>
В наявності
349 грн
273 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

94 шт.
1 шт.
15.5 × 5 × 14 cm
5+
0 шт.
5.0

Опис

Не зважаючи на розвинену сферу безпеки та поліції в LEGO-місті все ж таки час від часу трапляються злочини або поліцейських залучають на інші роботи. Саме тому зайвий автомобіль із водієм із набору LEGO “Поліцейський автомобіль” ніколи не завадить.

Інформація про набір

Набір LEGO - маленька новинка січня 2022, призначена для найменших фанатів конструктора від 5 років. На невеликій коробці спереду зображено поліцейську машину, а ззаду - вона ж з іншого боку. Відкривши упаковку, Ви виявите: 94 деталі, 1 мініфігурку, друковану інструкцію (є також доступ до електронної версії) та багато годин веселощів, проведених у погонях за злочинцями.

Електронні інструкції

Набір LEGO “Поліцейський автомобіль” має доступ до програми LEGO Building Instructions. Щоб почати збирати з її допомогою, Вам потрібно відсканувати QR-код набору або знайти його в пошуку. Після цього Ви зможете зібрати машинку, використовуючи покрокові інструкції, масштабуючи, повертаючи, дивлячись під різними кутами та відстежуючи прогрес. Настав час дізнатися, що тут є!

Містер поліцейський

Поліцейський з цього набору - один із численних жителів LEGO-міста, який вибрав для себе захищати місто, боротися зі злочинністю та став поліцейським. Він настільки відданий своїй справі, що іноді навіть забуває поголитися зранку, тому в нього легке неголення. Одягнений слуга порядку у форму поліції міста: синю кепку, блакитну сорочку з двома кишенями, синю краватку, коричневий ремінь та сині штани. Також, на сорочці можна побачити рацію для зв'язку з керуванням та жетон поліцейського. Для затримання злочинців чоловік має збірний ліхтарик.

Поліцейська машина

Для такого крутого поліцейського потрібна не менш крута машина. Тут – це легкова спортивна машина для патрулювання міста. Як і всі такі у місті, вона виконана у блакитному кольорі. У автомобіля великі диски, широкі крила та чіпкі шини. На даху знаходяться мигалки, а збоку - напис police. Як і належить, за кермо можна посадити поліцейського. До того ж, зробити це досить просто - достатньо лише зняти дах, посадити чоловіка за кермо і повернути дах на місце. Після того, вирушайте патрулювати місто.

Розмір машини в готовому вигляді складе більше 4 сантиметрів заввишки, 11 завдовжки і 5 завширшки. Саме тому дитина зможе взяти її із собою, куди завгодно. А коли стане нудно, дістати і вирушить ловити злочинців наодинці або з друзями.

Пригоди починаються

Зберіть машину, помістіть всередину поліцейського і рушайте на виклик або патруль. Хто знає, що Вас чекатиме за наступним поворотом. Пограбування? Нелегальні перегони? Контрабанда? Лігово небезпечних злочинців? Будьте готові до всього і не втрачайте пильності. Але якщо виявите щось дуже небезпечне, краще викличте підкріплення, адже з одним ліхтариком Ви багато чого не зробите.

Виїжджайте на патрулювання та зробіть місто безпечнішим та кращим для життя у наборі LEGO “Поліцейський автомобіль”. Будьте певні, громадяни міста скажуть Вам спасибі.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    31 січ, 2022
    Як для дитини, набір чудовий, я повністю погоджуюсь з Владом. Машина виглядає як спортивна та, за бажання, може навіть взяти участь у якихось перегонах. Гумові шини забезпечують необхідне зчеплення з майже будь-якою поверхнею. Водій цього транспортного засобу - поліцейський у формі. Для патрулювання у нього є ліхтарик (певно, патрулює він вночі). Загалом, сину сподобався цей маленький подарунок.
    Достоинства:
    Просто невелика машина, яка є доволі міцною. За формою теж вдала. Також є фігурка поліцейського з ліхтариком.
    Недостатки:
    Трііішечки низбка посадка у машини.
  • 5.0

    31 січ, 2022
    Набор подойдет для маленького ребенка, но не для того, у кого есть уже несколько наборов лего-сити. Почему? Да потому что полицейских и пожарных больше всего в серии и даже если вы не брали специальный набор, то 100% имеет кого-то из них. Но как машинка для ребенка, то набор хороший. Автомобиль крепкий и очень хорошо выглядит. Жаль, что полицейский самый обычный, а не из мультсериала.
    Достоинства:
    Красивый автомобиль, выполненный в цветах полиции города. Внутри место для 1 фигурки, которую можно поместить, подняв крышу. У полицейского есть фонарик.
    Недостатки:
    Фигурка не именная. Вроде полиции в городе и так достаточно.
  • 5.0

    31 січ, 2022
    Я купил эту полицейскую машину для своего внука, который очень любит лего. Мы оба сидели за столом и разговаривали, пока он собирал её, а потом запускал вместе с полицейским. Я узнал довольно много нового о нем и о его друзьях из детского сада. Теперь он сможет играть с этой машинкой или поставить на полочку и она будет напоминать ему о любимом дедушке.
    Достоинства:
    Красивая, маленькая машинка полицейского. Она похожа на маленькую копию настоящей, поскольку имеет даже мигалки и решетку. Внутри даже есть водитель - полицейский в форме.
    Недостатки:
    Просто машинка с фигуркой, нету ничего дополнительного.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари