>
Уточнити наявність у постачальника
2199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

180 шт.
1 шт.
19 × 6 × 14 cm
7+
0 шт.
4.8

Опис

Ви можете зібрати свою колекцію колекційних машин разом з конструкторами LEGO Speed ​​Champions «1974 Porsche 911Turbo 3.0». Усередині салону, виконаного з ретельною деталізацією є місце для однієї мініфігурки, також у моделі гоночні шини, цікавий дизайн і спойлер «хвіст кита» для швидкої гонки. Для того щоб посадити мініфігурку в машину потрібно зняти лобове скло. У конструкторі ви знайдете мініфігурку гонщика. Щоб зіграти в гонки в наборі є три конуса, які можна розставити на трасі і виконувати гоночні маневри.

До гри Forza Horizon 4 можна докупити розширення LEGO Speed Champions, яке дозволить управляти віртуальною копією цього автомобіля, що додасть реальності гоночній грі.

Порше 911 висотою 4 см, довжиною 15 см і 6 см шириною.

  • 5.0

    17 гру, 2019
    Посылка прибыла быстро и качественная. Модель машины собирали с сыном и от собранной машины получили удовольствие. Рекомендую брать эту модель)))
  • 5.0

    8 вер, 2019
    LEGO Speed Champions 1974 Porsche 911 Turbo 3.0 наш черговий набір. Його можна віднести до колекційних. Плюси набору: ціна приємна, якісні діталі, чудово підібраний колір для данної моделі. Синові особливо сподобався спойлер. У наборі не має нічого зайвого. Граємось довго, машинка без пошкоджень. Рекомендую. Недоліки: честно кажучі, ми їх не помітили.
  • 4.0

    29 сер, 2019
    Заказали товар, пришел очень быстро. Нареканий никаких нет, детали качественные, все на месте. Машинка сама выглядит интересно, собрана крепко, да и ребенок всем доволен. Несмотря на скидку, цену хотелось бы немного дешевле, за одну машинку - дороговато. Хотя это же Порш :)
  • 5.0

    11 сер, 2019
    Я уже очень жду эту модельку!! Это же легенда - классический Porsche 911, очень круто. Оформил предзаказ, внёс предоплату. Спасибо магазину конструкторс за такую возможность. Обещали отправить сразу же как товар поступит в магазин, вот и проверим!

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари