>
Уточнити наявність у постачальника
23499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 685 шт.
1 шт.
58.2 × 9.1 × 48 cm
14+
0 шт.
5.0

Опис

"Більше, ніж TIE Винищувачів у галактиці є лише водню і дурниць" - Корран Хорн

Один із найпоширеніших винищувачів, що стали популярними за часів Галактичної громадянської війни, тепер може поповнити колекцію кожного фаната, у наборі LEGO "TIE Файтер".

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 75095 був випущений в рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 1685 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions), аркуш наліпок і призначений від 14 років. Тематика набору - космічний корабель. 

Увага! Ліцензований набір ЛЕГО 75095 наразі є раритетним, оскільки випускався з 2015 по 2017 рік.

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO в міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні і Світлі Сили. Безліч фігурок і впізнаваних локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи. 

Мініфігурка пілота

До цього демонстраційного набору додано 1 мініфігурку - пілот TIE Винищувача. Він одягнений у чорний костюм, з принтом системи життєзабезпечення і кількома емблемами Імперії. На голові відповідний образу шолом, а в руці пілот тримає бластерний пістолет. Для мініфігурки передбачено місце поруч із підставкою для корабля та інформаційною табличкою, на якій вказані деякі характеристики винищувача. Також він може бути розміщений всередині кабіни.

Збірка і готовий дизайн винищувача

Складання починається з виготовлення нижньої частини кабіни TIE-винищувача, включно з сидінням пілота і штурвалом, обидва з яких є регульованими. У ній одразу формується заглиблення, надалі передбачене для підставки. Далі створюються бічні частини кабіни і стійки, що кріплять кабіну до крил. Три конструкції, побудовані до цього моменту, потім з'єднуються разом. Настає етап розширення кабіни і посилення з'єднання зі стійками. Додається дах з люком, для доступу всередину кабіни і задній двигун.  

Коли центральна частина готова, увага переходить до крил. Каркас крил складається з однакових верхньої та нижньої половин. Потім дві половини кожного крила з'єднуються разом, і каркас покривається зовнішньою обшивкою з елементів чорного кольору. Зовнішня обшивка має частково залишені точки, а частково гладка через плитки. Наступним етапом до крил додається центральна втулка і спиці, що розходяться від центру до країв. Крила прикріплюються до центральної частини і створення корабля вважається закінченим.

Остання частина, яка збирається в наборі ЛЕГО 75095 - це виставковий стенд. Це висока конструкція, побудована переважно з деталей Technic. Його верхня частина з'єднується з поглибленням у кабіні. Доданий в область з'єднання шарнір, дозволяє повертати корабель на підставці на 360 градусів. 

 

Зберіть основу імперського флоту, що в народі отримала назву очне яблуко, в наборі ЛЕГО "TIE Файтер".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    6 бер, 2024
    Чудовий набір. Будувався на одному диханні. У котрий раз вражає простота та витонченість способів кріплень та зборки. Якщо збирати колекцію UCS по Зоряним Війнам — це чудовий вибір! Після збірки виглядає шикарно. Фото розміри не передасть, але модель має ну дуже сильно.
    Достоинства:
    Чудові технологічні рішення. Захоплюючий вигляд.
    • 7 бер, 2024
      Доброго дня. Раді, що Вам сподобався набір і залишив позитивні враження)
      • 8 бер, 2024
        Дякую, що допомогли його отримати! :)

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари