>
В наявності
1179 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

278 шт.
4 шт.
28.2 × 5.9 × 26.2 cm
6+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Коли в місті відбувається щось дивне, саме такі відважні детективи, такі як Дюк ДеТейн і Ви повинні прийти на допомогу і розгадати заплутані історії в наборі LEGO “Missions Детективні місії водної поліції”.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 60355 було випущено у рамках серії LEGO City. Він містить 278 якісних деталей, листок до QR-коду, роздільник деталей та призначений від 6 років. Тематика набору – поліція.

Особливості серії. Серія LEGO City пропонує зібрати власне місто, з різними будинками, транспортом та пригодами. Але й містом справа не обмежується, адже фігурки часто вирушають у дику природу, на фестивалі та навіть на місяць!

Поліцейські та грабіжники

У наборі представлено 4 мініфігурки, які включають і поліцейських, і грабіжників для більш цікавої гри:

  • Дюк ДеТейн - лейтенант поліції, який любить погоні. На ньому синя уніформа поліцейського із чорними штанами. Має двостороннє обличчя: посмішка та сонцезахисні окуляри;
  • дівчина поліцейська. Також має синю форму міської поліції;
  • детектив. Хлопець у блакитній сорочці та сірому комбінезоні;
  • грабіжниця. Одягнена в червону кофту та сірий комбінезон. Двостороннє обличчя представлене ​​усмішкою та маскою.

До того ж, торси можна міняти між собою, щоби зібрати власного персонажа. А до мініфігурок додаються спеціальні аксесуари, які знадобляться під час місій: ласти, шоломи, рятувальні жилети та інші.

Складання набору

Традиційно для підсерії LEGO City Missions, складання набору неможливо закінчити за один раз. Натомість Ви збираєте стартову модель і до неї додаєте деталі під час місій. У цьому разі це поліцейський катер. Він виконаний, увага, у синьо-жовтому кольорі та має логотип поліції спереду. Усередині легко можуть поміститися 3 фігурки поліцейських.

Під час місій вам також буде запропоновано зібрати міні-складання, тут це:

  1. стенд із скарбами;
  2. підводний скутер;
  3. підводна печера;
  4. камера для злочинця.

Але навіть після цього у Вас залишається ще безліч деталей, з якими потрібно взаємодіяти для вирішення завдань на рівнях.

Гра з додатком

Набір LEGO 60355 - один із перших наборів, що збирається не за стандартною інструкцією, а у формі гри та проходження місій.

Що для цього потрібно? Якщо у вас вже є програма LEGO Building Instructions – чудово, значить потрібно її лише оновити до актуальної версії. Якщо ж поки що програми немає, то завантажити її. Відсканувавши QR-код у коробці з набором, ви потрапите на екран вибору місії. Деякі з них доступні відразу, деякі розблокуються під час гри.

Детективна пригода починається в гавані, коли люди виявляють зниклі речі. Потім Вас знайомлять із шефом поліції, який і вводить у курс справи. Наступні на черзі – місії. Перша пропонує створити 2 мініфігурки та випробувати їх спорядження на смузі перешкод, друга – зібрати катер. Далі знайомство з Дюком, модернізація катера і затримання злочинця. Все це відбувається як сюжетна лінія на екрані та пошук потрібних рішень із запропонованих набором деталей. І якщо раптом виникнуть складності – Ви завжди зможете скористатися заготовленими підказками.

Зберіть свій поліцейський катер, познайомтеся з Дюком і нарешті поверніть вкрадені предмети в наборі LEGO “Missions Детективні місії водної поліції”.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари