>
В наявності
2179 грн
1684 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

502 шт.
3 шт.
48 × 6.1 × 28.2 cm
7+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
2528 грн
1953 грн
+ =
3528 грн
2804 грн
+ =
2528 грн
1953 грн
+ =
2918 грн
2254 грн
+ =
4678 грн
3659 грн
+ =
2478 грн
1936 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Пожежні Лего-Сіті відповідально ставляться до кожного загоряння і задіюють великі машини з повним екіпіруванням. Зберіть одну з таких у наборі LEGO "Пожежна машина" і вирушайте загасити трансформаторну будку, що спалахнула.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 60374 було випущено у рамках серії LEGO City. Він містить 502 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), лист наклейок та призначений від 7 років. Тематика набору – пожежники.

Особливості серії. Серія LEGO City дає можливість створити власне місто з унікальними будинками та інфраструктурою з деталей LEGO. І відразу після цього наповнити його мініфігурками-жителями. При цьому, пригоди продовжуються як у місті, так і за його околицями, включаючи відкритий космос.

Команда мініфігурок

У наборі представлено 3 мініфігурки, за допомогою яких можна розіграти сцену гасіння та ремонту трансформатора:

  • дівчина-пожежник. Вона виконує роботу нарівні з напарниками, тому може як керувати дроном, так і розрізати метал пилкою. На ній чорний костюм пожежника та жовтий шолом;
  • пожежник. Хлопець також має цілісний костюм, проте він виконаний у сірому кольорі. Позаду закріплені блакитні балони. На голові також шолом, але білого кольору;
  • ремонтник трансформатора. Як варіант, саме його ремонт міг стати причиною займання. На чоловікові зелений светр, жовтий жилет із закріпленою рацією, блакитні штани та біла каска.

Крім мініфігурок людей, у наборі ЛЕГО 60374 також є коричневий кролик, якого потрібно врятувати від вогню.

Набір повністю

Діставши вміст із коробки, можна виявити кілька пакетиків з детальками, а також 3 окремі інструкції, які мають кроки для збирання частин набору:

  1. житло зайчика, дрон, пожежник;
  2. трансформатор, драбина, маленька машина для гасіння, ремонтник;
  3. великий автомобіль, дівчина-пожежник.

Практично кожна частина набору зберігає цікаві функції, які сприяють захоплюючій грі. Дерево біля будинку зайчика може впасти, перегородивши вухастому вихід і тоді його потрібно піднімати за допомогою гака. Дрон має пропелери, що обертаються, і може стріляти блакитними детальками, які ототожнюються з водою. Трансформатор має падаючу антену, що відбувається, коли починається загоряння. Маленька машина може хапати предмети за допомогою руки. Великий автомобіль має закріплену спереду лебідку, величезну гармату на даху, що обертається і може стріляти, а також безліч дверей, що відкриваються.

При цьому деякі деталі навіть можна міняти місцями. Наприклад, переставити руку на перед великої пожежної машини, а на маленьку поставити шипомет з дрона або задіяти іншу комбінацію.

Надійшов дзвінок, а отже настав час пожежникам вирушити на виклик, адже у наборі ЛЕГО “Пожежна машина” горить трансформаторна будка та загрожує пожежею всьому лісу з його численними мешканцями.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари