>
В наявності
6199 грн
4908 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

815 шт.
7 шт.
58.2 × 11.8 × 37.8 cm
7+
0 шт.
4.7

Рекомендовані Комплекти

+ =
6498 грн
5160 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Літо 2023 року ознаменовано початком масштабних арктичних досліджень у Лего-сіті. Одне з суден, на якому мешканці вирушають у холодний регіон, представлено в наборі LEGO "Арктичний дослідницький корабель", тож ласкаво просимо на борт. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 60368 був випущений в рамках серії LEGO City. Він містить 815 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions), аркуш наліпок і розрахований від 7 років. Тематика набору - кораблі. 

Особливості серії. Серія LEGO City дає можливість створити власне місто з унікальними будівлями та інфраструктурою з детальок LEGO. І відразу ж після цього наповнити його мініфігурками-мешканцями. При цьому, пригоди тривають як у місті, так і за його околицями, включно з відкритим космосом. 

Мініфігурки дослідників

Набір ЛЕГО 60368 поставляється з 7 мініфігурками. У наборі Ви отримуєте велику кількість персонажів (капітана, фотографа дикої природи, доктора, пілота гелікоптера, дайвера, члена екіпажу і вченого). Вони покривають більшість ролей, які Ви очікуєте в арктичній дослідницькій експедиції. Кожна з фігурок має унікальний торс, тому повторення виключені. При цьому вони виконані в одній стилістиці поєднання помаранчевого та блакитного, що визначає арктичну тематику. Фігурки також мають вибір між капелюхами і волоссям і можуть носити ласти. 

Фігурками людей цей набір не обмежується, адже включає велику касатку. Вона чорного кольору з білим пузиком. Є кілька з'єднань, які косатка може використовувати для взаємодії з іншими елементами LEGO. У спинний плавник вбудований стрижень, за який може вхопитися мініфігурці. Щелепа може відкриватися, показуючи безліч зубів. Компанію косатці в наборі складає червоний краб. 

Дослідницький корабель

Щоб домогтися ідеальної форми, для основи корабля в наборі використовуються готові великі деталі. Вже на верх встановлюється палуба і всі супутні елементи. У носовій частині корабля розташований невеликий майданчик, на якому стоїть вертоліт. Далі з прозорих деталей складається місток з різними консолями, кріслами і штурвалом. Відкриття подвійних дверей забезпечує доступ до сходів на нижню частину корабля. Місток також можна зняти, щоб відкрити житлові приміщення та робочий простір внизу. Є 2 ліжка для сну, туалет, лабораторія з акваріумами. Повернувшись на палубу, можна виявити підйомний кран для підняття з води підводного човна. З боків корабля розташовані дошки/платформи, які можна піднімати і використовувати як трамплін. Ззаду є відділення для зберігання надувного човна, який надійно фіксується на місці, а також невеликий п'єдестал, який можна використовувати для встановлення підводного човна. 

На дні океану є затонулий корабель вікінгів зі скринею, наповненою зброєю вікінгів, а також краб у шоломі вікінгів. Саме до нього і прямує експедиція.

Створіть дивовижну пригоду з оглядом затонулих скарбів, зустріччю з косаткою, польотом на гелікоптері та іншим у наборі ЛЕГО "Арктичний дослідницький корабель". 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    6 лип, 2023
    Величезний набір, але не зайняв дуже багато часу, порівняно з деякими їхніми складнішими наборами. Я припускаю, що оскільки він був розроблений для плавання, збірка була більше зосереджена на забезпеченні того, щоб нічого не могло піти не так. Після того, як він побудований, він стає чудовою іграшкою. Чомусь саме кораблі Лего асоціюються з дитинством і круто, що син їх так само любить. У ньому є безліч додаткових мініфігурок та інших іграшок, з якими можна погратися. Сам корабель має рухомий кран і люки. Візуально це не набір Лего, який можна поставити на полицю, він призначений для дітей, чудово підходить для купання, просто переконайтеся, що після цього він ретельно просохне на сонці.
    Достоинства:
    Корабель складається з безлічі кольорових деталей, що не тільки допомагає під час будівництва, але й робить привабливим кінцевий результат. В довжину понад 70 сантиметрів. Може плавати по воді. Окрім самого корабля, у наборі є уламки вікінгів, гелікоптер, шлюпка, підйомний кран, косатка та підводний човен. Мініфігурки вигадливі та різноманітні, включаючи чоловічі та жіночі фігури з альтернативними зачісками та обладнанням. Краб-відлюдник оселився в шоломі вікінга.
    Недостатки:
    Важливо не відкривати всі пакети одразу і не перемішати все.
    • 6 лип, 2023
      Ще й на воді тримається?😲😲😲 Треба тоді краще придивитись. Дякуючи таким детальним відгукам відкриваєш для себе більше топових наборів.
  • 5.0

    6 лип, 2023
    Я придбав його для свого сина, який є великим фанатом Лего. У нього є досить багато наборів, але він завжди хотів човен/корабель, і коли я побачив цю модель, я повинен був взяти її. Це досить великий набір, який має відповідну коробку. Інструкціям, як і в більшості наборів Лего, було легко слідувати за допомогою ілюстрацій, і вони пронумеровані, як і пакети, в яких поставляються цеглинки. Син полюив люк з маленьким краном, який опускає підводний човен. Також з таких особливостей-особливостей, у наборі є вертоліт, велика кількість мініфігурок (7) і навіть косатка! Затонулий корабель вікінгів - теж приємний штрих, але на додачу до цього човен плаває, і з усіма елементами можна гратися на воді.
    Достоинства:
    Збірка була досить простою і дуже доступною для дитини. Цей корабель не вигадує велосипед дослідницьких суден, але впроваджує деякі дійсно цікаві техніки будівництва та має привабливу кольорову гаму. Косатка дуже крута. Є можливість не тільки поставити на поличку, але і грати на воді.
    Недостатки:
    За повну вартість це неймовірно дорого, навіть якщо ви отримуєте дійсно великий корабель з косаткою.
  • 4.0

    6 лип, 2023
    Арктичний дослідницький корабель - це чудове повернення до арктичної теми і шанувальники будуть у захваті від гігантського судна. Дослідницький корабель сам по собі величезний, і завдяки своїм розмірам він здається дійсно значущим і цікавим для гри. Герой набору - косатка - стане чудовим доповненням до вашої колекції тварин. Вона неймовірно добре продумана і, чесно кажучи, трохи виправдовує високу ціну набору. Набір дійсно досить дорогий, особливо тому, що він має дуже мало користі в тому сенсі, що ви не можете перебудувати корабель на щось інше або розібрати його. На щастя, до набору входить чудовий набір з 7 мініфігурок, кожна з яких має свій власний унікальний торс і дизайн. Маленькі транспортні засоби гарно доповнюють набір і надають безліч варіантів для гри. Бонусні бали, якщо гра відбувається у ванні або басейні ахах. ⭐⭐⭐⭐.
    Достоинства:
    Ще один чудовий дослідницький корабель Сіті, який можна додати до флоту. Корабель дуже масивний. Великий вибір мініфігурок. Косатка - одна з найцікавіших тварин LEGO.
    Недостатки:
    Досить дорогий за повну ціну. Можна було б включити більше тварин, наприклад, тюленя або хоча б акулу.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари