>
В наявності
1199 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

215 шт.
9 шт.
20.5 × 4.6 × 19.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Нові бойові супердроїди, прості бойові дроїди, а також клони-десантники поспішають поповнити армію кожного космічного фаната в наборі LEGO "Клони-піхотинці й Бойовий дроїд. Бойовий набір".

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 75372 був випущений у рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 215 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений для 7 років. Тематика набору – Зоряні війни: Епізоди I-VI.

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO в міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні і Світлі Сили. Безліч фігурок і впізнаваних локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи.

 Бойові мініфігурки набору

Набір ЛЕГО 75372 дає можливість легко укомплектувати армійський загін, завдяки наявності великої кількості мініфігурок:

  • ударний солдат-клон. Він носить універсальну броню з білих пластин, що захищають все тіло. У деяких місцях, як на грудях, поясі, колінах, вона пофарбована в червоний колір. Голову закриває округлий шолом Фази 2;
  • 3 клони-десантники. У набір входять клони Фази 2, одягнені в білу броню з, виділеними чорним, пластинами. На голові білий шолом;
  • 2 бойових дроїди. Це спеціально виготовлені витончені мініфігурки тілесного кольору. Вони можуть тримати зброю в руках, а також закріпити її за спиною;
  • 3 бойових супердроїди. Аналогічно з попередніми дроїдами, це спеціально сформовані мініфігурки сірого кольору. Вони міцні, обтічні та можуть тримати в руках предмети.

Збірки для військових операцій

Цей набір не фокусується на одній збірці, натомість пропонуючи кілька моделей, які можна використовувати окремо або приєднати до заздалегідь створених сцен:

  1. Спідер-байк. Він складається з сірої основи, з доданими білими та бордовими деталями. З боків встановлені шипомети. На спідері можуть сидіти 2 мініфігурки спина до спини.
  2. Бойова станція. Це невелика збірка із сірих деталей, за якою може стояти мініфігурка. Зверху встановлено шипомет.
  3. Одномісна повітряна платформа. Призначена для бойових дроїдів літаюча машина створюється з синіх деталей і встановлюється на прозорому елементі. За платформу можна поставити дроїда.
  4. Октаптарра. Три-дроїд збирається з найбільшої кількості деталей набору. У нього 3 ноги, які можна згинати в різних місцях, куляста голова і 3 ракети, що стріляють.

Надихніться на створення нових бойових сцен за мультсеріалом "Зоряні війни: Війни клонів" з мініфігурками і збірками набору ЛЕГО "Клони-піхотинці й Бойовий дроїд. Бойовий набір".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    18 січ, 2024
    Особисто я не з тих, хто сидить і грається зі своїми наборами, але мені подобається будувати армію і позувати зі своїми кораблями або ландшафтами. Цей задовольняє таку потребу, адже у ньому є і клони, і дроїди, і звичайні білі солдати-клони, і супер-бойові дроїди. Моє єдине побажання - щоб спідер був трохи кращої збірки/дизайну, але це лише моя прискіпливість до його простоти. Однак я б все рівно рекомендував його всім, хто є фанатом наборів LEGO "Війни клонів".
    Достоинства:
    Довгоочікувані звичайні клони Фази 2, плюс велика кількість різних дроїдів, включно з новими. Так чи інакше, мотоцикл-спідер виконує свою функцію як і транспорт для дроїдів, а оборонний пост з три-дроїдом є гідними доповненнями.
    Недостатки:
    Не дуже подобаються отвори в шоломах. Хотів би побачити деякі варіації виразу обличчя солдатів-клонів, наприклад, зі шрамами.
  • 5.0

    18 січ, 2024
    Це простий конструктор, який можна зібрати як одному, так і розділити на 2 людей, щоб пришвидшити процес. Хоча насправді збирається у будь-якому разі швидко. Однак головне у ньому - це мініфігурки. Навіть якщо здається, що в ньому не вистачає місця для такої кількості мініфігурок. Я купив одразу 2 набори, тому що люблю збирати великі армії для своїх космічних кораблів. Особливо сподобався новий дизайн супердроїда. Клони також непогані, але як на мене вони не дотягують до клонів з 501-го бойового набору.
    Достоинства:
    Чудові мініфігурки, нові супердроїди. Оновлена модель три-дроїда. Більш-менш подібна пропозиція як і всі інші бойові набори, що вийшли у LEGO Star Wars за останні 15 років або близько того.
    Недостатки:
    Хочете армію - маєте купити декілька наборів.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари