>
Передзамовлення
779 грн
613 грн
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

119 шт.
4 шт.
19.1 × 4.6 × 14.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

«За кілька місяців 501-й легіон набув заслуженої репутації «Кулака Вейдера». — Невідомий штурмовик із 501-го легіону

Як би Ви не ставилися до штурмовиків, але сперечатися з тим, що їхній 501 легіон став одним із найвагоміших - безглузда справа. Зберіть невелику частину їхнього загону в наборі LEGO “Бойовий загін бійців-клонів 501 легіону”, а також їх артилерійську зброю.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 75345 був випущений у рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 119 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 6 років. Тематика набору – мініфігурки.

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO у міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні та Світлі Сили. Безліч фігурок і відомих локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи.

Загін мініфігурок

Всього до набору додано 4 мініфігурки штурмовиків. Всі вони, з невеликими змінами, мають біло-блакитні костюми. Вони взяті не із фільмів чи серіалів, а з гри Star Wars Battlefront II. Загоном командує офіцер-солдат 501-го клону, який має регульований далекомір і синій пояс. Наступна мініфігурка - фахівець із солдатів-клонів з макробіноклем. Сині руки та дві жовті мітки на тулубі ще більше відрізняють спеціаліста від стандартних клонів. Пара важких солдатів-клонів 501 полку завершує набір мініфігурок. У них сині козирки та підсилювальні стрічки на шоломах, що відповідають обладункам командира Коді. Їхнє маркування на грудях також унікальне, і ці солдати носять ремені для додаткових боєприпасів, що відображає їх зовнішній вигляд з відеоігри. Крім того, обидва важкі солдати мають рюкзаки з принтами. Ці плитки 1x1 оздоблені символами Республіки. Фігурки мають різну зброю: офіцер озброєний бластерним пістолетом, фахівець – гвинтівкою, а важкий солдат – бластером.

Артилерійська установка AV-7

Не дивлячись на те, що зірки набору ЛЕГО 75345 – мініфігурки клонів, він також має невелике збирання. Це протитанкова артилерійська зброя AV-7, яка використовувалася солдатами-клонами за часів Війн клонів. Вона збирається із сірого, темно-червоного та жовтого кольорів та зберігає основні дизайнерські особливості. Вона досягає розмірів 7 сантиметрів заввишки, 6 завширшки і 13 завдовжки.

Мініфігурку можна розташувати на місці керування у положенні сидячи. Гармату можна нахиляти вгору та вниз. Чотири ніжки кріпляться за допомогою затискачів, тому їх можна зрушити ближче один до одного або розставити ширше. Вона спирається на круглу прозору цеглу 2×2 для додаткової стійкості. Сама гармата має пружний шутер, який запускає червону ракету. Висоту ствола можна регулювати, щоб прицілитися точніше.

Маленький, але все ж таки загін штурмовиків чекає на кожного фаната Зоряних воєн у наборі ЛЕГО “Бойовий загін бійців-клонів 501 легіону”.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    4 лют, 2023
    По-суті, за 1000 гривень ви отримуєте 4 нові солдати 501-легіону. Серед них офіцер, спеціаліст і 2 солдати. Також є нові аксесуари для блакитних шоломів, такі як далекоміри та візори. Цей набір також включає деталь 1x1 із зображенням рюкзака солдата-клона, яку можна прикріпити до чорної деталі на шиї за допомогою шпильки. Конструкція цього набору — це гармата AV-7, яка стріляє шматочками цегли 1x4, коли снаряд натискається ззаду. Доволі вигідна пропозиція як на мене. І до речі, цей набір чудово поєднується з набором солдатів-клонів 501-го легіону 2020 року. Хоча я маю обидва, проте таких фігурок багато не буває.
    Достоинства:
    Деталізовані, унікальні мініфігурки. Вибір фігурок добре доповнює будь-яку 501-у армію LEGO. Новий білий козирок. Модель AV-7 Cannon симпатична та стріляє, хоч і невисова.
    Недостатки:
    Не така хороша пропозиція для будівництва армії, як попередня версія.
  • 5.0

    4 лют, 2023
    Набір клонів-піхотинців 501-легіону, здається, стане популярним і, на мою думку, заслужено. Чотири мініфігурки чудово деталізовані, а їхні параметри підходять для гри. Також я вважаю протитанкову гармату однією з кращих моделей, доданих у такі бойові набори. Однак я вважаю, що повернення до 501-го легіону означає крок назад у розвитку подібних наборів. Безсумнівно вони круті мініфігурки, проте створення набору по гвардії Корусанта або 327-го зоряного корпусу, було б, мабуть, ще кращим рішенням. Однак якщо у вас зовсім немає піхотинців або ви хочете розширити їх склад, то за таку ціну беріть сміливо.
    Достоинства:
    Деталізовані мініфігурки з відмінностями у дизайні. Вдалий вибір аксесуарів, які також відрізняються. Непогана додаткова збірка гармати з місцем для сидячої фігурки.
    Недостатки:
    Незграбна форма шолома.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари