>
В наявності
3599 грн
2854 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

921 шт.
0 шт.
28.2 × 11.8 × 26.2 cm
18+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
4228 грн
3345 грн
+ =
6398 грн
5206 грн
+ =
9098 грн
7474 грн
+ =
4228 грн
3345 грн
+ =
6398 грн
5206 грн
+

LEGO Star Wars AAT (75080)

5499 грн
4620 грн
=
9098 грн
7474 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

"На цьому кораблі я дійшов до Кесселя менш ніж за дванадцять парсеків" - Хан Соло

Сконцентруйтеся подібно до джедая і зберіть справжній колекційний набір LEGO "Тисячолітній сокіл", присвячений впізнаваному зорельоту і 25-річчю серії конструктора LEGO Star Wars.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 75375 був випущений в рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 921 якісну деталь, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений для дітей від 18 років. Тематика набору - космос. 

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO в міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні і Світлі Сили. Безліч фігурок і впізнаваних локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи. 

Тисячолітній сокіл

Набір ЛЕГО 75375 - це колекційний набір середнього масштабу, в якому в сірому кольорі збирається один з найбільш впізнаваних космічних кораблів. Він з'явився у фільмі "Зоряні війни: Нова надія", зі знаменитим власником, корелліаніном Ханом Соло. При його створенні використовуються передові технології, що дають змогу розташувати деталі догори дриґом і точно передати дизайн. Це стосується зменшеної радарної антени, бінокля у верхній частині вежі, принтованих вікон для ведення вогню по противниках. Широкий синій двигун у задній частині корабля відтворено за допомогою гнучкого трубчастого елемента прозорого блакитного кольору. Розміри його в готовому вигляді становлять 13 сантиметрів заввишки, 24 завдовжки і 19 завширшки.

Усередині корабля заховані кілька пасхалок, які також описані в інструкції. Усі вони показані за допомогою круглих принтованих деталей і заховані в готовій моделі під панелями, тому залишаються таємницею для того, хто збирав набір і читав інструкцію: 

  • гра R2-D2 з Чубаккою в дежарік, стіл з якою був розташований в одній з кают;
  • Хан, Лея і С3-РО;
  • Обі-Ван, який тренує Люка Скайвокера.

Демонстрація готової моделі

Відображати зібраний корабель можна на, доданій до набору, підставці. Вона чорного кольору, з досить великою платформою і місцем для кріплення Тисячолітнього сокола. Воно розташоване відносно близько до центру конструкції корабля, щоб надійно утримувати його на стенді під кутом, подібно до польоту. Крім місця фіксації корабля, до підставки також належать пам'ятні таблички. Перша з них присвячена самій збірці і має принтовану назву космічного корабля. Друга святкує 25-річчя успішного існування серії LEGO Star Wars і, крім пам'ятного напису, має принт R2-D2 з кубиком конструктора ЛЕГО. 

До набору не входить жодна мініфігурка, проте збоку підставки є деталь сірої решітки. Вона легко знімається і виявляються відкритими 2 шпильки. На них можна встановити будь-яку мініфігурку з власної колекції.

Відсвяткуйте 25-річчя серії, зібравши в наборі ЛЕГО "Тисячолітній сокіл" знаменитий космічний корабель як колекційну модель.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    16 бер, 2024
    Я вважаю, що це чудова збірка з невеликими магічними вкрапленнями у вигляді цікавих моментів. У ньому є три маленькі кружечки Хана, Леї, 3PO, R2, Люка, Обі та Чуї, а потім ви закриваєте їх, щоб їх більше ніколи не було видно - але я знаю, що вони там є. Мушу сказати, що ця мікромасштабна версія може бути найкращою з усіх. Міг би йти з ексклюзивною міні-фігуркою Хана Соло. Я поки вирішив побудувати свою без підставки, а замість цього розгляну можливість розмістити Сокіл в діорамі.
    Достоинства:
    Масштаб ідеально підходить для відображення, при цьому маючи велику деталізацію. Подобається, що деталі надруковані, а не наклеєні. Шкода, що я не можу зняти обшивку, щоб показати крихітні діорами персонажів всередині, але це все одно крута великодка.
    Недостатки:
    Легко могла б бути додана мініфігурка, але жодної немає.
  • 5.0

    16 бер, 2024
    Останнім часом здається, що фотографії таких наборів, як цей Сокіл, насправді не віддають йому належне! Цей набір стоїть у мене в кабінеті і я постійно поглядаю на нього, коли працюю. У ньому використано стільки цікавих технік, що години збірки пройшли непомітно, а результатом став відносно великий корабель. Дійсно міцний, навіть крихітні шматочки добре зроблені. Сокіл має багато деталей зовні, і мені завжди подобається, коли Lego дає у наборі роздруковані деталі, а не наклейки, і це саме те, що стосується цього комплекту.
    Достоинства:
    Ювілейний набір, що вже круто. Багато дуже гарних деталей для свого масштабу, тому і збирати цікаво, і виглядає добре. Все міцно тримається і не відлітає ні під час демонстрації на підставці, ні під час польотів.
    Недостатки:
    Лише демонстраційний набір, немає мініфігурок або чогось подібного.
  • 5.0

    16 бер, 2024
    Тисячолітній сокіл з цього набору пропонує свіжий погляд на стару знайому тему. Він містить захоплююче конструювання та гарну модель у зменшеному масштабі, водночас майстерно віддаючи данину поваги всім деталям, які роблять цей транспортний засіб таким знаковим у галактиці "Зоряних воєн". Хоча ціна може змусити вас замислитися, не проґавте цей набір, адже це унікальна високоякісна модель для будь-якого старшого шанувальника LEGO Star Wars. Також не може не тішити якісна підставка та колекційна табличка.
    Достоинства:
    Виглядає чудово. Наче і в меншому масштабі, але виглядає доволі деталізовано. Містить багато деталей. Розумні будівельні техніки.
    Недостатки:
    Не містить мініфігурки для демонстрації на стенді. Підставка для дисплея фіксується в одному положенні.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари