>
В наявності
349 грн
270 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

125 шт.
2 шт.
19.1 × 4.6 × 14.1 cm
6+
0 шт.

Опис

Знайомтесь з новими друзями всесвіту LEGO Friends. Перед вами нове покоління мешканців Хартлейк-Сіті. Відкривайте оновлені локації міста, спробуйте себе у соціально важливих професіях та розіграйте яскраві пригоди разом із ЛЕГО Френдс.

На пошуки цуценяти

Допоможіть Алії знайти маленьке цуценя Вікторії, дівчинка дуже схвильована та просить їй допомогти. Алія вже розпочала пошуки, вона розклеїла оголошення з фотографією цуценяти та планує маршрут містом на своєму велосипеді. Щоб зручно транспортувати знайденого вихованця, Алія приєднує до байка спеціальний рятувальний причіп для собак. У велофургоні достатньо місця, щоб розташувати в ньому щеня та навіть його маленьку власницю. А зручні двері з двох боків фургона дозволять акуратно розмістити вихованця усередині. У разі потреби ветеринарного огляду, Алія зможе швидко доставити цуценя до клініки.

Починати пошуки слід із міського парку. Використовуйте бінокль для огляду територій на дальню відстань. Подивіться біля всіх лавок і навіть під кущами, адже щеня ще маленьке, воно цілком могло чогось злякатися і сховатися. Дивіться, на землі біля куща є сліди від собачих лапок, о, будьте обережні, здається, тут собачка сходила "по своїм справам". А поряд біля куща лежить кісточка і стоїть баночка з водою, схоже що небайдужі люди вирішили допомогти якійсь собачці. Давайте заглянемо під цей кущ, може, саме тут щеня Вікторії?

Про набір

Перед вами Ігровий набір LEGO Friends Велосипед для порятунку собак (41738), що розповідає історію про порятунок цуценя та складається з 125 елементів ЛЕГО, двох мініфігурок та інструкції зі збирання. Конструктор призначений для дітей люблячих собак старших 6 років.

Ви готові розіграти місію з порятунку цуценя? Тоді скоріше відкривайте коробку конструктора та вперед на пошуки. Велосипед та рятувальний причіп для собак із кубиків ЛЕГО виходить наступних розмірів:

  • Висота – 8 см;
  • Ширина – 4 см;
  • Довжина – 14 см.

Насолоджуйтесь нескінченними пригодами разом із ЛЕГО Френдс. Комбінуйте ігрові набори серії із наборами ваших друзів. Створюйте унікальні локації міста для ще більш цікавої та творчої гри з друзями. Ігровий набір LEGO Friends Велосипед для порятунку собак (41738) стане чудовим подарунком вашій дитині на будь-яке свято або просто так, навіть без приводу.

Сучасний спосіб збирання

Вирушайте в інтерактивну пригоду разом з мобільним додатком LEGO Building Instructions. Встановіть безкоштовний додаток на свій гаджет, дотримуйтесь інтуїтивно зрозумілих підказок і пориньте у світ нового сучасного конструювання. Тут ви зможете повертати вашу споруду у форматі 3D, змінювати масштаб, відслідковувати свій прогрес в отриманні нових навичок та багато іншого. 

Елементи конструкторів LEGO виготовлені відповідно до всіх світових стандартів якості. Перед виходом у продаж кожен кубик ЛЕГО піддають різноманітним дослідам, щоб переконатися у високій якості та повній безпеці продукту. Вибираючи ігрові набори LEGO ви вибираєте безкомпромісну якість та безпеку для вашої дитини.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари