>
В наявності
349 грн
273 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

85 шт.
1 шт.
15.7 × 6.1 × 14.1 cm
5+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

З вогнем жартувати не можна, тому, коли десь спалахує полум'я, пожежники міста задіють усі ресурси, щоб воно не поширилося. Відчуйте себе в ролі хороброго рятувальника в наборі LEGO "Пожежний рятувальний гелікоптер", який поспішає загасити вогонь на своєму маневреному вертольоті.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 60411 був випущений в рамках серії LEGO City. Він містить 85 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) і призначений від 5 років. Тематика набору - транспорт. 

Особливості серії. Серія LEGO City дає можливість створити власне місто з унікальними будівлями та інфраструктурою з детальок LEGO. І відразу ж після цього наповнити його мініфігурками-мешканцями. При цьому, пригоди тривають як у місті, так і за його околицями, включно з відкритим космосом. 

Мініфігурка пожежного

У набір ЛЕГО 60411 додано 1 мініфігурку хлопця-пожежника, адже більша кількість просто не помістилася б у компактний вертоліт. На хлопцеві чорний костюм міської пожежної служби з салатовими смужками і коричневим ременем. Саме в такі костюми одягнені всі пожежники серії ЛЕГО Сіті. Образ доповнений яскраво-жовтим шоломом з окремою деталлю прозорого скла. Шолом можна зняти і замінити на деталь світлого волосся, а також навпаки. Аксесуар пожежного в наборі - сірий бінокль, щоб здалеку бачити вогонь.

Рятувальний вертоліт

Перед безпосередньо складанням вертольота, в наборі створюється імітація пожежі. Для цього на прозору помаранчеву деталь встановлюються 2 елементи вогню. 

Після цього можна переходити до гелікоптера. Його складання починається з сірої основи у формі човна. Далі на верх додаються жовті та червоні деталі, формуючи стіни вертольота. З боків до них приєднуються "водні шутери", а всередину - елементи управління. Позаду кабіни встановлюється шухляда для зберігання аксесуарів із деталями для стрільби та хвіст із рульовим гвинтом. Потім кабіна закривається прозорим склом, додаються лижі, несучий гвинт, і збірка вважається закінченою. Розміри готового гелікоптера сягають 9 сантиметрів заввишки, 22 в довжину і 6 завширшки. Він має можливість стріляти блакитними деталями з шутерів, тим самим гасячи вогонь, піднімати скло кабіни, а також обертати рульовий і несучий гвинт.

Злітайте в небо разом із гелікоптером із набору ЛЕГО "Пожежний рятувальний гелікоптер". І не просто так, а переслідуючи благу мету - врятувати місто від пожежі, поки вогонь ще не поширився на велику територію.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари