>
В наявності
4349 грн
3363 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

842 шт.
6 шт.
48 × 7.05 × 37.8 cm
7+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Звільніть достатньо часу, адже в наборі LEGO "Глибоководний дослідницький підводний човен” запланована масштабна підводна експедиція. Ходять чутки, що є можливість розшукати затоплений корабель, повний скарбів. Однак навряд чи вдасться його оглянути просто так, тому будьте обережні. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 60379 було випущено в рамках серії LEGO City. Він містить 842 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і розрахований від 7 років. Тематика набору - морські пригоди. 

Особливості серії. Серія LEGO City дає можливість створити власне місто з унікальними будівлями та інфраструктурою з детальок LEGO. І відразу ж після цього наповнити його мініфігурками-мешканцями. При цьому, пригоди тривають як у місті, так і за його околицями, включно з відкритим космосом. 

Співробітники дослідницької служби

У наборі ЛЕГО 60379 присутні різні мініфігурки, які Ви очікуєте побачити на підводній субмарині. Це водолази, пілот підводного човна, пілот підводного робота, механік і навіть лікар (на випадок, якщо почнуться проблеми з тиском). Оскільки більшість із них є прямими співробітниками дослідницької служби, їхні костюми поєднують блакитний, помаранчевий і синій кольори. Однак, доктор і керуюча субмариною мають біло-блакитні костюми. Для тих фігурок, які за задумом мають спускатися під воду, передбачена можливість змінити волосся на водолазний шолом.

До мініфігурок людей у наборі приєднується скелет у піратському капелюсі та зі шпагою. Він сидить у затонулому кораблі й охороняє скарби. 

Пірнаємо

Цей набір містить кілька збірок, об'єднаних однією історією. Основна з них - це субмарина. Вона виконана в кольорах дослідницької служби та сягає 11 сантиметрів заввишки, 31 завдовжки та 17 завширшки. Готова модель має низку особливостей:

  • робочі хапальні кігті, розташовані спереду. Вони можуть брати скриню;
  • кругла кабіна пілота, що відкривається;
  • відсік із міні-підводним човном на дистанційному управлінні, де той зберігається;
  • внутрішня кімната - лабораторія з різними приладами;
  • костюм робота, який чіпляється знизу. У нього можна посадити фігурку і відправити досліджувати дно.

Друга частина набору - це затонула частина корабля, що залишилася після корабельної аварії. Вона зображена, як коричневий корпус із воронячим гніздом, який пішов під воду і додатково врізався в сіру скелю. Навколо додано деталі водоростей, а також риб. Однак найнебезпечніше - це можлива зустріч з акулою, яких у наборі одразу 3. Одна з них оселилася в зруйнованому кораблі, а дві кружляють навколо воронячого гнізда, встановлені на спеціальні деталі. Крім цього, до набору також додано 2 збірні медузи: рожева і блакитна. 

Доведіть, що готові на все, заради титулу кращого дослідження в наборі ЛЕГО "Глибоководний дослідницький підводний човен", стягнувши скарби прямо з-під носа акул і медуз. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    7 лип, 2023
    Ось я сів написати відгук на набір, який мені спраавді дуже сподобався. І звичайно ж, перед цим потрібно трішки підглянути що писали до мене. І бачу, що про підводний човен сказали в принципі все до мене😄. Я, як прихильник корисної інформації подумав, що у такому разі немає сенсу повторно розповідати, тому скажу більше про фігурки та затонулий човен. Отже, у цьому наборі представлений сюжет про затонулий піратський корабель. Частково він складається з коричневих деталей човна, а частково - сірої скали. Акули є частиною конструкції корабельної аварії і мають рухомі ігрові функції. Велика акула ховається всередині корабля на розсувній платформі, що дозволяє їй вистрибувати назовні. Менші акули кружляють над затонулим кораблем. Загалом, я вражений цим моментом. Хоча у наборі вказані 6 мініфігурок, насправді їх 7, якщо до дослідників додати ще скелет. Що стосується “справжніх” мініфігурок, то всі вони унікальні. Лише 2 з персонажів має двостороннє обличчя, але всі вони мають друк на тулубі спереду та ззаду, а 3 мають друк на ногах. Для них запропонована просто безліч аксесуарів: ласти, жилети, балони, ножиці, ключі, камери і таак далі. Тому можна сказати, що набір повноцінний, з основними та побічними збірками, а також фігурками та тваринами.
    Достоинства:
    Великий човен, з продуманним інтер'єром та функцією хватання цінностей. Маленький дроїд та механічний підводний костюм як доповнення. Частина піратського корабля, населена акулами, одна з яких може з'їсти водолаза. 6 (або 7) мініфігурок з крутим друком, який продовжується на спинах та ногах.
    Недостатки:
    Велику частину написали до мене, тому довелося обмежувати себе у відгуку😄.
    • 7 лип, 2023
      Доброго дня! Не варто було себе обмежувати, щирі відгуки наших покупців ми готові читати про сто разів)
  • 5.0

    7 лип, 2023
    Подводная лодка поставляется с 2 инструкциями по эксплуатации и 9 пакетами с деталями. Сборка начинается с самой большой инструкции, а не с меньшей, как в обычном наборе. Вы начинаете с создания подводного механического костюма, затем подводной лодки и заканчиваете глубоководным дроном. Механический костюм - отличная идея, но исполнение так себе. Он выглядит хорошо, но ручки слишком коренастые и короткие, чтобы быть очень функциональным. Кроме того, на подводной лодке действительно нет места для хранения костюма. Дрон в порядке и помещается в отсек для хранения. При этом обе сборки хорошо дополняют основную лодку. Подводная лодка впечатляет. Я не думаю, что когда-то видел настолько большую. Он поставляется в оранжевом и белом цветах, которые раньше можно было увидеть только на корабле Друзей. Использование гигантского автомобильного обода Technic в качестве корпуса главного винта также является приятным штрихом. Кроме того, в наборе есть две функциональные роботизированные руки, которые могут захватывать предметы. Внутренние пространства субмарины тесны… но они были бы и на настоящей субмарине. Внутри есть место для трех минифигурок: одна у главного пульта управления, а две другие сзади на двух рабочих станциях. За основным отделением находится еще одно пустое пространство с прозрачным люком наверху (для дроида).
    Достоинства:
    Хорошее соотношение времени сборки и наполнения набора к цене. Интересная история с поиском сокровищ и акулами. Одна из самых больших подводных лодок, с возможностью хранить дроид внутри. Большое количество детализированных персонажей - аж 6. Понравится любителям подводного мира.
    Недостатки:
    У меха проблема с руками, из-за чего главная функция - хватание чего-то почти невозможна.
  • 5.0

    7 лип, 2023
    Хвиля наборів City влітку 2023 року величезна. 13 наборів, якщо я все правильно порахував. Серед них ми отримуємо більш науково орієнтовані набори. Вони - мішанина з арктичних та океанічних досліджень, але я не скаржуся. Один з них - це підводний човен, який можна вважати справді хорошим набором. Як для міського набору, він ще й має нормальну вартість. Ви отримуєте велику, деталізовану збірку, яка до того ж виглядає чудово. Крім того, кількість персонажів вражає, і ви додатково стаєте власником білої акули, яка якраз може з’їсти фігурку. Незважаючи на це, історія про затонулі скарби вже застаріла, і настав час для чогось свіжого.
    Достоинства:
    Гарний дизайн підводного човна. Велика фігурка білої акули. Вдале використання акул у розповіді. Чудові мініфігурки та аксесуари.
    Недостатки:
    Історія про затонулий скарб застаріла. Мех не поміщається в підводний човен.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари