>
В наявності
1179 грн
934 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

182 шт.
3 шт.
35.4 × 5.9 × 19.1 cm
5+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
1478 грн
1186 грн
+ =
1478 грн
1186 грн
+ =
4178 грн
3454 грн
+ =
6178 грн
5134 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Настав час приєднатися до хоробрих дослідників Арктики, які не бояться ні холоду, ні довгої відсутності далеко від Лего-сіті. У наборі LEGO "Дослідницький підводний човен" Вам належить борознити океани на маневреному кораблі та зустрічати незвичайних тварин.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 60377 був випущений в рамках серії LEGO City. Він містить 182 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і розрахований від 5 років. Тематика набору - морські мешканці. 

Особливості серії. Серія LEGO City дає можливість створити власне місто з унікальними будівлями та інфраструктурою з детальок LEGO. І відразу ж після цього наповнити його мініфігурками-мешканцями. При цьому, пригоди тривають як у місті, так і за його околицями, включно з відкритим космосом. 

Дослідники Арктики

До набору входять 3 мініфігурки, які насамперед включають 2 дайверів. У них сині водолазні костюми. Також вони можуть носити ласти, балони з повітрям і змінити зачіски на шоломи водолазів. До дайверів приєднується дослідниця в іншому одязі - у синій кофті та білому комбінезоні. Попри те, що вона не пірнає під воду, правил безпеки ніхто не скасовував і в неї є помаранчевий рятувальний жилет.

І які ж дослідники без головних зірок набору ЛЕГО 60377, яких вони можуть зустріти - тварин. Для цього в комплект додані такі фігурки: сіра акула-молот, синій скат манта, 2 рибки, маленька зелена черепашка з коричневим панциром і велика зелена черепаха з коричневим панциром. 

Час для експедиції

Набір складається з трьох основних збірних секцій, кожна з яких має власну брошуру з інструкціями. Таким чином, як і багато наборів серії, цей можна збирати разом із кимось. 

  • перша частина складання є найменшою, проте дуже важливою. Якщо Ви збираєтеся досліджувати темні глибини океану, немає кращого способу зробити це, ніж із міні-підводним човном. Він поєднує білі, блакитні, помаранчеві деталі та має логотип дослідників спереду. Підводний човен можна притягнути до маленького підйомного крана в задній частині човна;
  • друга конструкція представлена синім дослідницьким човном із помаранчевими акцентами. Він має невеликий кокпіт, у який можна потрапити через скло, що піднімається, а на кормі є простий підйомний кран. Невелика особливість - це маленькі платформи для дайвінгу з боків катера;
  • остання збірка - це невелика підводна ділянка рифу. Він використовує барвистий набір елементів, щоб створити частину морського дна для дослідження. Кілька коралових елементів використовуються для утримання 2 різнокольорових риб і, звичайно ж, затонулих скарбів у скрині. 

Станьте частиною невеликої арктичної експедиції в наборі ЛЕГО "Дослідницький підводний човен", вирушивши спостерігати за ідилією морського життя і шукати затоплені скарби.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари