>
В наявності
4999 грн
4031 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 062 шт.
0 шт.
48 × 9.4 × 37.8 cm
8+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Вирушайте назустріч дивовижним пригодам, будуйте літальні апарати, боріться з хитрими перешкодами разом із новим конструктором LEGO Super Mario Дирижаблі Ларрі та Мортона. Додатковий набір (71427). Смішні персонажі, незвичайний транспорт, задерикуваті змагання і ще багато іншого чекає на вас! Відкриємо коробку?

Короткий опис

Яскравий, цікавий конструктор LEGO Super Mario Дирижаблі Ларрі та Мортона (71427) розрахований на вік від 8 років. В упаковці міститься 1062 елементи, з яких можна зібрати два незвичайні дирижаблі в стилі ігрового світу братів Маріо.

Особливості набору:

  • кожне повітряне судно оснащене щоглою, ліхтарями, фальшивими гарматами;
  • на носах дирижаблів розташувалися їхні капітани: Ларрі (жовто-зеленого кольору), Мортон (білий з коричневим) та з ним за компанію гумб у піратському трикутнику;
  • дирижабль Мортона має секретну функцію: повітряне судно розкладається таким чином, що трансформується у поле бою. Розміри корабля 23/19/12 см (висота, довжина, ширина);
  • щоб гра стала більш розгорнутою та цікавою, комплект поєднують з одним із стартових комплектів серії (71387, 71403 або 71360). В останніх присутні міні-фігурки принцеси Піч, Маріо та Луїджі;
  • щоб насолодитися інтерактивним варіантом гри, необхідно встановити мобільний додаток LEGO Super Mario. Тут ви знайдете різноманітні творчі ідеї, підказки, інструкції для збирання та ще багато корисної інформації.

Позитивні якості

Головні плюси ігрового набору LEGO Super Mario Дирижаблі Ларрі та Мортона (71427):

  1. Розвиток творчих, креативних навичок, робота уяви. Вигадуйте свої варіанти складання конструктора, додавайте нові «цеглинки», удосконалюйте свої роботи. Цим цікавим процесом можна займатися як самотужки, так і з друзями, сім'єю. Разом веселіше!
  2. Складові частини набору легко, але міцно з'єднуються між собою, і також плавно від'єднуються.
  3. Всі «цеглинки», які випущені індустрією LEGO, проходять безліч перевірок перед тим, як вирушити на полиці магазинів. Це експерименти включають нагрівання, скручування, падіння деталей, удари по них. Тільки після підтвердження повної безпеки конструктори надходять у продаж.
  4. Про якість датської корпорації ходять легенди. Вони цінують свою репутацію, тому кожен елемент набору відповідає найсуворішим міжнародним стандартам якості.

Для фанатів серії LEGO Super Mario та для тих, хто тільки знайомиться із веселими персонажами з гри, новинка у вигляді Додаткового набору стане вдалим доповненням до одного із трьох стартових наборів! Замовляйте конструктор у нашому магазині та насолоджуйтесь захоплюючими пригодами!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари