>
В наявності
629 грн
496 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

155 шт.
1 шт.
15.7 × 6.1 × 14.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
858 грн
689 грн
+ =
3428 грн
2848 грн
+

LEGO Star Wars AAT (75080)

5499 грн
4620 грн
=
6128 грн
5116 грн
+ =
1258 грн
987 грн
+ =
4228 грн
3340 грн
+ =
6628 грн
5536 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

"Може, я б і виріс милим хлопцем, якби джедай не відрубав голову моєму батькові просто переді мною!" - Боба Фетт

І без того один з найкращих мисливців за головами вирішив збільшити свої шанси на успішне виконання контрактів за допомогою робота, якого пропонує зібрати набір LEGO "Робот Боби Фетта", то чому б не скористатися цим. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 75369 було випущено в рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 155 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 6 років. Тематика набору - збірні фігури. 

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO в міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні і Світлі Сили. Безліч фігурок і впізнаваних локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи. 

Мініфігурка Боби Фетта

Як випливає з назви, набір ЛЕГО 75369 містить мініфігурку клона Джанго Фетта - Бобу Фетта. Дизайн включає блакитний костюм і біло-зелену броню, доповнену ременем, плетеною кіскою, відмітинами від попадання куль та іншими деталями. Крім того, на задній частині з'являється додаткова металева срібна деталь, хоча зазвичай вона прихована під реактивним ранцем. На руці знак Міфозавра і ракета. Голову Боби закриває зелений шолом із візором. Потертості на ньому також символізують про тривале використання. Знявши шолом, можна виявити суворе обличчя зі шрамами мисливця за головами. Як зазвичай, Боба озброєний чорним карабіном ЕЕ-3, а за спиною має реактивний ранець. 

Text below

Text below

Text below

Модель масивного робота

Роботи - не новинка для конструктора ЛЕГО, проте конкретно для серії Зоряних воєн це одна з перших появ. Відмінні кольори обладунків Фетта відтворені на його меху, починаючи з темно-зеленого нагрудника і червоної наплічної броні. Прикрашена плитка 2x2 спереду точно повторює його нагрудник, включно з іконкою зі сріблястого металу. З першого погляду можна зробити висновок про те, що машина Боби Фетта має міцний вигляд, з широкими ногами і значною бронею на плечах. Незважаючи на свої громіздкі кінцівки, мех пропонує розумну артикуляцію, яка порадує будь-якого фаната. Плечі, стегна і щиколотки оснащені кульовими шарнірами, а пальці регулюються індивідуально. 

У наборі мініфігурка виконує роль верхньої частини робота - його голови. Боба кріпиться за допомогою підніжки розміром 1x2. Він може продовжувати носити свій реактивний ранець під час пілотування меха, а гвинтівку можна прикріпити до стегна робота. 

Робот озброєний величезним карабіном, який може тримати в руці. Під час гри робот може стріляти з нього червоними деталями. Також мех носить реактивний ранець за спиною. Він містить у собі функціональну ракету клацаючого пострілу. 

Рушайте в подорож по галактиці в компанії Боби Фетта і його робота з набору ЛЕГО "Робот Боби Фетта", щоб підтвердити статус крутого мисливця за головами. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    15 сер, 2023
    Раніше я збирав більші набори, якщо не назвати їх найбільшими (Зірка Смерті, американські гірки Creator Expert), але цей показав, що невелички компекти теж можуть бути крутими. Мініфігурка Боба Фетта - просто неймовірна і є мініфігуркою рівня UCS. Пропорції цієї моделі набагато кращі, ніж у мехів Marvel, і цей дизайн також передає більше індивідуальності. Рухомі суглоби рук та ніг у великого робота дозволяють приймати різноманітні пози. Гвинтівка, що стріляє шпильками, не надто громіздка і добре поєднується з рештою фігурки. Голова виглядає трохи замалою, але це ж робот, тим більше для неї використовується фігурка.
    Достоинства:
    Чудова ексклюзивна мініфігурка. Характерний дизайн меха. Багато деталей, що привертають увагу. Можливість стріляти детальками. Робот стійко стоїть, не ламається та не падає.
    Недостатки:
    Дещо мала голова, зважаючи на використання фігурки.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари