>
В наявності
719 грн
558 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

190 шт.
2 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
5+
0 шт.
5.0

Опис

Вирушайте у відпустку разом з набором LEGO City Канікули в будинку на колесах​ 60283. Зберіть автомобіль для сімейного відпочинку, а точніше — будинок на колесах: він укомплектований реалістичними деталями, меблями, міні-кухнею і зоною для сну. При необхідності, можна зняти дах або відкрити бокову панель.

Відвідайте своє улюблене місце і влаштуйте там пікнік, там вже чекають ваші друзі? Комбінуйте набори LEGO City для більш цікавої гри і різноманітності сюжетів. Запросіть друзів, нехай вони також принесуть свої набори LEGO (з цієї або іншої серії) і разом побудуйте ціле місто пригод!

У наборі ЛЕГО City 60283  представлена ​​молода сім'я: молода матуся, тато і малюк. Дайте малюкові пляшечку, укладіть спати, а після — готуйте разом вечерю і спілкуйтеся з друзями. Дістаньте з фургона кемпінгові меблі і плитку зі сковородою, приготуйте яєчню і розігрійте круасани. У фургоні можна приготувати каву і взяти свіже печиво. Насолоджуйтесь смачною їжею і хорошим проведенням часу.

Коли дитина прокинеться, посадіть її в рюкзак-кенгуру і разом продовжуйте веселощі, їй буде комфортно і весело. Не забувайте зробити прекрасні фото на пам'ять, подивіться в фургоні — там точно був фотоапарат.

Придумайте цікаві імена вашим персонажам. Сплануйте наступну зупинку вашої подорожі, адже завтра прекрасний новий день. Це буде найкращий відпочинок у вашому житті і прекрасні перші канікули вашого малюка. Якщо він, коли підросте, не згадає, як з мамою і татом подорожував в будинку на колесах, тоді обов'язково покажіть йому фотографії з вашої подорожі: фотографії вже точно навіють прекрасні спогади.

Що в коробці? 190 деталей, 3 мініфігурки, інструкція по збірці.

Купити набір LEGO City 60283 Канікули в будинку на колесах  ви зможете в нашому інтернет-магазині.

  • 5.0

    10 жов, 2022
    Що ви бачите? Це скраб. Весь набір просто чарівний. У комплекті є стіл зі стільцями, кухонне приладдя, камера, предмет гриля. Бічна панель відкривається, відкриваючи внутрішній простір автокемпера. Верх знімний і виконує роль спального місця. Найкраще – це родина, яка приходить із набором – мама, тато й дитина з пляшкою! У малюка навіть є рюкзак! Мені було приємно побачити, що в наборі було лише 5 наклейок, тому що мені важко їх наклеїти рівно, щоб не зіпсувати вигляд збірки.
    Достоинства:
    Фургон відкривається в кількох місцях. Гарний інтер’єр всередині. Набір включає кемпер, сім'ю, багато туристичного спорядження та їжі. У наборі окрім дорослих є дитина.
    Недостатки:
    Скоріше не недоліки, а поради. Помістіть місце для зберігання назад на дах. Діти люблять ховати там речі. Додайте сітку, вудку та трохи риби. Додайте жовте каное.
  • 5.0

    10 жов, 2022
    Діти люблять цей кемпер. Спочатку я зібрав його разом з 8-річним сином, а потім на вихідних прийшов племінник, то теж зміг погратись. Верхня частина знімається, і вони можуть розміщувати фігурки в різних місцях. У них навіть є набори для сидіння на відкритому повітрі, які вони можуть встановити поза межами фургона. З одного боку фургона — двері, які можна відкрити. Він справді добре котиться по килиму. Я обов’язково доповню цю колекцію, придбавши щось для відпочинку на природі або схожий автомобіль.
    Достоинства:
    Збірка була простою та легкою з простими інструкціями. Лише 190 деталей, але безліч аксесуарів. Двері водія та пасажира відчиняються, а одна сторона кемпера також має відкриті та закриті двері.
    Недостатки:
    Можливо, більш яскравий колір був би цікавішим.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари