>
В наявності
629 грн
497 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

138 шт.
1 шт.
15.7 × 4.5 × 14.1 cm
6+
0 шт.
4.0

Опис

"Солдати-клони, які відтепер носитимуть горде ім'я імперських штурмовиків, впоралися з неймовірно небезпечним завданням, здолавши наших ворогів" - імператор Палпатін

Як і у всіх подібних випадках, Імперська армія мала своїх командирів, офіцерів і генералів, однак більша частина роботи лягала саме на штурмовиків. Тому посилення у вигляді робота, представленого в наборі LEGO "Робот Штурмовика" однозначно позитивно позначиться на їхній боєздатності.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 75370 було випущено в рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 138 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) і призначений від 6 років. Тематика набору - збірні фігури. 

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO в міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні і Світлі Сили. Безліч фігурок і впізнаваних локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи. 

Штурмовик у форматі мініфігурки

Уособлення влади Імперії в наборі ЛЕГО 75370 з'являється в сніжно-білій формі, яку свого часу запровадив канцлер Палпатін. Штурмовик має броню з невеликим затемненням, поясом і елементами живлення над правим коліном. Також присутній шолом із подвійним литтям. Знявши його, можна побачити зосереджене жіноче обличчя, яке говорить про рішучість і про те, що цей штурмовик не відступить від своєї мети. Для мініфігурки представлена зброя - чорна бластерна гвинтівка. 

Посилення для армії штурмовиків

З цим набором штурмовики буквально зривають джекпот, адже на їхньому боці битиметься робот, який у готовому вигляді сягає заввишки понад 12 сантиметрів. Як і штурмовик-мініфігурка, мех збирається з білих деталей з невеликими чорними і сірими акцентами. Робот має накачаний і тому громіздкий вигляд, що підходить за стилем до броньованих солдатів. По центру торса деталь із надрукованою емблемою штурмовиків. 

Ноги, а також руки з'єднані з тулубом шарнірами, від чого дають змогу приймати різні пози, демонструючи біг або тримаючи предмети. Один з таких запропонований самим набором і це чорний збірний бластер, який штурмовик тримає в правій руці завдяки рухомим пальцям. Бластер фіксується за допомогою штифта Technic, має приціл, а також може стріляти по ворогах червоними детальками. 

У наборі мініфігурка може бути об'єднана з роботом. У такому разі персонаж отримує посилення, а робот - закінчений зовнішній вигляд, адже фігурка виконує роль голови. Відкинувши деталь торса, штурмовика можна закріпити в кабіні, на підніжці. Поруч, на поясі у робота, знаходиться кліпса, куди на час можна помістити бластер. У будь-який момент мініфігурку можна дістати з кабіни і виставити поруч із роботом, де вони схожі на молодшого і старшого брата.

Вдайтеся до допомоги робота з набору ЛЕГО "Робот Штурмовика", щоб допомогти Імперії досягти поставлених цілей і встановити новий порядок. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 4.0

    16 сер, 2023
    Я вже давно колекціоную роботів від Лего, хоча до цього в більшості Марвел, однак цей набір не став виключенням. Основне, що мені сподобалось - це поєднання костюму разом з мініфігуркою, вони чудово виглядають разом. Робот добре деталізований та має наручний бластер, котрий стріляє маленькими детальками (не раджу зловживати цим, вони добре губляться). На поясі є спеціальне кріплення для бластера, щоб розмістити робота без нього. Однак з мінусів - не вистачає рухомих суглобів у рук та ніг, тому їх можна рухати тільки верх та низ. Набір однозначно заслуговує місце бути, однак не з найвищою оцінкою.
    Достоинства:
    Правильні та привабливі пропорції. Вдалий вибір деталей та їх поєднання. Бажана мініфігурка, яка відповідає ціні. На величезне щастя, мініфігурка не виглядає замалою для робота.
    Недостатки:
    Обмежена рухливість, хоча у робота це має бути основним.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари