>
В наявності
779 грн
603 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

228 шт.
0 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

"Агов, друже! Ти теж вчишся кататися на ковзанах? Тоді чому б нам не зіграти в гру? Зможеш мене зловити?" — Пінгвін у грі Super Mario Galaxy

Коли наближається зима, Маріо не забуває відвідати своїх друзів-пінгвінів. Разом вони катаються на льоду, їздять на санчатах, грають у квача і просто веселяться. Займіться і Ви всім цим у наборі LEGO "Снігова пригода родини пінгвіна. Додатковий набір".

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 71430 був випущений в рамках серії LEGO Super Mario. Він містить 228 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 7 років. Тематика набору – тварини. 

Увага! Для гри з цим набором знадобиться один із головних героїв серії (Маріо, Луїджі або Піч), які продаються окремо. 

Особливості серії. Серія LEGO Super Mario заснована на одній із найпопулярніших серій відеоігор про вусатого водопровідника. За допомогою спеціального застосунку тут Ви також вирушите в пригоди, заздалегідь зібравши й облаштувавши знамениті локації. 

Сім'я пінгвінів проти гумби

У набір ЛЕГО 71430 додано 3 персонажі, кожен з яких є збірним:

  1. Пінгвін. Він або ж вона, залежно від побажань, зібрана з блакитних деталей і має білу грудку. З боків невеликі блакитні ласти. Також є круглі очі, жовтий дзьоб і жовті лапи.
  2. Пінгвіненя. Зменшена копія великого пінгвіна повторює всі деталі – блакитний колір, наявність білої грудки, жовті ласти та лапи.
  3. Гумба. Єдиний ворог у наборі зібраний із коричневих деталей. Є невеликі ноги і злісний зубастий вираз обличчя. Оскільки дії відбуваються взимку, на гумбі червона шапка з білим помпоном.

Кожна з фігурок має штрих-код на собі або поблизу, доступний для сканування Маріо, Луїджі або Піч.

Пригоди на гірці

Подібно до безлічі наборів серії, цей не базується на конкретному моменті з гри, а радше є натхненний ними. Також збірку набору можна вважати натхненною Крутою горою, яку Маріо відвідує в грі Super Mario 64, щоб возз'єднати сім'ю пінгвінів.

Деталі з яких складається збірка – це засніжена печера та крижана гірка. Логічно, що вони зібрані переважно з білих і прозоро-блакитних деталей. У пещері достатньо місця для великого пінгвіна, тоді як маленький може стояти нагорі, а гумба ковзати гіркою. Збірка оживає з невеликими доданими акцентами. Наприклад, усередині печери, в льоді, є 2 помаранчеві риби, якими може харчуватися сімейство пінгвінів. Поруч також є невеликий замет, усередині якого мініатюрна фігурка пінгвіна зі снігу, а нагорі розташована ялинка.

Поруч із печерою розташована гірка, яка може перетворитися на ковзанку, розташувавшись горизонтально. Для їзди по льоду передбачені сани. Якщо розмістити фігурку головного героя на сани, на його екрані з'явиться значок крижаної поверхні. Катаючись на них, можна отримати додаткові монети. 

На щастя, в наборі ЛЕГО "Снігова пригода родини пінгвіна. Додатковий набір" сім'я пінгвінів у зборі і можна провести час, просто граючи з ними. Достатньо лише попередньо прогнати або перевиховати гумбу, щоб не зіпсував веселощі.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    11 лют, 2024
    Набір дозволяє відтворити події другого квесту "Маленький пінгвін загубився" на Холодній горі з Super Mario 64. Я можу вигадати кілька покращень, наприклад, додатковий штрих-код для включення музичної композиції Slider Race або новий зимовий вираз обличчя для Гумби. Однак, в цілому, я був зачарований цим набором. За свою ціну цей набір має достатню функціональність, а також є гарним експонатом для фанатів Super Mario 64. Маєте або ні фігурку головного героя - ціна і наповнення дозволяє придбати набір просто так.
    Достоинства:
    Концепція цього набору - це не просто чудова сцена, вона заснована на конкретному рівні з гри. Мама-пінгвін зустрічається у наборі вперше. Гумба має новорічну шапку, але також і плитку, якщо не хочеться її додавати. Печера складається з невеликої кількості деталей, але дивує формою і реалістичністю.
    Недостатки:
    Ковзанка трохи дивна і я навіть не певен, чи потрібно було її додавати у набір.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари