>
В наявності
3299 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

286 шт.
4 шт.
35.4 × 5.9 × 19.1 cm
7+
0 шт.
4.5

Рекомендовані Комплекти

+ =
3428 грн
3408 грн
+ =
6048 грн
5471 грн
+ =
3598 грн
3551 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Легендарна серія конструктора за легендарним фільмом
Улюблені епізоди тепер можна перенести з екрану в реальний світ і переграти їх на свій лад. Грати в ЛЕГО Стар Ворс - це дуже веселе заняття. Погляньте на ці деталізовані мініфірурки - вони з точністю повторюють персонажів в кожній дрібниці. Зразки техніки в конструкторі допоможуть поглянути на їх облаштуання зсередини і дізнатися, як вони працюють.

Оновлений дизайн
У серпні 2020 року фанати можуть грати зі старими наборами, в яких додали багато модернізацій, тим самим, освіживши їх. Броньований штурмової танк (AAT) ми вже бачили в 2015 році. Набір користувався таким успіхом, що компанія вирішила його реновувати і поностальгувати за старими епізодам «Зоряних воєн». Чи вийшло у них, ви зможете оцінити особисто, купивши цей набір.

Розіграйте битву 501 легіону проти бойових дроїдів
У цій битві беруть участь двоє легіонерів - Асока Тано і Асока Клон Трупер, проти двох дроїдів - бойового андроїда-піхотинця і бойового дроїда-водія. Зверніть увагу на різноманітність зброї. Герої використовують 2 світлових меча і бластерні гвинтівки.
Головною зброєю в цій битві є Броньований штурмової танк (AAT). Це основна наступальна техніка Торгової Федерації. Основною перевагою танка є його швидкість, адже він відноситься до середнього класу штурмових танків. Він може рухатися як вперед, так і в сторони.
У своєму арсеналі Броньований штурмовий танк має важку протипіхотну зброю, ракетну установку біля основи корпусу, протитанкову установку на вежі, яка може обертатися. Уникайте пострілів зі здвоєних пружинних гармат, підйомних б оковихрушниць і турелі, яка обертається, з підйомною гарматою, і примусь броньований танк з гуркотом впасти на землю!

Кому підійде набір Star Wars Броньований штурмової танк (AAT) (75283)
Кожен фанат всесвіту «Зоряних воєн» буде радий побачити в своєму арсеналі цей конструктор. Він має високу якість завдяки неймовірній деталізації і надійній системі кріплення, яка застосовується ще з 1958 року. Чудовий привід доповнити свою колекцію персонажів і техніки. Буде чудовим подарунком на День народження, Новий рік або інше свято як для дівчаток, так і для хлопчиків.

Характеристики
1. Складається з 286 деталей - на збірку потрібен деякий час.
2. У комплекті 4 мініфігурки: Асока Тано, Асока Клон Трупер, бойовий дроїд-піхотинець і бойової двоїд-водій.
3. Включає безліч зразків зброї: світлові мечі і бластерні гвинтівки.
4. Вікове обмеження - 7 +.
5. У виробництві використовується якісний, нетоксичний пластик.

Купити LEGO Броньований штурмової танк (AAT) (75283) ви можете на нашому сайті. Доставка здійснюється не тільки по м. Київ, а й по всій Україні. Всі набори 100% оригінальні і сертифіковані.

  • 5.0

    16 вер, 2020
    Меня очень радует то, что лего старается повторить все из фильма до мельчайших подробностей. Взгляните на минифигурки, они превосходны. Сбор набора не составил труда. Сыну нравится, для меня как для мамы это важно.
    Достоинства:
    Качество, синий+белый одно из любимых сочетаний.
    Недостатки:
    Немного завышенная цена для такого количества деталей.
    • 5.0

      1 жов, 2020
      На фото набор в собранном виде довольно таки большой. Видно, что много подвижных деталей. Синий цвет яркий. Себе тоже закажу.
  • 5.0

    7 сер, 2020
    Меня сначала смущала и стоимость и это увлечение такими мелкими игрушками, но папа настоял и даже привел целый ряд аргументов. Сейчас я понимаю, что увлечение ребенка нужно поддерживать, и с большим удовольствием заказываю ему такие лего. Ведь больше и ценнее, чем искренняя радость ребенка ничего нет. Скажу больше, даже дочка начала увлекаться этими конструкторами!
  • 4.0

    5 сер, 2020
    Не можу сказати, що мій син прихильник наборів у стилі Star Wars. Цей набір він довго збирав зі своїм смаком, танк вийшов не такий як у інструкції. Більш схожим на пилосос. Головне, що син грається та фантазує, маючи одні і ті самі елементи збирає все по своєму.
  • 4.0

    7 сер, 2020
    Кто не смотрел хотя бы раз звёздные войны? Я до сих пор пересматриваю. И увидев такое лего конечно купил и не пожалел. Доставили быстро и аккуратно. У меня уже есть несколько наборов по сюжету из звездных войн. Считаю, что нынешная версия намного прикольнее. Штурмовой танк собрал быстро, прямо один в один из фильма. И не надоедает, а наоборот интересно. Доволен.
  • 5.0

    7 сер, 2020
    Добре, що лего почали морденювати старі набори, додавати новітнє спорядження, нових героїв. Танк у наборі маневрений, легкий. Вежа, яка крутится примусує бути уважним на протязі усієї гри. До того ж танк може їздити у різні боки. розробляйте перешкоди та завойовуйте нові теріторії.
  • 4.0

    19 сер, 2020
    Нормальный набор. Далеко не идеальный. К фигуркам претензий нет, все отлично. Но сам танк непропорциональный. Ствол пушки слишком длинный, внизу часть ААТ обрезана и там вставлены пружинные ракетки. Пушки по бокам разной длины... Ну а так набор хороший, советую взять. Если его доработать, будет отлично!

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари