>
В наявності
5499 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

222 шт.
4 шт.
26.1 × 4.6 × 18.9 cm
7+
0 шт.
3.7

Рекомендовані Комплекти

+ =
5668 грн
5641 грн
+ =
5998 грн
5919 грн
+ =
7798 грн
7431 грн
+ =
5648 грн
5625 грн
+ =
5828 грн
5776 грн
+ =
6198 грн
6087 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Набір LEGO 75002 – це конструктор, завдяки якому ви з легкістю зможете доповнити будь-який ігровий сюжет за мотивами легендарних Зоряних Війн.

AT-RT з набору LEGO Star Wars 75002 являє собою розвідувальний шагохід, відтворений з легендарних кубиків, оснащений лазерною гарматою – смертоносною зброєю проти піхоти, а також в ньому передбачено антену для обміну даними зі штабом. AT-RT активно використовувались штурмовиками в бойових діях, особливо на тих планетах, де рельєф місцевості обмежував можливість використання важкої бойової техніки.

Окрім збірного транспортного всюдиходу AT-RT, в набір LEGO Star Wars 75002 входять наступні мініфігурки:

  • Йода – могутній майстер-джедай, про мудрість якого ходять легенди. Гранд-майстер досконало володіє Силою, в вправлянні зі світловим мечем не має собі рівних. Його ЛЕГО-копія виконана цілком аутентично, її легко впізнати, а також наділена незмінним атрибутом джедая – світловим мечем.
  • Клон-штурмовик з 501-го легіону – представник елітного підрозділу Республіки, відомого як «Кулак Вейдера», що складається з копій Джанго Фетта. Клон-солдат дійсно схожий на свій оригінал, в його броні присутні елементи синього кольору. Озброєний бластерною гвинтівкою.
  • Дроїд-коммандос – належить до елетної касти бойових дроїдів, створених для участі в найбільш небезпечних спецопераціях. Їхня особливість – вдосконалені бойові навички з використанням зброї та без. Так само, як і його оригінал, мініфігурка ЛЕГО має бронзову обшивку, червоний датчик на грудях, сріблясту маску і володіє бластерною гвинтівкою.
  • Дройдека – дроїд-руйнівник, що володіє засобами захисту та нападу. Збірна фігурка з набору ЛЕГО 75002, як і оригінал, володіє двома здвоєними бластерами, в обшивці переважають коричневі та сірі кольори.

Скласти свій власний AT-RT, обіграти протистояння між Йодою та його супротивниками, включити с битву дроїдів та клона-штурмовика – це і багато іншого можна втілити з набором LEGO Star Wars 75002. Перебіг та результат Війни клонів тепер залежить тільки від вас!

  • 3.0

    22 бер, 2021
    З того, що я знаю, то це не перший такий робот у серії. До цього були 7250 і 8098. На жаль, це перевипуск першого, який, на мою думку, невдалий. До нього додали мініфіги, дройдеку, збільшили розмір і помножили ціну на 2. Прикріплю фото-порівняння з набором 7977. Як би я хотів написати відгук про те, що нарешті в нього нормально рухаються ноги, але ні. Немає шарнірів і як наслідок, вони ледь-ледь рухаються.
    Достоинства:
    Робот часто зустрічається в серіалі. Непоганий зовнішній вигляд. Наявність Йоди і дройдеки. Цікаві деталі. Небагато наліпок.
    Недостатки:
    Неправильні пропорції і масштаб. Ноги не рухаються - сильно не пограєш. Невдалий шолом у солдата.
  • 2.0

    22 бер, 2021
    В 2021 году, коробка выглядит откровенно устаревшей. Сомневаюсь, что кто-то возьмет набор, посмотрев на неё. Минифигурки. Мастер Йода уже встречался в наборах 8018 и 7964 (и это только те, что есть у меня). Меч ему немного длинноват. Далее клон из 501-легиона в броне. У него явные проблемы со шлемом, даже подбородок видно. Дроид откровенно ужасный, как будто вообще не из лего. Зато дройдека неплохая, мне понравились когти. Шагоход выглядит нормально. Но почему он не ходит, это же его основная функция. Вперед они вообще не двигаются, а если отвести назад, то упадет. Хотя конечно, как они могут двигаться, если нету шарниров.
    Достоинства:
    Я вот посоветую набор прям фанатам-фанатам. Либо на детали. Даже, наверное, лучше на детали. Они здесь неплохие, и запасных много.
    Недостатки:
    Коробка выглядит старой. У всех минифигурок какие-то проблемы. Если бы хотя бы дройдека могла сворачиваться в шар, но нет. Даже шагоход не ходит.
  • 4.0

    22 бер, 2021
    При его создании я не обнаружил каких-либо незнакомых или новых элементов, хотя есть некоторые полезные детали. У него действительно было необычно большое количество запасных частей. Йода неплохой, но у меня он уже был. Если у вас есть какие-либо из предыдущих версий шагоходов из «Звездных войн», и вы не коллекционер «Звездных войн», я бы рекомендовал пропустить этот набор. Я не могу сказать об этом ничего особенно отрицательного, но это действительно не очень интересный набор.
    Достоинства:
    Компактный шагоход, который хорошо стоит на своих двух. 4 минифигурки в придачу.
    Недостатки:
    У набора нету никаких особых недостатков. Он мне просто неинтересен.
  • 4.0

    22 бер, 2021
    С 222 деталями, это на самом деле довольно выгодная цена. Учитывая то, что набор 2013 года и до сих пор доступен. Он включает в себя AT-RT. Для того, чтобы ему было во что стрелять, включены дроидека и боевой дроид. Конструкция была чрезвычайно простой. Если вы раньше создавали двуногие ходунки LEGO, значит, вы уже собрали этот набор. Облицовка кабины довольно крутая, а синяя цветовая гамма здесь выглядит просто фантастически. В комплект входит небольшой лист с наклейками, так как единственные напечатанные фрагменты - это мини-фигурки. Мини-фигурки в этом наборе довольно стандартные.
    Достоинства:
    Ничего особо хорошего, но и ничего особо плохого. Разве что синий цвет выбран удачно.
    Недостатки:
    Если вы когда-то собирала что-то похожее на шагоходы, считайте, что набор собран. Очень простой.
  • 5.0

    8 лис, 2018
    Мій син на день народження попрохав купити йому конструктор. Я ні на хвилину не пожалкувала, що його придбала. На мою думку, крім розвитку мови через стимуляцію дрібної моторики, конструктор LEGO дозволяємо дітям опановувати навичкам спілкування безпосередньо під час гри. Дитина самостійно будує стратегії, знаходить ідеї і підходи до вирішення конкретних завдань, в нашому випадку завданнями виступає створення об'єктів з конструкторів. Розвиток креативного мислення в ранньому віці допомагає дитині формувати власну думку, добувати і застосовувати знання, знаходити нестандартні рішення будь-яких проблем. Я дуже люблю гратися разом з сином.
  • 4.0

    3 лис, 2018
    Мій син дуже просив собі цей набір, адже у свого однокласника побачив такий самий. Так, ціна висока, це єдине, що не сподобалось. Чекали на знижки, але так і не дочекались. Якість виконання на висоті. Продумана кожна деталь. Конструктор розвиває у дитини мілку моторику і на мій погляд набагато корисніше гратися цим набором, аніж сидіти цілими днями за компом. До покупки рекомендую. Товар оригінальній, не підробка.
  • 19 сер, 2015
    Набор просто отличный!Купил и не пожалел.Прекрасные новые минифигурки для моей коллекции!Цена тоже удовлетворяет.В общем я доволен покупкой!
  • 15 тра, 2015
    Да,крутий набір
  • 20 кві, 2015
    Да,крутий набір

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари