрових наборів, і колекційних фігур.

  • 2.0

    26 тра, 2022
    чому така ціна
    Достоинства:
    клони
    Недостатки:
    цінав
    • 2 чер, 2022
      Доброго дня, Ви повинні розуміти, що ціна конструктору складається не тільки з його безпосередньої вартості, але і з безлічі інших чинників, наприклад - доставки. Тим більше, наразі цей набір відсутній навіть на офіційному сайті. Більш детальну інформацію Ви можете дізнатись у нашому магазині, або зателефонувавши нам)

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари