>
В наявності
4199 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

412 шт.
4 шт.
48 × 6.1 × 28.2 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Для шанувальників космосу є відмінний конструктор в стилі НАСА LEGO City 60227 «Місячна космічна станція». Місячна станція складається з трьох модулів в яких можна зняти дах, для зручного доступу до набору. У першому модулі лабораторія з інструментами для вивчення Місяця, у другому модулі кухня з рослинами, які потрібно вирощувати для прожитку, а в третьому модулі антигравітаційне ліжко і екран для зв'язку з центром польотів, і зі своїми родичами. Ще є повітряний шлюз куди входиш і знімаєш захисний костюм або одягаєш його перед виходом. Модулі можна переставляти між собою, так як Вам буде зручніше грати. Разом з місячної станцією є супутник на сонячних батареях і невеликий човник з відкидною кабіною пілота і невеликим вантажним відсіком, для збору зразків ґрунту Місяця.

  • У набір входять мініфігурки: 2 члени екіпажу, 2 астронавта і фігурка робота
  • 5.0

    2 лют, 2022
    все добре
  • 5.0

    9 сер, 2021
    Классный набор в продолжение космической тематики! С сыном собрали всю серию, он максимально доволен - что еще можно пожелать )
    Недостатки:
    нет
    Embedded thumbnail
  • 5.0

    5 лис, 2020
    Я не особо люблю космос в лего, набор подарил друг. Внутри аж 4 инструкции, листок с наклейками (ненавижу) и 5 пакетиков с детальками. Также есть 4 минифигурки, вроде ученые более редкие, но мне понравились сами космонавты и робот-дроид. Станция получается довольно внушительная, с собственной кухней, солнечными батареями и прочим. Довольно неплохой игровой набор.
    Достоинства:
    Набор больше игровой. Хотя и на полочке будет выглядеть неплохо.
    Недостатки:
    Не особо разбираюсь в космической тематике, поэтому лично для себя недостатков не обнаружил.
  • 20 лип, 2019
    Вы так быстро получили свой заказ, уже успели наиграться им и такой отзыв развернутый оставили, прямо удивительно :) товар только появился в списке, и на складе в Украине его нет. фантастика.
  • 5.0

    11 чер, 2019
    Це чудовий набір для маленьких дослідників.Декільна космічних модулей. мініфігурки роблять набір незвичним. На мій погляд, у лего це один із найкращіх наборів. Космос - це загадка, завдяки набору діти відкривають завісу таємниць та пригод. Кожному персонажу можна надати ім'я. Для такої кількості діталей ціна прйнятна. Діти із задоволенням мандрують космосом.
  • 5.0

    11 чер, 2019
    Очень интересный набор, необычный, тематика космоса интересна детям, они погружаются в этот волшебный и увлекательный мир. Покупала набор мальчику шести лет, он был в восторге, так как деталей достаточно много, в отличие от других наборов, их можно переставлять по разным объектам. Понравилось наличие инструментов (для ремонта), а также наличие фигурок растений (для выращивания в космосе). Цена отличная, так что рекомендую.
  • 5.0

    11 чер, 2019
    На эти конструкторы, здесь очень приятные цены, как раз на день рождение сына выбирала и делала заказ на этот конструктор. Он такой красивый, мне понравилось, деталей очень много, мой ребёнок был и правда доволен.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари