>
Уточнити наявність у постачальника
1099 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

87 шт.
1 шт.
14.1 × 4.6 × 12.2 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

У бій проти нескінченних легіонів штурмовиків-клонів, що атакують, як піхотинці, позиції джедаїв і повстанців, вилітає Х-крилий боєць - зоряний винищувач зі змінною геометрією крила. Мініфігурка відважного пілота в помаранчевому льотному комбінезоні і білому шоломі влучно управляє чотирма гарматами, розташованими на площинах крил. Задня частина має два реактивних сопла, завдяки яким винищувач розвиває величезну швидкість і маневреність.

 

  • 5.0

    10 січ, 2020
    Дитині купили в 5 років. Розібрався за допомогою інструкції сам. Тепер грає з друзями і один. Цей конструктор може зайняти його на півгодини-годину. Дуже полюбився всій нашій родині. Деталі Леговські, а значить якісні. Легкий запах є, але не критичний. Вбудований міні-бластер прикольний, дитині він подобається більше всіх. Космічний корабель збирає за 15-20 хвилин. Фігурок хотілося б побільше, але за таку ціну гріх скаржитися. Хочемо зібрати всю колекцію з серії Стар варс. І за ціною доступно, і за якістю дуже пристойно. Ну а головне-дитину займає. Конструктор лего це куди краще, ніж комп'ютерні ігри. Ми задоволені! Можна порадити батькам для покупки.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари